Arama sonuçları: *

1. Rality

İphone 11 NFC olmuyor

hocam ama çoğu kişi istanbul kart gibi uygulamalarda okutabiliyor ben yapamıyorum
  2. Rality

İphone 11 NFC olmuyor

Kestirmelerden okuttuğumda algılıyor ve çalışıyor fakat Toplu taşıma uygulamasında olmuyor kartımı okutuyorum bir şey gelmiyor ekrana kartta sorun yok ama yapamadım
  3. Rality

OBS ten yayın açınca tam ekran oyunları algılamıyor

hocam var da yarın yokum burdan anlatabilirmisiniz?
  4. Rality

hocam oyun yakalama diyincede aynısı oluyor tam ekran valorantı algılamıyor
  5. Rality

Merhaba yeni yayınlara başladım fakat sorun farkettim örnek valorant yayını açarken oyunu penceresiz tam ekran yapmazsam yayında gözükmüyor Lol de aynı şekil tam ekrandayken yayına görüntü gitmiyor ne yapabilirim?
  6. Rality

Getmobil'den iPhone 12 alınır mı?

anladım teşekkür ederim güncellemeler bitse bile pek takmam kullanılsın yeterli benim için
  7. Rality

11 in desteği bu yıl bitiyor sanırım 12 almak daha mantıklı gibi ama bütcem hangisine yeterse onu alacağım teşekkür ederim
  8. Rality

Çarşıda birsürü mağaza var olmadı oradan bakarım da oradakiler taksit yapmıyorlar sanırım
  9. Rality

Merhaba çok büyük bütçem yok yıllardır Samsung kullanıyorum iPhone geçmek istiyorum ve bu Getmobil sitesini buldum. Normalde 2. el iPhone 12'ler 25 bin TL falan olurken bu sitede 20-22 bin TL neden böyle ve sitede IPhone'lerin pil durumunu göremedim. Sizce buradan alınır mı...
  10. Rality

Bilgisayar fanı açıldıktan sonra açılıp kapanıyor

Merhaba arkadaşlar bu sorun bayağıdır var ama beni normalde rahatsız etmez fakat şimdi çok olmaya başladı. Bilgisayarı başlattıktan sonra 2-3 dakika 5 saniyede bir fanlar açılıp kapanıyor bilgisayar kapanmıyor fakat bu neden olabilir? Video linki:
  11. Rality

PC Boştayken cızırtı sesi geliyor

Çözümü yok sanırım neyse alışacağım 1734454456 Şurdaki gibi ses geliyor ama o kadar yüksek değil
  12. Rality

Psudan gelmediğine eminim ama ekran kartında da yoktu kasa değişesiye kadar.
  13. Rality

Merhaba normalde yaklaşık 4 gün önce yeni kasa ve yeni ssd aldım ve anakart montajını kendim kurulum yaptım ve her şey çalışıyor. Fakat ortam sessizleştiğinde kasadan cızırtı sesi geldiğini farkettim sorunu çözemedim videosunu atıyorum nasıl düzeltebilirim? (M2 SSD ve ekran kartının oralardan...
  14. Rality

2400 MHz RAM Değerini arttırma

İ3-12100F 1734271220 İlerde 5 5600 geçebilirim
  15. Rality

evet yeşil renkli fakat cidden 5-10 fps arttıracaksa almaya gerek yok şunu buldum ama o kadara gerekli mi? https://www.n11.com/urun/kingston-beast-kf432c16bbk216tr-ddr4-3200-mhz-cl16-pc-ram-54302626?magaza=btateknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  16. Rality

böyle kral 1734268578 Oluyor mu anlamadım
  17. Rality

Elimde 2 Adet 2400 MHz HI-LEVEL 8x2 RAM mevcut sanırım biostan frekansını arttırabiliyormuşuz nasıl oluyor yapmalı mıyım?
  18. Rality

İşlemcimden hafif cızırtı sesi geliyor

sanırım m2 ssd yuvasının oradan geliyormuş ama çok rahatsız etmiyor alıştım gibi
  19. Rality

yok kral böyle değil az öncede baktım çok az ve tiz geliyor kasanın diğer tarafını açıp kafamı koydum anakartın oradan geliyor ekran kartında bi sorun yok kasayı dün taktığımdan beri böyle sesi normal insanları rahatsız etmez ama ben takıntılıyım biraz o yüzden sordum 1734121256 neyse m2 ssd...
  20. Rality

Hocamlar işlemci fanını durdurdum yine geliyor ama işlemcinin etrafından geliyor boştaykende yükteykende oluyor rahatsız etti 1734119588 tam m2 ssd takma yerinden geliyor
Top Bottom