Arama sonuçları: *

1. N

msi a320 m pro max + ryzen 5 2600 sisteme rx580 8 gb ekran kartı takılırmı ?

işte böyle cevap verirseniz sevinirim
  2. N

Çözüldü✓ MSI A320M-A PRO mATX ile ilgili sorularım lütfen cevap verirmisiniz.

Merhaba ben paramı biriktirdim ve MSI a320 m anakart almayı düşünüyorum peki ben bu anakarta hangi apu işlemciyi takmalıyım ve daha sonra ekran kartı takabilirmiyim ?
  3. N

Yardım ram ve ekran kartı güncellemesi internette bişey bulamadım (LAPTOP)hp

Benim laptopum hp 8533 anakart pci-experss 3.0 (8.0 GT/s) DDR4 8Gb RAM Nvidia mx 130 ve intel hd graphics 620 Gpu intel core i5 8265U cpu 1.60 ghz soket 1356 FCGBA Ben bu bilgisayara (LAPTOP)...
  4. N

AMD Ryzen 5 1600 ile GIGABYTE B450M ve 32 GB RAM kullanılır mı?

AMD Ryzen 5 1600 işlemci gigbayte b450 m ana kart ile 32 b ram kaldırırmı psu 650w
  5. N

Ben bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ama olmuyor.

Sıfırlamak isterken geliştirici seçeneklerine tıkladığım an bilgisayar yeniden başlıyor ayarlardan yaparkende kurtarma menüsüne tıklayınca ayarlar kapanıyor neden ?
  6. N

İşlemci değişimi (LAPTOP)

Peki laptopa uygun dahili grafik işlemcili işlemci var mı ?
  7. N

İşlemci değişimi (LAPTOP)

Donanım Arşivi youtube kanalında bir videoda bir işlemci vardı o bu dahili grafiği olduğu için AMD Ryzen 3 4300GE Laptopa uyumlu mu ?
Top Bottom