Şöyle bir şey kullanan oldu mu cihaza zarar verir mi kullanımı rahat mı.
3ü de var telefon kulaklık saat tek seferde şarj etmek çok mantıklı geliyor.
1500tl alınmaya değe mi
apple watch almak istiyorum baktım ama özellikler birbirine çok yakın geliyor
se 2 buldum ben bununla müzik ve wp gelen mesajları sesli veya diğer türlü görüp cevaplayabilir miyim teşekkür ederim...
biraz yavaş iniyor ama bakalım insin görücez sistem gereksinimleri evet beklediğimden baya yüksek çıktı 1080p 4070 görücez ne alıcaz güncelleme yaparım.
r5 5600 böyle performans gösterir mi bilmiyorum ama fena değil bir şey diyemem fakat şu an hiç geçemem çünkü çok şey yüklü ve çok üşeniyorum 5 6fps daha az alabilirim sorun yok.
ben windows 10 kullanıyorum oyun ve gündelik işler için herhangi bir sorun olmadan kullanabiliyorum her türlü oyun var bir de tavsiye ederim windows 10u
ekranı kontrol et oled mi diye veya en basitinden orjninal takdıysa ekran bölümünde true tone olur o varsa orjinaldir
pile gelirsem zamanında ben iphone xr için kullanmıştım daha yüksek kapasiteli batarya iyi oluyor
tamir sana kalmış
face id çalışmıyorsa ekran değişmiş demektir çoğunlukla yan sanayi benim bildiğim orjinal oled ekran lcd takmışlardır alınmaz yine o çok fazla tamir işlemi görmüş telefon alma pil değişimi neysede diğerleri sıkıntı
hocam monitör ve klavye almak için neden satıyorsun anlamadım bi monitör klavye ne ediyor bi yerde 2 hafta çalışsan iksiini de alırsın kendi ekran kartını satmak tamamen mantıksız satıp alsan ileride pişman olacaksın.