Arama sonuçları: *

1. Ö

Ekran kartı alacağım yardım

arkadaşlar merhaba ben şimdi ekran kartı alcağım 2.el benim işlemcim Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz ana kartım ise casper lga 1150 ben 2.el olarak rx 550 düşünüyorum işlemcime uyumlumudur bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bide rx550 ile beraber valorantta kaç fps alırım?
  2. Ö

yardımcı olun ekran kartı alacağım

arkadaşlar öncelikle merhaba ben ekran kartı alacağım 0 ekran kartı almak istiyorum ve işlemcim Intel(R)Core(TM)i5-4590CPU_@_3.30GHz ana akrtım ise casper lga 1150 ben gtx 750 düşünüyorum ama sizde tavsiye edermisiniz
  3. Ö

Core i5-4590 İçin Ekran KArtı Önerisi

ben ekran kartı alacağım anakartım casper lga 1150 eski bir bilgisayarım var bide işlemcim intel core(TM) i5 4590cpu @ 3.30GHz işlemcim budur 4çekirdek bide gtx 750 benim anakarta uyumlumudur acil yardım ve bilgi verirmisiniz
  4. Ö

casper lga 1150 ekran kart uyumu

arkadaşlar benim anakartım casper lga 1150 eski bir bilgisayarım var ve ekran kartı alıcağım acaba bu anakarta hangi ekran kartları uyuyor
  5. Ö

ekran kartı alacağım yardım edermisiniz

merhaba arkadaşlar ben ekran kartı alacağımda çok bilemiyorum ana kartım casper lga 1150 tavsiye verirmisiniz
  6. Ö

ekran kartı alacağım tavsiye

merhaba arkadaşlar benim ekran kartım casper lga 1150 ve ekran kartı alıcam ama bu konuda hiçbir fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz
Top Bottom