Arama sonuçları: *

1. L

Sora V2 fareye Unıversal Dot X-RAY Pad Obsidian skatezler nasıl yerleştirilmeli?

Merhaba, Sora V2 fareye Unıversal Dot X-RAY Pad Obsidian skatez aldım. Farenin altını görsele koydum, sizce en uygun yerleştirmeyi nasıl yapmalıyım? İşaretleyip paylaşır mısınız? Teşekkürler.
  2. L

1000TL hybrid mouse pad önerisi

Merhaba, hybrid mouse pad arıyorum alabileceğim en iyi model hangisi olur? Valorant 800DPI oyun içi 0.4 0.6 arasında kullanıyorum. Ek olarak da Ninjutso Sora V2 farem var. Klasse Longteng benim aklımda olan bu siz ne önerirsiniz?
  3. L

ATK Blazing Sky X1 VS Ninjutso SORA V2

merhabalar bu iki faresinde kaldım normal claw tutuyorum hangisini alayım sizce? elim uzunluk 19CM yanlardan 9 NORMAL olarak CLAW tutuşum var agresif CLAW değil bu fareler arasında hangisi daha iyi olur? veya sizin daha iyi dediğiniz bir fare var mı?
  4. L

Ninjutso SORA V2 Alınır Mı Benim Elime Göre?

Normal claw tutuyorum, elim 19CM uzunluğu yandan da 9. 9.50 CM alabileceğim en iyi fare bana göre bu mu olur?
  5. L

Ninjutso Sora V2 Normal Claw Tutuş için Alınır Mı?

Merhabalar, el uzunluğum 19CM yanlardan 9cm bu fareyi almaya karar verdim doğru mu yapıyorum?
  6. L

Ninjsutso Sora V2 Alınır mı?

Normal claw tutuyorum, elim 20CM uzunluğu yandan da 9. 9.50 CM alabileceğim en iyi fare bana göre bu mu olur?
  7. L

Logitech Superlight VS Deathhader V3 Pro

Merhaba, el uzunluğum 20 cm yanlar 9 9.50 cm arası tutuş şeklim de Claw. Şu an Dareu A950 Pro kullanıyorum önceden Deathhader V2 kullandım ama büyük geldiydi elime ve ağırdı serçe parmağım onda da mouse pad sürtünüyordu bu şu anki dareu A950 Pro farede da sürtünüyor bu iki modelde de böyle bir...
  8. L

1000 TL oyun mouse pad önerisi

Merhaba, masadan kaymayan etmeyen kaliteli bir mouse pad ihtiyacım var. Şu anki HyperX Fury s Pro l Speed modeli ama tabandan kayıyor çok toz tutuyor ve eski kayganlığı yok gibi... Bu padden iyi bir pad bulabilir miyim? Herkes çok önermişti zamanında, şimdi yeni çıkanlar nasıl? Son olarak Speed...
  9. L

1000 TL oyun mouse pad önerisi

Merhaba, masadan kaymayan etmeyen kaliteli bir mouse pad ihtiyacım var. Şu anki HyperX Fury s Pro l Speed modeli ama tabandan kayıyor çok toz tutuyor ve eski kayganlığı yok gibi... Bu padden iyi bir pad bulabilir miyim? Herkes çok önermişti zamanında, şimdi yeni çıkanlar nasıl? Son olarak Speed...
  10. L

Bluetooth kulaklık ile oyunlarda nasıl ses kasılır?

Merhaba, ben CS'den beri kulaklığı ters takarak ses kasmaya alışmışım bu alışkanlığımı bir türlü değiştiremiyorum kulaklığı düz taktığımda ses kesinlikle kasamıyorum. Bunun herhangi bir şekilde kulaklıkta bir arıza olsun PC'de bir sorun olsun onunla alakalı bir durum yok. Neden derseniz başka...
  11. L

Dareu A950 Pro alınır mı?

Merhaba, bu fareyi alayım mı? Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa benim için çok tatlı olur. Claw, ve arada fingertip tutuyorum fareyi el ölçülerim de üstten aşağıya 18cm yanlardan 8cm. Benim için uygun gelir mi bu fare?
  12. L

Tutuş şeklim hangi kategoriye giriyor ve hangi wireless fareyi almalıyım?

Metre ile ölçtüm orta parmak ile en alt tarafına avucun ölçtüm, görsele koyduğum gibi ölçtüm, uzunluk 18-19 cm çıktı üstten aşağıya, yanlar da 8cm ve fareyi parmaklarım ile hareket ettiriyorum avuç ile değil.Son olarak fare ye avucumun sadece alt tarafı temas ediyor geri kalanlar kullanırken...
  13. L

Tutuş Şeklim Hangi Kategoriye Giriyor?

Emin de olamadım görseller de biraz farklı benimkine göre ben hangi tutuş şekline sahibim? :D Onun dışında el ölçüm 20-21 CM arası yanlar da 11CM buna uygun bir kablosuz fare önerisi alabilirmiyim. Oynadığım oyunlar FPS CS VALO, bir de lol şuanlık.
  14. L

MousePad L Mi XL mi alınmalı?

Merhabalar, 800DPI 0.3 ve 400DPI 0.5 0.6 aralarında takılıyorum L modeli bana rahat bir şekilde yeter mi yoksa XL mi almalıyım?
  15. L

500TL Mousepad önerisi

500TL Mousepad önerisi
  16. L

Hyper X Fury s Speed vs Hyper X Fury Pro

Merhabalar, bu ürünlerden hangisini tercih etmeliyim? Desenli olanını kullananlar kontrol için alıyormuş sanırım, ama nedense hız yazıyor satış yerlerinde Pro olan hızmış sanırım normal de doğru mu biliyorum? Öyleyse eğer bu adamlar niye böyle isim verip anlam karışması yaşatıyorlar :D...
  17. L

500-600 TL Mouse Pad Önerisi

Merhabalar, mouse pad arıyorum. RGB olursa daha iyi olur. Bu fiyata bayağı kaliteli bir şey bulabilir miyiz? En kaliteli olarak aklımda bu var. Steelseries Qck Prism Cloth – Oyun Mouse Pedi – 2 Bölgeli Rgb Aydınlatma – Gerçek Zamanlı Etkinlik Aydınlatması – Boyut Xl : Amazon.com.tr: Bilgisayar...
  18. L

200TL mouse pad önerisi

200TL pad için güzel bütçe mi? Bütçeme uygun pad arıyorum, RGB olursa daha güzel olur.
  19. L

ASUS ROG Gladius II Core nasıldır?

Merhabalar bu fareyi 280TL'ye aldım. Bu fare üstünde fazla farklı performansı iyi olan bir fare bulunur muydu? Hata mı yapmışım bu fareyi almakla?
  20. L

Fare Hassasiyetini Arttır Seçeneği Açılmalımı?

Merhabalar, bu özelliği açmalımıyım FPS oyunlarında?
Top Bottom