Arama sonuçları: *

1. aeyldrmm

asker telefon önerisi

Qin f22 var onun fiyatı 7k dan başlıyor. Bahsettiğin fiyatlara anca 0 tuşlu bulabilirsin sadece radyosu olan
  2. aeyldrmm

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

Palit 9600 gt günlerce knight online oynardım vay be
  3. aeyldrmm

18 Yaşını geçmiş her erkeğin karşılaşacağı o gün geldi.

Hayırlısı olsun artık. Kaldı 19 gün gidiyoruz bu işin dönüşü yok muhaberede işler umarım rahat olur bir nebze.
  4. aeyldrmm

Ustada Ankara'da kalmak büyük şanssızlık olmuş. Başkentin rütbeli olması tamamen olası görünüyor zaten umarım oraya zımbalanmam. Seçim yaparken özellikle rütbeli olmak istemediğim için işaretlememiştim fakat istenmeyen ot başında biter derler döndü dolaştı geldi beni buldu. 6 ay nasıl işten...
  5. aeyldrmm

Öğrenci işleriyle konuş askerlik şubesine yazı göndersinler
  6. aeyldrmm

Yoğunluk yoktur belki veya bir şeyler bir şeyler, askeriyede mantık aramıyoruz doğal olarak. Arkadaşların ne olarak görev yapacak?
  7. aeyldrmm

Evet sayın forum ahalisi 2023 de tecili bozmuş lise sonrası ve üniversite mezunu arkadaşlar için askerlik tarihleri hemen hemen belli oldu. Bu kurbanlar arasında bende varım maalesef Sevk tarihleri ve yerleri belli olan arkadaşlar varsa gelin konuşalım, tanışalım belki aynı yere düşenler varsa...
  8. aeyldrmm

Bilgisayar programcılığı nasıldır

Bu sıralamayla 2 yıllık önlisans okursan yazık kafana
  9. aeyldrmm

Çözüldü✓ Ak400 sogutucu kurulumunda yardım gerekiyor.

Eğer soğutucu ledleri A-RGB değilse elinizdeki molex kablosu. PSU üzerinde fanları bağlamak için bolca var
  10. aeyldrmm

Yardım Amazon Prime Xdrive Hira Alinir Mi?

Tek saf ben değilmişim şükür :D
  11. aeyldrmm

Yardım hdd için ne yapmalıyım ?

En iyisi sadece ssd'yi tak ve windows kur. Bilgisayarı açtıktan sonra açıkken HDD'yi tak ve Bilgisayarım klasöründe disk göründüğü zaman biçimlendir.
  12. aeyldrmm

SSD'yi takıp windows kurduktan sonra yapman gerek. Başlangıç diski olarak biosdan SSD'yi seçmelisin daha sonra HDD yi rahatça biçimlendirebilirsin.
  13. aeyldrmm

Bilgisayarım klasörüne gir ve diske sağ tıkla altta biçimlendir çıkıyor. Daha sonra çıkan ekranda başlat dersen kendisi biçimlendirir.
  14. aeyldrmm

🔥İndirim HyperX Alloy Origins PBT Full Size 2499 TL

Akko- Royal Kludge gibi markalar indirimdeyken almak daha mantıklı olurdu gibi sanki.
  15. aeyldrmm

Format aşamasında HDD ni biçimlendirebilirsin fakat oyunların gitmesin istiyorsan önce oyunları ssd'ye çekip sonra HDD yi bilgisayarım kısmından biçimlendirebilirsin.
  16. aeyldrmm

Yardım SSD'den HDD Geçmelimiyim?

Depolama birimleri oyunlarda fps etkilemez.
  17. aeyldrmm

Termal macun zorunlu mu

Bazı soğutucuların üzerinde termal macun stok olarak sürülü geliyor tek yapmanız gereken yerine takmak ama ne olur ne olmaz yine de mx-4 gibi bir macun alıp kendinizi garantiye almanız daha iyi.
  18. aeyldrmm

❌İndirim Bitti! Şüpheli Kulaklık İndirimi

12TL olan sadece kutusu o.O2
  19. aeyldrmm

Forumu İkiye Ayiracak -Anakart Sorusu . Çalıştı !(Anket)

İyi kurutursan niye çalışmasın zaten. Tam kurutmadan sonra çalışma oranı %70 üzerinde
  20. aeyldrmm

Yardım Amazon Prime Xdrive Hira Alinir Mi?

Koltuğu sonunda gidip kendim teslim aldım ilk izlenimim çok açık gibi fotoğraflarda görünüyor. Koltuğun minderleri yumuşak visco sünger gibi değil, sert ve oturaklı. Çoğu kişi için süngerler rahatsız edici olabilir fakat benim için artık nimet gibi geliyor, yıllarca tahta sandalye ve alçak...
Top Bottom