Arama sonuçları: *

• Users: Foxt
  • Order by date
  1. Foxt

Araba ve Motor ehlıyetı aynı anda alınabılırmı ?

Arada 2 hafta-1 Ay civarı süre açıyor, genelde ilk olarak araba ehliyeti daha sonra motorsiklet ehliyeti alınır aynı anda alamazsın ama arada ufak bi süreyle alırsın
  2. Foxt

DJI Mavic Air Fly More Combo İle PS4 Slim takaslamak mantıklı mı?

500gr aşağısı olduğu için kayıt etmek gerekmiyor bildiğim kadarıyla 1735657509 evet ps4 piyasası daha iyi ama drone fazlasıyla mantıklı geliyor bana, bir de uğraşırsanız ek gelir kaynağı olabilir. Düğün çekimi vb.
  3. Foxt

PS ı kullanmıyorum fakat drone hobim var ve zannedersem ehliyet istemiyor.
  4. Foxt

PS4 Slim 500 gb ile bu drone u takaslamak mantıklı mı sizce basa bas takas yapıcam ps'ı kullanmıyorum. 1735652925
  5. Foxt

Geforce now satın alıcam ama ödeme ekranında siyah ekran geliyor?

Arkadaşlar geforce now üyeliğimi devam ettirmek istiyorum ama ödeme ekranına giderken sayfayı açıp siyah ekran verıyor ve o şekilde kalıyor bu sadece 6 ve 11+1 aylık planlarda oluyor bu neden böyle nasıl düzeltirim?
  6. Foxt

Oem keymi almalıyım standart key mi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ucretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ 1730669444 Key almaya gerek yok bence 2-3 yıldır bu şekilde kullanıyorum sorun görmedim
  7. Foxt

Yardım Arabanın motor bloğu çatlamış olabilirmi

rica ederim hocam sizlere de iyi akşamlar.
  8. Foxt

rica ederim hocam ses normaldir aracı mümkün olduğunca çalıştırmayın imkanınız varsa güzel bir usta bulup aracın yanına getirip dinletin son teşhisi o koysun burdan kesin bir şey söylemek mümkün değil videodan da kesin teşhis asla yapılmamalı, umarım fazla masraf etmeden sorunları çözebilirsiniz...
  9. Foxt

açılmadan bir masraf söylemek mümkün olmaz hocam ama eğer ses subaplardan ise en aşağı 10-15 bini gözden çıkartmak gerekebilir 1730668935 evet düşebilir ama eğer gerçekten subaplardansa ciddi sorunlar yaratabilir size tamirciye bile çekiciyle götürmekte fayda var.
  10. Foxt

ses götürdükten sonra oldu demişsiniz sesin artma sebebi subapların ısınınca genleşme ve açılma derecesinin değişmesidir siz güzel bir usta bulmaya bakın dediğim gibi facebook gruplarına sorabilir şehrinizdeki düzgün ustaları bulabilirsiniz.
  11. Foxt

Hocam bloğunuzdan bariz şekilde subap sesi geliyor, çatlak böyle bir ses yapmaz, yapamaz ses üst kapakta tamiri yapan arkadaşa bol sevgiler saygılar yollarım çoluğunu çocuğunu haramla büyütmeyi seven birisi sanırım : )
  12. Foxt

hocam bu şekilde açılmıyor sadece link gönderir misiniz
  13. Foxt

yeni üst kapak yapıldığı zaman alt motora oturmaması normaldir, eski kapak ile yeni kapağın boyutları bir olmaz çünkü ısıyla her zaman bu malzeme her parçasıyla genleşir küçülür ve büyür kullanılan her malzemenin mühendisliği ona göre olduğu için rektefiye gerekir kaynak dediği de bu durum oluyor.
  14. Foxt

hocam çatlak silindirlerin içerisinde olduğu zaman çekişten düşer. sadece devirdaim pompasının çalıştığı kısımlarda olursa çekişten düşmeme ihtimali var çatlağın nerde, ne şekilde, ne boyutta olduğu konuları motor sağlığını ciddi anlamda etkileyebilir ya da hiç etki de etmeyebilir. 1730668316...
  15. Foxt

hocam faturada yazdığına göre sorun çıkarabilecek tüm parçalar değişmiş eğer ustanın yazdığı doğruysa ustalık bir durum yok fiyat listesi normal aslında siz neredeyse komple motor yaptırmışsınız tek eksiği krank piston alt blok. yüksek ihtimalle blok çatlak bir ustaya götürüp benzin ya da...
  16. Foxt

hocam 75 bin ne demek olduğum şehirde 75 bine komple sandık motor yapılıyor :D 1730667573 Nissan primera sahibiyim işçiliği kendime ait olduğu için 50bine komple kendim motor yaptım kendim yapmasam 80 bin verirdim size bayağı fahiş fiyat vermişler. 1730667794 Hocam hangi şehirdesiniz...
  17. Foxt

hocam aracınızda pek ses yapabilecek bi kayış yok trigerlerden olsaydı kayış sesi değil zincir sesi duyardınız ki o zincir sesini duyduğunuz zaman muhtemelen motoru kucaklar götürürdünüz 1.5 crdi motorların trigeri zincirlidir çok yüksek ihtimalle ya basınç pompanız arızalı ya da motor gerçekten...
  18. Foxt

motor bloğunun alt kısmına bakıldı mı üst kapak yapılırken eğer bakılmadıysa alt veya orta kısımdan çatlatma ihtimali çok yüksek
  19. Foxt

hocam üst kapak neden yeni yapıldı conta mı yaktınız? 1730666938 yapan kişinin yapmasıyla alakası yok aslında üst kapak yeni parçalarla değiştiyse alt kısmı kesinlikle zorlayacaktır
  20. Foxt

arabada duman atma durumu varsa subaplara zarar vermiş olabilir ve şakırtı sesi bu yüzden de gelir aracın basınç pompasına bakıldı mı
Top Bottom