Arama sonuçları: *

1. L

Sony TV İP TV F/P ÖNERİ

Merhabalar, İP TV lazım F/P olabildiğinde az geriden gelen ve yayın kalitesi sağlam android tv için lazım öneririrmisiniz.
  2. L

14T Pro Rom İçin Yedek Alma

Merhabalar, mevcut ortjinal romun ve İMEİNİN gitmemesi için şuan telefonun komple yedeğini almak istiyorum. Rusya rom attıktan sonra bir şey olursa geri dönebilmek için, nasıl yedek alabilirim telefonun telefon yurt dışı 14T Pro bu arada.
  3. L

Wallpaper engine lockscreen sorunu

Kilit ekranı tikini kaldırınca kilit ekranında da görünmeye başladı normal de buna gerek olmuyordu HYPER OS 2.0 da istiyor. Şarjı etkilesin de kronik zarar vermesin o mühim değil ledlere verir belki diye korkmuştum ona da vermiyor dediniz içim rahat. tek sorunum bu spamlar kumar siteleri vs...
  4. L

Sadece pilin hızlı gitmesini sağlar yani bataryaya kronik bir zarar vermez değil mi kapattıktan sonra orjinal halinde durmaya devam eder? Hyperos 2.0 güncellemesini yaptıktan sonra 14T proma şimdi o dediğiniz yöntemlede yapsam kilit ekranına uygulanmıyor güncellemeyle kilit ekranına...
  5. L

Kendi resmi sitesinde bulmuştum yazdıkdan sonra, dediğiniz gibi yaptım düzeldi genede teşekkür ederim. Bu hareketli wallpaperlar telefonun ledlerine bir zararı var mı bataryaya, veya bataryanın pilinin hızlı bitmesine etkisi olur mu? Oynatma hızı mesela default 50 geliyor bunu arttırsam bu da...
  6. L

Çözdün mü kilit ekranında da oluyordu şimdi olmuyor?
  7. L

Temu Sepetim Gümrüğe Takılır Mı?

Fiyat olarak kurala uygun, ondan ben de sorun olacağını sanmıyorum ama sadece merak ettiğim şu arkadaşlar 5 ürün siparişi 1 ay da 1 verilebiliyor diyorya. Benim aldığım tarak setin de 1'den fazla ürün var o sorun yaratır mı 5 sipariş verdim ama ürünler 5'i geçiyor yani bu sorun olur mu?
  8. L

Temu Sepetim Gümrüğe Takılır Mı?

Sadece kırılmaz cam ve kılıf alıp çıkacaktım minimum sepet kuralı var diye böyle bir sepet yaptım gümrüğe VS takılır mı? Koca ülkede 14T Pro Telefon için şu eklediğim kılıf ve seramik kırılmaz cam yok, Amazon da Almanya'dan gelen 500TL üstü burada bu fiyat da... Sepetim öyle böyle bu şekil de...
  9. L

Xiaomi 14T Pro İçin Kırılmaz Cam Önerisi

Merhaba, bu model telefon için dayanıklı güzel bir kırılmaz cam arıyorum hangisini almamı önerirsiniz?
  10. L

Xiaomi 14t pro için ekran koruyucu önerisi

aldın mı önerin var mı
  11. L

TikTok videolarım izleniyor ama beğeni az geliyor

Hocam ceramical masa yükseklik sorununu çözdünüz mü?
  12. L

Xiaomi 14T Pro alınır mı?

Yurt dışı telefon alacağım düz 14T ile Pro arasında git gel yaptım kamerası daha çok hoşuma gitti bunda karar kıldım siz ne dersiniz alınır mı sizce? bu model fiyatı 20000TL. Ek olarak Note 8 var elimde 2020 de almıştım bunlar yavaşlatıyor mu yazılımla ne yapıyor cillop gibi akıcı olan telefon...
  13. L

15000-17000TL Yurt Dışı Telefon Önerisi

14T kayıt işleri daha sorunsuz oluyormuş sanırım? 14T'den daha mı iyi attığınız model?
  14. L

15000-17000TL Yurt Dışı Telefon Önerisi

Merhabalar, bu fiyata kayıt da vs sorun yaşamayacağım güzel bir telefon önerisi yapabilirmisiniz yurt dışı telefon olacak. Benim aklımda XİAMOİ 14T var siz ne önerirsiniz?
  15. L

Masamın Yüksekliğini Nasıl Arttırırım?

@gavanoz son durum nedir hocam denediniz mi oldu mu?
  16. L

Fps yüksek ama oyun akıcı değil

yok kardeşim bunun çözümü felan oyun keyfine göre bir gün akıcı bir gün değil oyun kaynaklı emin olun denemediğim çözüm kalmadı ama yok düzelmiyo geçmiş olsun. Millet bilmeyenler ek olarak HZ driver kontrol et diyip klasik vs saçma sapan şeyler söyleyince de sinir oluyorum
  17. L

hadi ya yalan mı oldu benim iş hocam yapılcak başka bir şey yok mudur? @Metin Kandemir
  18. L

@Metin Kandemir Masanın yerden yüksekliğide şuan orjinal ayaklığıyla 74CM hocam onuda söyleyeyim dedim.."
  19. L

Çok tşk ederim hocam ilgilendiğin için çok müzdaribim bu durumdan valla, masam 160CM bu arada ceramical'ın. 160CM ebat 60CM derinliği olan sunta modeli.
  20. L

Siz birebir bu şekil de mi yapt Siz birebir bu şekilde mi yaptınız acaba? Bende matkap VS yok bundan alırsam sorun yaşarmıyım matkap dışında olabilecek başka aparat vs yok mu?
Top Bottom