Arama sonuçları: *

1. Y

TOPLAMAYI DÜŞİNDÜĞÜM SİSTEM NASIL

Hocam tavsiyen için sağol çok pahalı geldi sizce alacağım anakart nasıl asus sevdiğim için iyi bir şey olsun dedim seçtiğin ram expo uyumlu mu
  2. Y

Hocam peki ne önerirsiniz beyaz arıyorum
  3. Y

Hocam önerebileceğiniz beyaz akvaryum kasa var mı ve galan ekran kartı sınır mı
  4. Y

Hocam o kadar bütçem yok sizce 5070 ne kadar olur birde anakart asus lazım bios ekranı çok daha rahat kolay görünüyor bu parçalar alınmaz mı ne önerirsiniz prime tercih etmiyorum
  5. Y

Doğrusunu söylemek gerekirse tanıdığım bir bilgisayarcı bunu söyledi bu işlemci alınma dedi ben oradayken aynı işlemcili bir arkadaş kasayı getirdi bende oyunlarda performans sorunu var dedi 1738403696 Hocam birde bende asus 1080 o ıps monitör var darboğaz olur mu
  6. Y

Hocam oyunlarda fps düşiklüğü ve sıcaklık değerlerin kötümlşmask dan iyi bir işlemci almamı önderdiler parçalar sence nasıl hangi işlemciyi önerirsin
  7. Y

Selamlar işlemci olarak RYZEN 5 7500f yerine yine amd den ne öneririsiniz bu işlemci hakkında son zamanlarda arkadaşlarımda çok şikayet var önermediler daha önce hazır sistem aldım bu işlemci vardı ve Windows masaüstünde bile kasma oluyordu sistemi iade için gönderdim RYZEN 5 veya 7 serilerinde...
  8. Y

50.000 TL BÜTÇE PC TOPLAMA TAVSİYE

Selamlar hazır sistem yerine parçaları tek tek almak istiyorum bir kaç kez hazır sistem aldım sorunlar yaşadım amd işlemcili nvdia ekran kartlı anakart asus tercih ediyorum ve beyaz akvaryum kasa parçaları arayış içerisindeyim yardımcı olma şansınız var mı şimdiden teşekkürler
  9. Y

BEYAZ AKVARYUM KASA ÖNERİSİ

Hocam anakartlar performansa etki ediyor mu örneğin neden genel olarak atx anakart öneriliyor
  10. Y

Hocam sence sistem nasıl bir kaç arkadaşım prime anakartlar alınmaz dedi almışken sağlam bir şey olsun istiyorum ve marka takıntım var asus olsa iyi olur beyaz parçalar pahalı oluyor 1738149239 Bu kasa akvaryum değil alınır mı anakart kasaya uyar mı...
  11. Y

Parçaları daha almadım önümüzdeki hafta sipariş vereceğim asus tuf gaming b650 plus wifi RYZEN 5 7600 RTX 4060 2X16 ddr5 6000 mhz ram kingston nv3 m2 ssd
  12. Y

Selamlar beyaz akvaryum kasa arıyorum bütçem 5K kasa alınca içesinden rgb fan olmuyor mu fanları ayrı mı almam gerekiyor önerebileceğiniz kasa var mı
  13. Y

Selamlar parçaları tek tek ayrı alacağım beyaz akvaryum kasa düşünüyorum ama bilgim yok akvaryum kasa alınca içindeki rgb fanlae oluyor mu yoksa ayrı olarak fan mı alınıyor önereceğiniz kasa varsa link atar mısınız
  14. Y

İTOPYA AYIPLI ÜRÜN İADE ALMIYOR

İtopya dan hazır sistem aldım oyunlarda donma takılma olduğu için sistemi iade için geri gönderim kutu içerisine yaşadğım sorunları kesin olarak iade istediğimi sonuç alınamazsa tüketici hakeme gideceğimi kâğıda yazarak belirttim 12.01.2025 de ürün oraya ulaştı bugün müşteri hizmetlerini aradım...
  15. Y

TOPLAMA PC TAVSIYE ÖNERI

Selamlar amazon n11 gibi siterlerden anakart islemci ekran karti ram ssd kasa gibi parçalari siparis vermistim ürünler daha kargoya verilmeden iptal etmem gerekti acil para konusunda bir sikinti oldu bu yüzden iptal ettim rahatlayinca yine ayni saticilardan bu ürünleri siparis verecegim acaba bu...
  16. Y

TOPLAMA PC TAVSIYE ÖNERI

Selamlar amazon n11 gibi siterlerden anakart islemci ekran karti ram ssd kasa gibi parçalari parçalari siparis vermistim ürünler daha kargoya verilmeden iptal etmem gerekti acil para konusunda bir sikinti oldu bu yüzden iptal ettim rahatlayinca yine ayni saticilardan bu ürünleri siparis...
  17. Y

TOPLAMA PC TAVSIYE ÖNERI

Selamlar amazon n11 gibi siterlerden anakart islemci ekran karti ram ssd kasa gibi parçalari parçalari siparis vermistim ürünler daha kargoya verilmeden iptal etmem gerekti acil para konusunda bir sikinti oldu bu yüzden iptal ettim rahatlayinca yine ayni saticilardan bu ürünleri siparis...
  18. Y

TOPLAMA PC TAVSİYE ÖNERİ

Selamlar amazon n11 gibi siterlerden anakart işlemci ekran kartı ram ssd kasa gibi parçaları parçaları sipariş vermiştim ürünler daha kargoya verilmeden iptal etmem gerekti acil para konusunda bir sıkıntı oldu bu yüzden iptal ettim rahatlayınca yine aynı satıcılardan bu ürünleri sipariş...
  19. Y

SİSTEM NE KADAR EDER

Selamlar sistemi alalı daha 1 ay olmadı ne kadar satabilirim monitörlü ve monitörsüz ne kadar eder
  20. Y

SİSTEMİM NE KADAR EDER

Sistemi yeni aldım daha 1 ay olmadı sadece kasayı satacağım monitör satmayacağım sistem ne kadar eder ve monitörlü ve monitörsüz ne kadar olur
Top Bottom