Arama sonuçları: *

1. M

Laptopun içinden cızırtı gibi bir ses geliyor

Selam dostlar laptopu alalı bir hafta olmadı bugün lol oynarken başladığını düşünüyorum sanırsam laptopun fanından cızırtı geliyor ama bu cızırtı elektriksel bir cızırtı gibi geldi bana. Kaskosunu yaptırmıştım cihazın en kötü geri göndericem fakat bu sorun ciddi bir sorun mu yoksa kendi kendine...
  2. M

LAPTOPA MONİTÖR BAĞLAMAK

beyler haklısınız fakat biyere götürdüğümde csgo gibi competitive oyunlar oynamam zaten. özellikle ıspartaya okula dönünce evde kullanmak için istiyorum. Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler
  3. M

LAPTOPA MONİTÖR BAĞLAMAK

selam dostlar 5 yıldır csgo oynuyorum son dönemde bırakmak zorunda kaldım şimdi yeni laptop aldım ve en az 100fps alıyorum fakat görüntü inanılmaz küçük. 60hz bi monitör alıp bağlasam oynarken sıkıntı olur mu? gecikme vesaire?
  4. M

Yeni aldığım laptopta oyun oynayamıyorum

Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Geforce experience bölümünde bir tane sürücü görünüyordu zaten. Dx mi yüklemem lazım ayrı ayrı bilemedim oyun bilgisayarı değil ama öyle ölü bi sistem de değil sonuçta. Canım çok sıkıldı bu duruma
  5. M

Yeni aldığım laptopta oyun oynayamıyorum

Arkadaşlar laptopu bugün teslim aldım. 4300TL RYZEN 5 3500U - Geforce MX230 8GB RAM mevcut. Geforcedan gameready sürücüsünü indirdim fakat lole bile giremedim. Directx 12 mevcut görünüyor şuan. Başka neler indirmeliyim?? internetteki oyun performansları böyle değil. Lole d3dx9_39dll adlı dosya...
  6. M

Bu sistem isteklerimi karşılar mı? Alternatifiniz var mı?

elşne emeğine sağlık teşekkür ederim
  7. M

Öncelikle Teşekkür ederim. Oradaki kasada verilen ekran kartı Powercolor Rx570. Daha önce açtığım bir konuda performansının daha düşük olduğunu duymuştum. Son olarak da taksitle alacağım için vatandan toplasam da ortalama aynı fiyata geliyor. Başka Tavsiyeniz varsa paylaşmanızı çok isterim...
  8. M

Öncelikle yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Eğer burada anakart ve kasa psu önerini paylaşabilirsen çok mutlu olurum.
  9. M

Selam dostlar, Ağırlıklı olarak CS:GO ve Rainbow Six Siege oynuyorum. Arada amatör olarak CS:GO yayını yapmayı düşünüyorum. Bu sistemi topladım sistem nasıl? Aileme aldırdığım için bütçeyi düşük tutmak adına bazı parçaları eklemedim. HDD’yi ve ikinci 8GB RAM'i kendim alacağım. Yorumlarınızı ve...
  10. M

Powercolor Red dragon RX570 ve Asus Dual Rx570 arasındaki fark

peki 480tl fark ödemeye değer mi? Ben amatör yayın yapabilmek için topluyorum bu kasayı bu şekilde yeterli olur mu sence
  11. M

Powercolor Red dragon RX570 ve Asus Dual Rx570 arasındaki fark

selam dostlar. Gamegarajdan bilgisayar almaya karar verdim fakat konfigürasyonunu yaparken Powercokor Red Dragon Rx570 ile Asus dual arasında 478 tl’lik bir fark gördüm. İşlemciyi yayın yapabilmek için ryzen5 1600 12nm olarak güncelledim fakat bu ekran kartları arasındaki farkı anlamadım. Amatör...
  12. M

3500 TL’ye amatör yayın yapabileceğim bir sistem arıyorum

incehesap biraz sıkıntılı diye duynuştum geç geliyor veya iadede sorun oluyor diye. Gamegarajdaki 3299luk cihazlara konfigirasyon yaparak iyi bir makine çıkarabilir miyiz 1591002920 öncelikle çok teşekkür ederim. Sence gamegarajdaki 2399luk sisteme konfigürasyon yaparak benzer bir kasayı...
  13. M

3500 TL’ye amatör yayın yapabileceğim bir sistem arıyorum

selam dostlar. Yıllardır csgo oynamaktayım ve yeni bir sistem toplamak istiyorum. Sadece kasaya 3500tl bütçem var. bu bütçe ile csgo oynarken bana yayında sıkıntı çıkarmayacak bir sistem bulabilir miyim? Bu bütçe yeterli olur mu?
Top Bottom