Arama sonuçları: *

1. O

Excalibur Masaüstü Aldım Sinyal Yok

Hepinize teşekkür ederim ama anlaşılması güç bir şekilde sorun çözüldü, başka monitöre bağlayınca bios geldi işletim sistemini kurdum daha sonra görüntü gelmeyen ekrana taktığımda da görüntü geldi nasıl bir hata hala anlayamadım, olacağı varmış, halbuki yüz kere görüntü gelmeyende denemişimdir.
  2. O

Kardeşim ne sen sor ne ben söyleyim, biliyorsun excaliburlar piyasanın daha üzerinde oluyor, fazla uğraşmayım alayım dedim, şimdi daha çok uğraşacağım, tamam freedos ama orada hiç mi denemediler parçaları takınca bios geliyor mu diye, güya işletim sistemini biz kurarız diye fiyattan kar ettik...
  3. O

i7 12700F 64GB DDR4 ZOTAC NVIDIA® GeForce® RTX 4060 8GB 128 Bit GDDR6 2TB M.2 SSD 1696078299 Freedos muydu alt tarafı biraz ucuz olsun evde işletim sistemi kurarız dedik. Bilseydim işletim sistemi attırırdımda adamlar kasayı toplayınca ekrana bağlayıp deniyorlardır herhalde diye düşünüyorum...
  4. O

Herkese iyi günler Excalibur E750 freedos aldım işletim sistemi kuracaktım güç tuşuna basınca kasada her şey çalışıyor gözüküyor ancak kasayı monitöre bağlayınca sinyal yok yazıyor, farklı ekranlarda ve kablolalarda da denedim sorun aynı, ekran kartı hatalı olabilir diye ekran kartını çıkarıp...
Top Bottom