Arkadaşlar (Aspire E 17 E5-774G-52FV) model laptopumun bakımlarını 2 ay önce yaptırdım falat %55 iken kitleniyor yazıp kapanıyor ve açtığımda şarjım 0 oluyor şarja taktığımda sorun olmuyor ama pildeyken gösterdiği kullanım süresi bazen 3 saat yazıyor ama şarjı %100 ken masaüstünde iken...
aklımda olan modeller (asus b650m r)(asus b650m k) (a620m k) msi ve asus marka olmasını istiyorum hocam yardımcı olabilir misiniz
Ayrıca psu için fsp hyper pro 650 w öner
ilmişti internette çok ses yapıyor denmiş yorumlara baktığımda bunun hakkında bilgi verir misiniz ya da farklı bir 650 w...
psu bütçe max 2500
anakart bütçe max 4000. Öneri olarak yüksek bütçeli bir anakart daha önerirseniz değerlendirmeye çalışabilirim hocam ama asıl bütçelerim bunlardır
bu sistem için Asus veya msi marka olmak üzere b650 anakart önerebilir misiniz ışıkların hepsini kontrol edebilmeme imkan sağlayan model olursa çok iyi olur
1737760382
ayrıca bu sistemde neden b650 seçmeliyim bir sebebi var mıdır acaba hocam bilmediğimden soruyorum
çok teşekkür ederim peki kasa içerisindeki bütün ışıkları aynı anda senkronize bir şekilde nasıl kontrol edebilirim msi kasa kullanıp asus anakart kullansamda hepsini aynı anda kontrol edebilir miyim hocam aydınlanmaya ihtiyacım var o konuda yardımcı olursanız çok sevinirim