Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Laptopu açmadan bilgi alabilir miyim?

Teşekkür ediyorum aslan kardeşim
  2. Xeaph

Laptopu açmadan bilgi alabilir miyim?

Dostlar elimdeki laptopa ssd ve ram takviyesi yapmak istiyorum. Laptopun içini açmadan ekstra ssd ve ram slotu var mı nasıl öğrenirim? Laptop modeli: https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5-amd/pdp/NH.QBBEY.003
  3. Xeaph

Ps4 Açılmıyor Yardım

Kral çok absürt ama basit bir çözümü var, cd takınca otomatik açılıyor cihaz.
  4. Xeaph

6000 TL Monitör Önerisi

1k fazla ama başka bir seviye. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-pm-HBC00006ZZZ53
  5. Xeaph

Sigortalı Olarak Çalışırken Şahıs Şirketi Açabilir Miyim? 👇

Kral güzel info bu arada. Bunun gibi infoları günlük dozda buraya eklesen hiç fena fikir değil zannımca.
  6. Xeaph

Lenovo legion r27 qe mi ViewSonic VX2758A-2K-PRO mu

Viewsonic renkleri ve parlaklığı biraz düşük. Lenovo zamlanmış şimdi kafama göre öneride bulunmuş olmayım. Bir arkadaş vardı monitör işlerinden iyi anlayan. O yardımcı olursa çok daha isabetli olur.
  7. Xeaph

Furylevel Z1 vs Ajazz aj 159 apex

Cevap belli bence
  8. Xeaph

Furylevel Z1 vs Ajazz aj 159 apex

2. el ajazz muhtemelen max 3 aylıktır. 3 aylık cihazı adam ayağıyla oynamadıysa sağlamdır. Ajazz diyorum ben
  9. Xeaph

Lenovo legion r27 qe mi ViewSonic VX2758A-2K-PRO mu

Lenovo al geç dayım
  10. Xeaph

Valorant hesabım kaç para eder?

2020 yılından beri satış yapıyorum başımın ağrıdığına rastlamadım.
  11. Xeaph

2K 240HZ IPS Monitör Önerisi

Başlıktakini karşılayan ve özellikleriyle en f/p olan modeli arıyorum. Aklımda şöyle bir model var. Sizce nasıldır önerisi olanlar belirtirse sevinirim. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2758a-2k-pro-3-27-1-ms-2k-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,836560167.html
  12. Xeaph

AM5 ÖNERİSİ Biostar-msi?

Bu fiyata böyle bir ürün varken neden 1.5k daha fazla ödeyip ortalama olarak aynı değerleri alacağınız bir modele geçiyorsunuz anlam veremiyorum. Marka takıntısı olan insanlara takıntılıyım ben de...
  13. Xeaph

1 milyon lira ile napabilirim ?

Git borcunu kapat, 400'e gidip temiz bi golf 4 al.
  14. Xeaph

1 tb ssd önerisi lazım

Sorunun anakartta olma ihtimali de var ama neyse sen öyle diyorsan öyledir. Ben nokta sorun yaşamadım.
  15. Xeaph

1 tb ssd önerisi lazım

Kendim şahsen bu cihazı kullanıyorum. 7k okuma 5k yazma değeri var fakat benimki 5k okuma 5k yazma değeri veriyor. Bana kafi geldiği için uğraşmadım hiç. Memnunum öneridir. Fiyat anlamında rakipsizdir bence...
  16. Xeaph

Microsoft Oturum Açma Gerekli Hatası

Bir çok yolu denedim de hep AADSTS50020 kodlu hatayı veriyor. Ne olduğuna baktım da pek bir şey anlamadım.
  17. Xeaph

Microsoft Oturum Açma Gerekli Hatası

Dostlar yakın zamanda sistemimde anakart, işlemci ve ram değişikliği yaptım. İlk günden beri bu hatayı alıyorum. Kişisel mail adresimle giriş yapmayı deneyince de giriş yapılamadı gibi bir hata koduyla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  18. Xeaph

🔥Ücretsiz 1 Aylık TOD super üyeliği 🔥

Televizyonu da mı hediye etsinler ne istiyorsun?
  19. Xeaph

Legion R27QE vs GamePower Sonic T80

O halde direk çekiyorum, teşekkürler dostlar 🫶
  20. Xeaph

Legion R27QE vs GamePower Sonic T80

Dostlar soru başlıkta belirtilmiştir. Sizce hangisi tercih edilebilir? Ayrıca bunlardan farklı aynı fiyat bandında başka bir monitör öneriniz varsa onu da bizimle paylaşırsanız mutlu olurum. İyi günler dilerim. Legion R27QE vs GamePower Sonic T80
Top Bottom