Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Trendyol garanti süreci ile alakalı yardım

Hakem heyetine başvurmanı öneririm. Seni iadeye zorlayamazlar diye biliyorum.
  2. S

Ajazz aj159 apex veya pro alınır mı?

3 senedir G305 kullanıyordum eskidiği için değişmek istedim. Pro sipariş etmiştim bugün elime geçti. Hissiyatı ve hafifliği güzel, malzeme kalitesi de iyi. Ben ilk izlenime göre memnun kaldım almayı düşünürsen öneririm.
  3. S

Öneri Kablosuz Mekanik %75 Klavye Önerisi

Konudan dönmeyince kendisine özel mesaj attım. Beklemedeyim.
  4. S

Daha sessiz denemez aslında tam olarak, şu an elimdeki Ajazz'ın sesi fena değil hoşuma gitti denebilir ama tuşlar yamuk hatta bazı tuşların yükseklikleri bile biraz da olsa farklı. Ucuza alıp pahalıdan sattıkları klavyeyi bir de böyle göndermeleri biraz canımı sıktı. Yeni nesil klavyeler...
  5. S

Sea Salt Switch v2 hocam. Şu an elimdeki klavyeyi iade edip Epomaker'dan Aula F75 almayı düşünüyorum, siyah olanı çok hoşuma gitti. 2 klavye arasından hangisini önerirsiniz böyle bir aksiyona girmeye gerek var mı?
  6. S

Sea Salt olması lazım.
  7. S

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Tamamdır teşekkürler. Ben sipariş vermeden sorayım, eğer yardımcı olacaklarsa ona göre sipariş vereyim. Çünkü verecekleri cevaba göre elimdeki klavyeyi iade edeceğim.
  8. S

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Ben siteden online olarak mesaj attım ama geri dönüş alamadım, direkt mail mi yazmak lazım?
  9. S

Switch değişimi çözüm olur mu diye düşünüyorum, bu konuda emin olamadım sadece.
  10. S

Başarılar diliyorum
  11. S

Akşam eve geçince atayım, şu an işteyim. Teşekkür ediyorum ilginiz için hocam
  12. S

3 pin sanırım ve hot swap.
  13. S

Switch değişikliği sorunu çözer mi?
  14. S

İlk başta çok fark etmedim, tuşlarını incelerken gözüme çarptı. Aydınlatma açınca daha da göze batıyor. Bi kere de kafayı taktım 😁 1736169323 Ses clicky ve çok sesli olmadığı sürece fark etmez açıkçası. Ama tüm sistemim siyah, siyah renklerde klavye arıyorum.
  15. S

Bunun siyahı var mı?
  16. S

Aulacılar gelmeden.. 😁 Aula'yı Temu üzerinden satılırken de bilerek almadım, renk kombinasyonları hoşuma gitmiyor. Keycaps alıp değiştireyim desem zaten fiyat şişiyor. Onun yerine başka bir şey alırım diye düşündüm. Aslında Epomaker'ın çok güzel bi rengi var ama 50 dolar civarı, gümrük...
  17. S

İyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi kablosuz mekanik %75 klavye arıyorum. Sessiz olması tercih sebebi. Mümkünse siyah renk arıyorum. Ajazz Ak820 Max aldım, hissiyatı sesi vs çok güzel ancak tuşlarda asimetriklik var. İade edeceğim. Ama bu tarz bir şey arıyorum. Bütçe maksimum 3 civarı.
  18. S

Ajazz Ak820 Max Klavye Aldım, Tuşlar Yamuk

Şu an nöbetteyim, akşam deneyeyim. Öneri için teşekkürler
  19. S

Ajazz Ak820 Max Klavye Aldım, Tuşlar Yamuk

İyi günler. Amazon Türkiye üzerinden bir satıcıdan Ajazz Ak820 Max kablosuz klavye aldım. Klavye eline ulaştı. Malzeme kalitesi, hissiyatı vs her şey çok güzel ancak tuşlar yamuk. Klavyeyi ışıklı kullanınca daha da bariz belli olmaya başlıyor ve gözüme batıyor. Çok sıkıntı değil ama neden sıfır...
Top Bottom