Arama sonuçları: *

1. DiabLo

Nvidia Denetim Masasi Çözünürlük Ayarları

Herkese hayırlı günler Diliyorum dostlar benim nvidia denetim masasında 2 adet çözünürlük ayarı var ben tam olarak anlamadım hangisi daha iyi olabilir sizce biri 120 hz veriyor diğeri 144 hz veriyor Monitörüm 165 HZ Bu arada lütfen yardımcı olurmusunuz ikisinin arasındaki fark nedir ?
  2. DiabLo

Yılbaşında Telefon İndirimi olur mu ?

Merhaba dostlar iphone 11 128 GB modelini alacağım da sizce beklesem mi yılbaşına kadar genelde yılbaşına özel indirim oluyor sizce beklemelimiyim yoksa şu an almalımıyım?
  3. DiabLo

İki Monitörün farkı nedir ?

peki sizce hangisi daha hoş 1671235437 teşekkürler mert bey sizin tercihiniz hangisi olurdu ?
  4. DiabLo

İki Monitörün farkı nedir ?

Merhaba dostlar ikisinden birini alacağım da sizce bu 2 ürün arasındaki fark nedir siz olsaydınız hangisini alırdınız kararsız kaldım yanlış karar vermemek için siz değerli forum üyelerine soruyorum saygılar...
  5. DiabLo

165 Hz Olarak hangi monitörü almalıyım ?

23.8 olan iyi mi sence 165 hz ve ıps panel
  6. DiabLo

165 Hz Olarak hangi monitörü almalıyım ?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1r-23-8-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000XGYF7?magaza=teknostok&url_src=and-product-detail https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg279q1a-165hz-1ms-hdmi-dp-elmb-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u15043...
  7. DiabLo

Bu Monitörü Almalımıyım ?

Pivot ne kanka bilmiyorum da ☺️ 1671187707 Alıyorum inşallah çok sağol
  8. DiabLo

Bu Monitörü Almalımıyım ?

Merhaba arkadaşlar bütçem 4 bin TL fakat bu monitörü düşünüyorum sizce alınır mı düşüncelerinizi aliyim ? https://itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg279q1a-165hz-1ms-hdmi-dp-elmb-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u15043
  9. DiabLo

Monitör almak için beklemelimiyim ?

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. :) 1660430617 @Abdullah Hacıgül Acaba güzel bir monitör incelemesi gelir mi ?
  10. DiabLo

Monitör almak için beklemelimiyim ?

Selamün aleyküm beyler monitör alacağım da indirime girer mi veya beklemelimiyim gaming monitör istiyorum fiyat aralığı 4 5 k olabilir siz olsaydınız ne yapardınız ?
  11. DiabLo

Monitörümün ekranına nasıl çözüm bulabilirim ?

Beyler az önce küçük kardeşim oyuncak silahla sıktı monitörün ekranı bu şekilde oldu acil çözüm bulabilecek birisi var mı sizce ne yapmayalıyım çok üzüldüm..
  12. DiabLo

9500 TL'ye hazır toplama PC Önerisi

Merhaba iyi günler benim bütçem 9500 bu fiyata gelebilecek en iyi sistem hangisidir yardımcı olursanız çok sevinirim bu konuyu gören herkesin fikrini belirtmesini istiyorum uzun zaman sonra arkadaşıma sistem toplayacağım sevinsin. :)
  13. DiabLo

Sistemim ne kadar eder? R5 5600X - RTX3060 V1 LHR

50 Mhs'ı baya zorlarsan ancak hiveos'da alırsın
  14. DiabLo

Kulaklığımın Kablosu Bükülüyor

Yani alsam da olmaz mı diyorsun :(
  15. DiabLo

Kulaklığımın Kablosu Bükülüyor

Merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum değerli forum üyeleri, aşırı sinirlendiğim bir olay var artık kulaklıgı takasım gelmiyor öyle bir dolanıyor ki sanki ölüm düğümü atılmış gibi ben bunu nasıl çözeceğim acil yardım sinir krizi geçirmek üzereyim.
  16. DiabLo

Reboot And Select Proper Boot Device Hatası

Böyle yaptım doğrumu ? Açılıyor şu an yine sormak istedim 1611588388 Çok sağolun
  17. DiabLo

Çok teşekkür ederim yaptım açıldı bilgisayar fakat 2 tane var xpg yazıyor hangisini seçsem acaba. ?
  18. DiabLo

Ben zaten kurmuştum nasıl oldu anlamadım bilgisayarı açamıyorum reis nasıl Nasıl yapacağım ya bilgisayarı açamıyorum
  19. DiabLo

Ben zaten kurmuştum nasıl oldu anlamadım bilgisayarı açamıyorum reis nasıl kuracağım
  20. DiabLo

Beyler bilgisayarımı açamıyorum ne yapacağım çok kararsizim bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir sizce acil yardim ? Not= Fotoğraf örnektir ama hata aynı
Top Bottom