Arama sonuçları: *

1. habbassaka

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

aga adam mevcut müşterilere özel kampanya diye bağırıyor hala yok modem ücreti yok kurulum ücreti her ağızdan bir ses cıktıgı için 23 sayfa yorum oldu.
  2. habbassaka

Eşime hangi telefonu alabilirim?

A35 kafi hocam ve yeterli
  3. habbassaka

Sanırım virüs bulaştı

oyunu nerden indirdin?
  4. habbassaka

TPLİNK MARKALI MODEMİMİ KABLOSUZ ŞEKİLDE ROUTER YAPMAK İSTİYORUM

aynen öyle önce router yapacağın modeme pcden bağlan, lan adresi (192.168.1.1 gibi olan) ana modeminle aynı adresi kullanıyorsa router yapacağın modemin lan adresini değiştir (192.168.1.2 gibi) genel ağ ayarları gibi bir yerden wan ayarı ekleyeceksin bağlantı türünü köprü diyip diğer ayarlara...
  5. habbassaka

Hyperx cloud core alınır mı?

wireless modeli var fena değil ama bence madem yeni bir kulaklık alacaksınız kumaş alın, gerçekten. bir zaman sonra soyulmaya başladıkça afedersiniz iğr"nç bir görüntü yer alıyor. padler değişiyor belki ama kafa bandı değişimi zor lehim istiyor/uğraştırıcı.
  6. habbassaka

YURTİÇİ KARGOYA 330 TL ÖDEDİM

28inch bisiklet jantı geldi kargoyla istanbul içi avrupa yakasından anadolu yakasına ortalama 500tl tuttu yani hacme baktığımızda biraz abartılı bir fiyat olmuş. bilemedim istanbul dışı olduğundna km göre tabi tutuluyor ama yine fazla gibi ne olcak kargo aracının arkasına bile konmasına gerek...
  7. habbassaka

❌İndirim Bitti! Yuhai-ME6S Mikrofon TEMU Vergi dahil 1445 TL

sertçe ittirince olcak gibi gözükmüyor denedim
  8. habbassaka

❌İndirim Bitti! Yuhai-ME6S Mikrofon TEMU Vergi dahil 1445 TL

sen diyene kadar farkında bile değildim siyah kablo olsa bu kadar gözüne batmazdı belki. çok bir problem değil bence. bu tür uyuşmazlıklar bazı cihazlarda da başıma geliyordu. ben terste kullandığım için arkada/aşağıda kalıyor pek etkilemiyor
  9. habbassaka

AJAZZ AJ159 PRO Kablosuz Fare 1140 TL ye denk geliyo almalı mıyım

1k civarına kesinlikle alınır
  10. habbassaka

XDrive 15'li Plus Mı ? XDrive Anka Mı ?

hiç şikayetim yok ben ekstra oturma yeri aşınmasın erken esnemesin diye xdrive oturma padı aldım daha da konforlu oldu.
  11. habbassaka

XDrive 15'li Plus Mı ? XDrive Anka Mı ?

ben de ikisi arasında kalmıstım özellikle popo yerinin dar olmasından korkuyordum, oturma yerinin kenarların sert olmasından çekiniyordum ama hiç öyle değilmiş acayip geniş ve rahat çok memnunum. 15li plus aldım bu arada. diğer koltuğu kötülemek gibi olmasın deneme fırsatım olmadı ama muhakak...
  12. habbassaka

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

ilk yazımda belirtmiştim aslında, mevcut standart verdikleri modem 300mb desteklediği için bu hızın üzeri paketler için misal, 1000mb hız için modeminiz yoksa modem veriyorlar onun ücretidir.
  13. habbassaka

benımde kafama takıldı bazı arkadaslar böyle diyince ben de ona istinaden aylık ödeyeceğim tutar şimdi her şey dahil ne kadar diye sordum umarım kelime oyunu değildir artık fatura kesilsin görürüz gerçi yine suan ödediğim tutarın altında kalacagından ve hızım 2 katına cıkacagından cokta muhım...
  14. habbassaka

bana modem kiralama ücreti diye bir şey söylemedi 409₺ içerisindeyse bilemiyorum ben her şey dahil aylık ne kadar ödeyeceğim diye sordum 409tl dedi. bilemiyorum belki 300mb hızın üzeri için modem ücreti çıkarıyor olabilirler
  15. habbassaka

demin aradılar tarife onaylandı soru işaretleri için, aylık faturam her şey dahil şimdi ne kadar olacak diye sordum 409 yanıtını aldım 🫠
  16. habbassaka

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

yani bence gereksiz olmuş 3080ti var zaten hali hazırda yatırım tavsiyesi olmasın ama ekran kartına vereceğin parayla altın alsan(yatırım tavsiyesi değildir, micazen kullanılmıştır) 2 sene sonra o altınlarla 6090 alırsın. gereksiz bir masrafa girdiğini düşünüyorum. şöyle bir örnek vereyim 2...
  17. habbassaka

kusura bakmayın ben mi yanlış anladım diyelim şuan ki tahhüt haziranda bitiyor bu kampanya değişikliğinde tahüt şuan ki tarihten itibaren 15 ay değil de eski tarifeye göre mi bitiyor(haziran)
Top Bottom