Arama sonuçları: *

1. T

Futbol altyapı veya okuluna girme

merhabalar ben 15 yaşındayım ve son zamanlarda futbolla biraz daha ilgilenmeye başladım. Yeni bir futbol okuluna yazılmak veya bir altyapıya seçilmek istiyorum. Geçmiş olarak 1-2 yıl boyunca lisanslı futbolcu olarak oynadım. fakat 8. sınıfa gelince bırakmak zorunda kaldım ve simdi yeniden...
  2. T

Sultan papağanı gözü açılmıyor

Dün kafesini yıkadık kendisini yıkadık ve akşama doğru biraz açılmıştı gözü bu sabah veterinere götürmek için kalkınca gözü tamamen açılmıştı bundan sonra kafes temizliğine daha çok dikkat edeceğiz teşekkürler herkese
  3. T

Tamam teşekkür ederim yarından itibaren temizlemeye başlayacağım haklısınız kafes büyük olunca istemeden erteliyorum veterinere de yarın götürmeye çalışacağım
  4. T

Tamam inşallah bir şey olmaz teşekkür ederim herkese
  5. T

Tamam teşekkür ederim 1629912915 Biraz da veterinere götürmekten korkuyorum çünkü geçen ölen kuşumuz makineleri görünce kalp krizinden ölmüştü
  6. T

Tamamdır bundan sonra öyle yaparım teşekkürler
  7. T

Veterinere götürmezsek de zamanla düzelebilir mi çünkü biraz uzak
  8. T

Kafesini 2 haftada 1 falan temizliyoruz Yemleri de haftada 2 kere falan yeniden koyuyoruz biraz büyük bi yemlik ve papağan yemiyle besliyoruz
  9. T

Bugün öğlen kuşuma baktım ve gözünün etrafı biraz ıslaktı ve kapalıydı sadece çok gürültülü ses duyduğunda açılıyordu ve hemen geri kapatıyordu ayrıca kızardı gözü.
  10. T

Sultan Papağanımın eşi öldü

Çok dokundurtmayı sevmiyor ama konuşarak falan iletişimde olacağım ve ilgi göstereceğim çok teşekkürler
  11. T

Kuşları yan yana koyduk gayet iyiler ,yemlerini falan yiyorlar inşallah yalnızlıktan ölme gibi durumlar olmaz ve uzun ömürlü olurlar.Herkese son kez çok teşekkür ederim.
  12. T

Herkese yeniden çok teşekkürler ve öneriniz için teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim
  13. T

herkese çok teşekkür ederim
  14. T

Bugün kuşumun eşini kaybettik,ve eşim yalnız kaldı fakat ölen eşiyle yaptığı bir çocuk vardı.Şimdi bu çocuğu kuşumun yanına koysam (çocuk 8 aylık) kuşumun yalnızlıktan ölmesini engelleyebilir miyim?
  15. T

Yardım Laptop ekranında renkli ölü pikseller var

Değil ;( 1612710030 Cevabınız için teşekkür ederim ama yeteri kadar param yok.Yani artacak mı artarsa da artmaması için bir şeyler yapabilir miyim? Çünkü şu haliyle bana çok rahatsızlık vermiyor.
  16. T

Yardım Laptop ekranında renkli ölü pikseller var

. Laptop ekranımda böyle şeyler var.Bunlar artacak mı? Artacaksa artmaması için ne yapabilirim? Ve yok etmek için ne yapabilirim? Lütfen yardım edin!!!
Top Bottom