Arama sonuçları: *

1. seyfo-dayı

2. elden iphone alacak varsa yardımcı olabirim

uzun süredir 2. el iphone piyasasında al sat yapıyorum sorusu olan sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplarım maksad zaman geçsin
  2. seyfo-dayı

Almanyada yaşamak ve calışmak

Beyler selam size içimden gelenleri anlatmak istiyorum daha dogrusu cevabını bilmediğim soruları sormak istiyorum Ben ilerki yıllarda almanyada yaşamak istiyorum fakat internette gördüğüm kadarıyla herkes iltica ediyor ve çoğu giden red alıp geri dönüyor ben iltica etmeden elimde meslegimle...
  3. seyfo-dayı

almanya denklik anabin

tıbbi görüntüleme teknikleri mezunuyum fakat anabinde sadece dicle üni var benim üniversitem hacettepe fakat gözükmüyor bu denklik almama engel olurmu yardımcı olan herkese teşekkkür ederim şimdiden
  4. seyfo-dayı

Pes 13 yaması varmı?

Bildiğiniz güzel bir pes 13 yaması varmıdır kurulumu kolay olan
  5. seyfo-dayı

KUPON GRUBU VARMI ??

Beyler macların paylaşıldığı sohbet muhabbet dönen bir kupon grubu varmı bildiginiz
  6. seyfo-dayı

TYT MATEMATİK ve FEN İÇİN ÖNERİ

Matematik ve fende netim 0 ve ilk defa başlayacağım bana hangi yt kanalını önerirsiniz Ve tavsiye edebileceğiniz şeyler nelerdir
  7. seyfo-dayı

Almanya denklik hakkında yardım

Tıbbi görüntüleme teknikleri bölümünden mezun olup Almanya'ya gideceğim fakat denklik olayını anlamadım bunun için çogu firma 500 € gibi bir ücret alıyor bunu daha uyguna mâl etmenin başka bir yolu varmı
  8. seyfo-dayı

tyt için bu program nasıldır

tytye çalışmaya başlıyacağım bu program nasıldır işe yararmı sizce https://alonot.com/wp-content/uploads/2022/01/Tyt-Calisma-Programi-3-Aylik.pdf yada varsa bildiğiniz daha iyi programlar atar5sanız iyi olur
  9. seyfo-dayı

HPV ile ilgili acil yardım

Uzun bir süredir elimde siğil vardı ve bu siğiller bir anda cinsel organımda da oluşmaya başladı nokta şeklinde internetten araştırünca hpv olduğunu öğrendim fakat hpv testi beni çok korkuttu sizce ne yapmalıyım
  10. seyfo-dayı

Kendi işini kurmak istiyenler toplansın

Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır internetten satış yapıyorum artık yeni hedefim dropshipping ağı kurmak yani ürünü siz satıcaksınız ben kargoya vereceğim siz sadece bana ürünün parasını ödeyecekseniz ne kadar kâr koyacağınızı kendiniz belirliyeceksiniz Bunun için bir telegram kanalı açtım...
  11. seyfo-dayı

Fm24 mobile transfer

Fm 24 mobile başladım nasıl genç oyuncu alırım veya normal futbolcuları transfer ederim analayamadım açıklarmısınıx
  12. seyfo-dayı

OMEGLE KAPANDI HABERİ

Omegle kapandı diyorlar ne diyosunuz
  13. seyfo-dayı

Tekefonumu hem webcam hemde mikrofon olarak kullanabilirmiyim

Kulaklığım yok spekerim var bende omegle yaparken telefonumu hem webcam hemde mikrofon yapmak istiyorum böyle bir şey mümkünmüdür Ha bide elimde blueetoth kulaklık var onuda kullanabilirim işe yararsa
  14. seyfo-dayı

İphone 7e gta san indirme

İphone 7 telefonum var nasıl gta san andreas indirebilirim
  15. seyfo-dayı

Steam hakkında videoya bakın

çok iyi video tam oturmuş puahwheksjak
  16. seyfo-dayı

Neden bir baş kaldırış yok

Ülkenin hali ortada neden bir başkaldırış yok ülkenin yarısı bu duruma neden karşı çıkmıyor
  17. seyfo-dayı

Sağlık ocağından rapor almam lazım

Bugün okula gitmedim onun için rapor almam lazım nasıl alırım
  18. seyfo-dayı

Kargo gelmemesi hakkında

Adıma kargo verildi aras kargodan fakat ne kargo kodu geldi nede aradığım zaman kargo var gözüküyor adıma Sizce ne yapmalıyım neden olmuştur
  19. seyfo-dayı

Yeni filistin modeli türkiye

Arkadaşlar selam şu son günlerdeki filistin savaşı ilerde bizde de olabilir şahsen öyle düşünüyorum Çünkü ülkemiz şuanda başta suriyeli afganistanlı vs mültecilerin işgali altında zaten bu sebeple kilis gibi bölgelermizde artık türkden çok suriyeli var ve bu insanlar hem vatandaşlık hem toprak...
  20. seyfo-dayı

Adıma kargo verildi nerden ulaşabilirim

Adıma bugün arasdan kargo verildi fakat bana takip numarası gelmedi nasıl bakabilirim kargoma acaba
Top Bottom