Arama sonuçları: *

1. rainfalldown

Hangi basketbol topu tercih edilmeli?

üzmeyecek bir modeldir hocam bence. iyi günlerde kullanın hayırlı olsun.
  2. rainfalldown

Resist 900 benzeri bir topla oynama şansım oldu kaliteli duruyordu ama alışmak lazım bence yapısı biraz farklı gelmişti elime. bt 500 touch 'da güzel duruyor tavsiyem deneyerek almanız . Resist 900 gibi topların yapısı biraz farklı oluyor. onu da deneyerek elinize rahat oturan ve rahat...
  3. rainfalldown

hocam bence bt500 , bt100 veya Tf 150 bakabilirsiniz diğerleri bana biraz farklı geliyor tutuş olarak. alışık olmadığım için belkide öyle geliyor.
  4. rainfalldown

Yardım Psu olmayan kasa önerisi

bütçe nedir hocam?
  5. rainfalldown

Hangi kasayı önerirsiniz

Lianli lancool 216 - 3800 Raijintek ponos ultra - 2800 MSI Mag Forge 320R - 2800
  6. rainfalldown

Hangi kasayı önerirsiniz

Bütçe nedir hocam?
  7. rainfalldown

1k -1.5k arası kablosuz mouse önerisi

özelden yazdım hocam
  8. rainfalldown

acelesi yok hocam arkadaşım için hediye olarak bakıyorum uzun süreli götürecek bir şey düşünüyoruz. kendime Temudan ajazz çekebilmiştim ona alamadık hocam geç aklıma geldi. ikinci el olarak almayı düşündüm ama ikinci ele çok sıcak bakan biri değil.
  9. rainfalldown

merhaba iyi forumlar . bütçem 1k-1.5k arası kablosuz bir mouse arıyorum bu bütçede alınabilcek en iyi mouse sizce hangisidir?
  10. rainfalldown

Gamepass blackops 6 305 gb sorunu

merhaba gamepass üzerinden black ops 6 indirmek istiyorum indirilecek paketler seçeneğinden 80gb olan campaign ve multiplayer modunu seçiyorum bilgisayarımda da 150gb yer mevcut. ama indirme ekranına geldiğinde xbox üzerinde 305gb gözüküyor. ve indirmeye başlamıyor. sanırım bu sorun bugmış...
  11. rainfalldown

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

ctrl+alt+q ile yapabilirsin hocam.
  12. rainfalldown

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Vergisiz sepet fiyatı 1070 tl olabiliyor mu ?
  13. rainfalldown

Hangi sıvı soğutmayı almalıyım?

arctic 3 öneririm bende ekran istiyorsanız https://www.gencergaming.com/lian-li-galahad-ii-lcd-360mm-siyah-islemci-sivi-sogutucu?ref=akakce&v=1.17.2
  14. rainfalldown

zuoya gmk87 nerden bulabilirim.

gmk 87 bulursam zaten hocam tr'de kasa için o bütçe . ak820 pro ne kadara satıyorsunuz hocam ?
  15. rainfalldown

ak820 pronun kasa plastik mi hocam?
  16. rainfalldown

merhaba herkese iyi forumlar . custom bir klavye toplamak istiyorum gmk 87 kasası hoşuma gitti ve iyi dendiğini biliyorum ama tr'de nerede bulabilirim . Sahibindende toplu halde yüksek fiyatlar istiyorlar. veya daha iyi bir klavye kasası önerisi varsa açığım önerilere
  17. rainfalldown

Öneri 360mm sıvı soğutma destekli kasa önerisi

https://www.n11.com/urun/zoko-amiral-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-bilgisayar-kasasi-37765271
  18. rainfalldown

Öneri 360mm sıvı soğutma destekli kasa önerisi

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-amiral-white-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-fiyati,530405866.html
Top Bottom