Arama sonuçları: *

1. Rality

Arora Max-t easy aksesuar önerisi

Yeni aldığım motoru satmamı mı istiyorsunuz?
  2. Rality

Arora Max-t easy aksesuar önerisi

https://www.trendyol.com/motobros/motosiklet-kaucuk-gidon-sarmali-elcik-kilifi-elcik-koruma-takimi-p-672775025?boutiqueId=61&merchantId=443604&v=tek-ebat...
  3. Rality

RKS AROME 125 alınır mı?

Hocam ben normalde vitesli istiyorum ama daha yaşım 17 ailem otomatik al kolay alışırsın diyorlar sadece okula giderim o da 7-8km uzaklıkta kuba chia mı arome 125 mi sizce
  4. Rality

RKS AROME 125 alınır mı?

keşke biraz olsa hocam RKS 70 bin TL Honda PCX 190 Bin TL peki bu tarzda başka motor öneriniz varmı
  5. Rality

RKS AROME 125 alınır mı?

Arkadaşlar PCX tarzı motosiklet arıyorum bütcem 70-80 bin en fazla 90 bine çıkabilirim. Arome 125 buldum sizce alınır mı? başka önerisi olan varmı? 17 Yaşındayım A1 ehliyet ile süreceğim
  6. Rality

Otomatik vites motor önerisi

Hocam beni idare edecek bi motor lazım okula gidicem en fazla o da 10 km falan 3-4 ay kullanıp drift l alıcam zaten
  7. Rality

Maalesef hocam piyasası 170-190 bin
  8. Rality

Bütçem 70-80 bine kadar 17 yaşındayım A1 ehliyet için sürebileceğim 125CC motor istiyorum. Otomatik olmalı önerilerinizi bekliyorum.
  9. Rality

Şımart Akıllı Ampul çalışmıyor

Konuyu açtıktan sonra biraz daha uğraştım fakat ışığa dair hiçbirşey görmüyorum hatta elektrik yoktur diye bakayım dedim biraz çarptı beni :D içinden ufak ses falan geliyor ışığa dair hiçbirşey yok
  10. Rality

Evet 1743868503 Üzerinde tuş yok herşeyi çalışıyor sadece yanmıyor evde kendim yapılabilir mi?
  11. Rality

:D hocam cidden neden olabilir ürün elime yeni geldi wifi de bağlanıyor her şey ayarlanıyor ama ışık yok
  12. Rality

Telefondan uygulamayı indirdim wifiden bağlanıyor fakat ampul ışık vermiyor ne yapabilirim?
  13. Rality

Anker Powercore 325 Powebank Gösterge farklı şeyler gösteriyor

ürün yeni elime ulaştı ve şarj göstergesinde bazen 80 iken 62 gösteriyor bazen 2E, 3E falan yazıyor neden olabilir?
  14. Rality

500-600 TL powerbank önerisi

2 tane arasında kaldım. Ama hala karar veremedim, sizce hangisini almalıyım? Veya daha iyi önerileriniz var mı? 1. https://www.trendyol.com/ttec/newcolor-powerslim-slim-powerbank-sarj-cihazi-10000mah-siyah-2bb135s-12li-paket-modern-tasarim-p-34117676?boutiqueId=61&merchantId=115495 2...
  15. Rality

İphone 11 NFC olmuyor

hocam ama çoğu kişi istanbul kart gibi uygulamalarda okutabiliyor ben yapamıyorum
  16. Rality

İphone 11 NFC olmuyor

Kestirmelerden okuttuğumda algılıyor ve çalışıyor fakat Toplu taşıma uygulamasında olmuyor kartımı okutuyorum bir şey gelmiyor ekrana kartta sorun yok ama yapamadım
  17. Rality

OBS ten yayın açınca tam ekran oyunları algılamıyor

hocam var da yarın yokum burdan anlatabilirmisiniz?
  18. Rality

hocam oyun yakalama diyincede aynısı oluyor tam ekran valorantı algılamıyor
  19. Rality

Merhaba yeni yayınlara başladım fakat sorun farkettim örnek valorant yayını açarken oyunu penceresiz tam ekran yapmazsam yayında gözükmüyor Lol de aynı şekil tam ekrandayken yayına görüntü gitmiyor ne yapabilirim?
  20. Rality

Getmobil'den iPhone 12 alınır mı?

anladım teşekkür ederim güncellemeler bitse bile pek takmam kullanılsın yeterli benim için
Geri