Arama sonuçları: *

1. gokdnzzz

En sevdiğiniz yemek nedir?

Sevgilim yaptığı mi kremalı salçalı soğanlı falan bi makarna var yanına da tavuk müthiş oluyo sonsuza kadar falan yerim herhalde
  2. gokdnzzz

6700xt Asus dual mi xfx qick mi?

Merc bulursan al kullanıyorum serinin de en üstü pişman olmazsın.cw sesi olabilir takılma ona kronik gibi bişey bu kartlarda Benimkinde de var dikkat etmezsen anlamazsın
  3. gokdnzzz

Epic'in bedava verdiği oyunu kaçırdım, nasıl hesap satın alabilirim?

bi akıllı sensin demi nerden koparsam diye dolanıyonuz
  4. gokdnzzz

Çİft monitörde 2.ekran kapanıp açılıyor

Ayarlıyo kendini sistem ona göre herkesde vardır
  5. gokdnzzz

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHZ 100MB Nasıl bir işlemci?

Youtube +internete yazarsan farkı görebilirsin
  6. gokdnzzz

Wraith w75 4300’e alınır mı?

Alnmaz saçma gereksiz demek ,saçma geliyo bana güzel bir klavye neden alınmasın ciddi tarzda fps oyunları oynamak isteyen oyundan zevk alan insan verir alır neden almasın manyetik keyler var wootinge göre de uygun fiyat alınır tabikide para vericek durum varsa. wraithin ürünleri pişman etmedi...
  7. gokdnzzz

Beast E-spor cam mouse pad nasıldır

sürtünme sesinde gariplik var sanki bişeyler var skates ile mouse pad arasında bu arkadaş fark etmeden ya da bilmeden 2 yüzey arasında toz vs var iken kullandıysa o bölgede, sanrıım aşındırmış.düzgün kullanımda sadece skates ve yüzey arasındaki hareketlerde böyle bir aşınma olucağını sanmıyorum...
  8. gokdnzzz

Şu arkadaş kafamı kurcaladı baya
  9. gokdnzzz

skates değil cam yüzey.skates zaten aşınmıcak yapıcak bişey yok blade y kullanıyorum mouse u kullandığım kısımlar biraz daha aşındı. bu cam da da aynısı olmaz herhalde.razer atlas sipariş geçtim
  10. gokdnzzz

aşınma oluyor mu bunlarda aşınma oluyor mu aynı kısımda kullanınca hard padler gibi
  11. gokdnzzz

Razer atlas mı cosmic v2 mi

hızlı yüzey seviyorum yok o paraya verilmez vs demeyin bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinir
  12. gokdnzzz

Yardım Bu hortum bu şekilde normal mi?

Normal su kanalı diye biliyorum
  13. gokdnzzz

O marka ile alakalı değil ama cam ve sert yüzeylerde olan bişey
  14. gokdnzzz

Wraith cosmic glass v2 almayı düşünüyorum fiyat olarak burdan daha yüksek wraith ürünlerinin kalitesini biliyorum ama burayı ilk defa gördüm cam mouse padleri var nasıldır kullanan varmıdır bilen varmı fiyat olarak da biraz daha ucuz dikkatimi çekti.
  15. gokdnzzz

❌İndirim Bitti! Razer DeathAdder V3 Pro Beyaz 3.050 TL

Çıkmıyor 1000hz alıcı var sadece viper v3 pro dışında ekstra alınıyor dongle viperında dongle sadece onunla çalışıyo
  16. gokdnzzz

Öneri Hangi mousepadi almalıyım ?

Speed yüzeyler daha iyi geliyor bana kişiden kişiye değişir mouse nasıl kullandığınız önemli
  17. gokdnzzz

🔥İndirim LAV Sude 6'lı Viski Bardağı 160TL

İstersen iç kardeşim hatta kova yap iç bizene
  18. gokdnzzz

Yardım Bu işlemci nasıl montaj olur ?

İnternete youtube işlemci nasıl montajlanır yazmak yerine buraya yazıp cevap beklemek garipmiş
  19. gokdnzzz

Öneri 2.el uygun PSU öneri

hacım 80+ *** sertifikalı bak o ürünün bi sertifikası bulunmuyor
Top Bottom