Merhaba arkadaşlar havit fuxi h7 kulaklık aldım geldi 1 saat kullandım ses kalitesinin beğenmedim ertesi gün iade ettim reddedildi ve tekrar bana kargolandı bu kulaklığı büyük ihtimalle elden çıkaracağım fakat ses kalitesini arttırmak gibi bir şansım varsa bunu yapmak ve kullanmak isterim...
Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce havit fuxi h7 markalı kulaklığı e ticaret sitelerinde değil direkt havit store kendi mağazaları üzerinden satın aldım(sırf daha kolay iade edebilirim diye) düşündüm kulaklık 2 gün sonra elime ulaştı yaklaşık 1 2 saat kadar kullandım ve ses kalitesi vs olsun...
Bu kulaklığı buldum fiyatı kalitesi ve fiyatına göre performansına yorum yaparsanız sevirim
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-7-1-fuxi-h3-siyah-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,273468658.html
Mehabalar dostlar uygun fiyatlı kablosuz kulaklık arayışındaydım 1000 lira civarına bu ürünü buldum var mı kullanan bilen çevresinde olan her türlü tavsiyeye yoruma açığım...
selamlar ikinci elde 1500 e temiz eskime vs olmamış cloud2 buldum şuanki kulaklığım baya kafamı acıtıyor uzun kullanımda cloud2 1500e fiyatı iyi mi ve iş görür mü uzun kullanım kafa ağrıtır mı gibi sorulara cevap arıyorum