Teşekkürler hocam 2-3 programdan virüs testi yaptım. Kaçak oyun indirmiştim ve oyunla çok alakasız bir program kurulmuş onu sildim sonrasında bir kere daha mavi ekran aldım, onun nedeni bilgisayarın fanlarının tıkanmasıymış normalde 2-3 aylık ama yinede tıkanabiliyor ilk önce en yavaş ayarda saç...
Ben bugün normal bir şekilde spotify'dan şarkı dinlerken bir anda mavi ekran verdi ne olduğunu anlamadım bios'a girdim her şey norma gözüküyordu TPM fln açıktı sonra çıktım pc yeniden başlayınca Armoury Create'ten (Asus'un pc ya da rog ally tarzı cihazlarda kullandığı özelleştirme ve bilgi...
Last of us'ı indirdim oyunu açmaya çalıştığımda o ateşböceği madalyonu dönemeden oyundan attı ve hehangi bir hata kodu vermedi bende araştırdım hep ekran kartı yetersizliği fln diyor Ekran Kartı 4060 8Gb ram64 gb cpu ryzen 7 7735hs yani özellikler yetiyor ama neden açmıyor anlamadım (laptop)...
Last of us'ı indirdim oyunu açmaya çalıştığımda o ateşböceği madalyonu dönemeden oyundan attı ve hehangi bir hata kodu vermedi bende araştırdım hep ekran kartı yetersizliği fln diyor Ekran Kartı 4060 8Gb ram64 gb cpu ryzen 7 7735hs yani özellikler yetiyor ama neden açmıyor anlamadım (laptop)...
Oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor kaçak indirdim steamunlocked'dan dxdiag directx 12 gösteriyor ekran kartım RTX4060 Laptop neden olduğunu bilmiyorum dircetx 12 elle kurulum yapmaya çalışınca da farklı hata verdi eğer çalıştığını bildiğiniz site varsa söyleyebilir misiniz ya da nasıl...
Last of us'i alacagim ancak remastered remake tarzı şeyler var ayrica 2022'de ps5'e gelmişti turkce seslendirmelisi pc'ye de geldi mi turkce seslendirme geldiyse hangi Last of us
Hocam herkesin ihtiyacına göre klavye bence ak992 boyutunda bir tam boy istiyordum ama ak992 siyah stoğu bitmiş o ayarda ve fiyatta gasket Elite var ama o da iyi değil ben FIFA pes vb oyunlar oynadığım için num lazım
Hocam klavye kuzenimden vardi 1 yıl fln olmuştu alalı bir kaç öncesine kadar bir sorun yoktu şimdi sizin dediğiniz sorunlar başlamış o yüzden vazgeçtim direkt klavyeden sizdende özür dilerim bu sert tavirim için peki sizce Asus Tuf K3 alinir mi cunku pek custom klavye fln yapmayı bilmiyorum ben...
Benim parama uygun bir klavye ve tamda istediğim özellikler link bu sizce iyi mi deger mi? İki tane daha seçeneğim var ilki Gamepower Gasket Elite alan çoğu kişinin yorumu olumlu ayrica kuzenim 1 yıldır (?) kullanıyor gayet memnun bilmiyorum bence gamepwer üzerine bir onyargi var. Diğer...
Almak istediğim klavyenin stoğu bitmiş halihazirda 2350₺ var. Laptop kullanıyorum klavye acil değil sizce hemen mi almalıyım yoksa biriktirip mi almalıyım
1-Asus TUF K3 (Ilk Secenegim)
2-Logitech G413 SE (Benim tercihim bu gibi ama tam emin degilim varsa baska bildiginiz yazabilirsiniz)...
Ben bu linteki klavyeyi alacaktım ancak başka bir seferde AliBaba'dan aldığım başka bir ürün için üründen fazla para kestiler gümrük vergisi diye o yüzden endişeliyim yine aynısını yaşamamak için. Benden yine vergi keserler mi? Nasıl olacak bunlar? Mümkünse ve bilginiz varsa en kısa sürede yazın...
Hocam almadan önce bir sorum var
Ben klavyeyi amazon'dan alacağım ama daha önce aldığım başka bjr urun için gümrükte urun parası kadar hatta daha fazlasını ödemiştim yine aynısı olur mu sizde oldu mu?
Hocam almadan önce bir sorum var
Ben klavyeyi amazon'dan alacağım ama daha önce aldığım başka bjr urun için gümrükte urun parası kadar hatta daha fazlasını ödemiştim yine aynısı olur mu sizde oldu mu?