Arama sonuçları: *

1. YagizS

Youtube kanal ihlali sorunu

evet biliyorum uyarı amaçlı verilmiş ilk ihtar.
  2. YagizS

Youtube kanal ihlali sorunu

Bende geçenlerde ihlal yedim 6 aya geçmesi gerekmiyor mu onun ?
  3. YagizS

2. EL Ekran Kartı Test

Merhabalar herkese iyi forumlar. 2. El bir GTX 970 Aldım. Bana satan kişi gayet dürüst birisi kartın bir sorunu olmadığını söyledi gereken testleri vs. yaparak sorunun olmadığını nereden bakabilirim ne gibi testleri makul görürsünüz ?
  4. YagizS

GTX 970 Hala Alınır mı ?

ama vram de artık önemli etmen oldu 4gb sınır aslında 1050 ti alacağımda fiyatları niyeyse yerinde değil. Apum yetersiz geldiği için değiştirmek istiyorum açıkçası. Yoksa perforamslı olduğunu biliyorum.
  5. YagizS

GTX 970 Hala Alınır mı ?

Onlar pahalı oluyor maalesef. Yoksa tercihimdir. 1683290067 Yani evet böyle bir sorun var açıkçası ama genel olarak sorun çıkartmadığını vs. söyleyenler vardı 3.5 gb belleği varmış gibi düşünmek lazım.
  6. YagizS

GTX 970 Hala Alınır mı ?

Öyle ama bazı kartlar sıcaklık değerini tam gösteremiyor mining te bellekler yorolduğu için belleklerin sıcaklıkları ölçülemiyor. O yüzden riskli açıkçası benim için.
  7. YagizS

GTX 970 Hala Alınır mı ?

Çok fazla mining yapılan kartlar olduğu için güvenemiyorum açıkçası. 1683249677 Videoda zaten genel olarak kurtarıyor. İşimi görür gibi.
  8. YagizS

GTX 970 Hala Alınır mı ?

Ryzen 5 3400G
  9. YagizS

GTX 970 Hala Alınır mı ?

Merhaba çok fazla durumum yok maalesef 2. elden uygun fiyatlara GTX 970 satılıyor 1500 seviyesi veya biraz daha altına alınabiliyor. Çok param yok maalesef hatta pazarlıklarla 1200 liraya filan getirtmeyi düşünüyorum. Hala alınır mı? Çünkü eski bir kart malum. Sıcaklık seviyeleri kaçı geçmemeli...
  10. YagizS

Ani drop kayıpları yaşıyorum

up up up
  11. YagizS

Ani drop kayıpları yaşıyorum

Merhabalar sistemim öncelikle ryzen 3400g 8x2 3200 mhz hp v6 DDR 4 bellek b450 4 slotlu v2 model gigabyte anakart 500 watt power supply 480 GB Patriot SSD sistemim budur ve drop sorunları yaşıyorum 2005 oyunundada aynı 2010 oyunundada aynı 2015 ve 2020 lerdede durum çok farklı değil genelde...
  12. YagizS

Bu hatayı nasıl çözebilirim ? FitGirl kurulum hatası

Eyvallah teşekkür ederim sorunu hallettim. 1683213411 şuan yükleme yapıyor.
  13. YagizS

Bu hatayı nasıl çözebilirim ? FitGirl kurulum hatası

Aynen şu şekilde hata alıyorum antivirüs ü kapattım sonra silip tekrardan antivirüsü kapatarak denedim aynı hatayı aldım fotoğraflarıda ekledım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  14. YagizS

RX 460 HP Compaq Elite 8300 small Force factor kasada çalışır mı?

Merhaba iyi günler herkese. Elimde başlıkta da belirttiğim gibi HP kasam var. Özellikleri. i3 3220. 4x2 DDR 3 RAM. Anakart 6 pin girişli Intel 2. ve 3. nesilleri çalıştıracak giriş seviyesi 4 slotlu anakart. Tam emin olmamak kaidesiyle (yüksek ihtimalle) 240 watt PSU. 320 GB HDD. Elimde RX460...
  15. YagizS

elektronik sigara önerisi

Yani Puff alırsanız sık kulllanım bağılınıza göre en fazla 2 3 hafta gider öyle söyleyebilirim. 1671479425 Aynen bende tavsiye ederim en başta kullanmamanızı alıp 1 haftada bırakan çok var bu durumda puff ile başlamanız daha iyi olabilir açıkçası.
  16. YagizS

buda güzel model 1671397373 evet buda fakat siteden hiç alışveriş yapmadım o yüzden bir şey diyemeceğim.
  17. YagizS

baktımda buharkeyfte stok kalmamış smok siteside 2 ay ara verilmiş satışlara başka güvendiğim site bulamadım 1671397286 linkte göremiyorum.
  18. YagizS

değişken watt, çift hava akımı kontrolü ve etkileyici pil kapasitesine sahip darbeye dayanıklı, su geçirmez ve toz geçirmez gibi özellikleri var
  19. YagizS

o zaman SMOK IPX 80 modeline bakabilirsin
  20. YagizS

yani siteden siteye değişir şahsen fakat ne kadar harcama yapacağınıza bağlı var pahalı likitler var fakat ben hep yerli ve ucuz olanları biraz deneyimleyerek araştırdım açıkçası thecolletcion vep aralarında marka olarak en iyisi olabilir bence. (yerli olarak ) 1671396940 buharkeyf ten bakabilirsin
Top Bottom