Arama sonuçları: *

1. denizbulut

Üst seviye estetik kasa toplama

Bende beyaz topladım memnunum eğer sigara kullanmıyorsan beyaz toplayabilirsin daha hoş duruyor bana göre
  2. denizbulut

Lcd yerine alta alacağından 3 tane daha al hocam öyleyse :) Daha uyguna gelmiş olur hem 1738529170 Var ama normalin 1k kadar üstünde ve 1 ay sonraya geliyor. https://www.jumbum.com.tr/12RTLLCD3W https://www.jumbum.com.tr/12RTLLCD3B
  3. denizbulut

Bu bir heves hocam çok takılmamak lazım. Hevesini aldıktan sonra satmak istese zaten bu parçaları neredeyse aldığı paralara satacak. Adam akıllı zarar dahi etmeyecek.
  4. denizbulut

Hiç sorma valla bende de rog b550 a var ama 2 tane tek usb var maalesef. Ekstra olarak birde 1500e hub almak zorunda kaldık. Birde uğraşması cabası. :) Senin anakartın da maşallahı varmış 4 çok iyi
  5. denizbulut

Lianli o11 kullanacaksanız yana 3 tane TL LCD Reverse alın. Alta da reverse serisi veya normal alıp ters çevirip kullanın. Lcd hariç alacağınız toplam 7 fanı da aynı seriden alın daha rahat olur kullanımı
  6. denizbulut

TL Lcd normal olanlar sorunsuz olarak çalışıyor. Bu lcd fanlarda olan 9 pin usb bağlantısını direkt olarak anakarta takman gerekiyor bilgin olsun. Nzxt nin usb hubında denediğimde 3. fanın lcdsi çalışmıyordu ama direkt olarak anakarta bağladığımda 3 fanda görüntü veriyordu.
  7. denizbulut

Doğrudur hocam kullanmadığım için bunu ilk defa duyuyorum. Lianliye mail atarsanız eğer hızlıca geri dönüş yaparlar diye düşünüyorum. Destek sistemleri fena çalışmıyor
  8. denizbulut

Wirelles modelini değil eski seri TL LCD kullanıyorum . Şuan wirelles modeline geçmeye bütçem yok.
  9. denizbulut

Gerçekten Görüntünün YAKIŞIKLI olmasını istiyorsan şimdi sana sıralıyorum Kasa Phanteks Nv9 Link Fanlar Lianliden Şaşma Yeni seri olarak TL Wirelles öneriyorum bütçe çıkarsa TL LCD alabilirsin. Reverse modelleri de var. Bu kasa için yan panele ve alt tarafa reverse modelini alman lazım. 4+3...
  10. denizbulut

Öneri 2. El 3080 MSI Suprim x

13k ederi var. Üstü kazık dediğin fiyata 3080ti zorlanır
  11. denizbulut

BEYAZ SİSTEMLERİNİZİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIN

Video ekledim hocam oradan bakabilirsiniz , teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.
  12. denizbulut

BEYAZ SİSTEMLERİNİZİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIN

Şöyle bırakayım. Video da yükledim daha yakından Bakabilirsiniz.
  13. denizbulut

Yardım KONUYA YARDIM >>>ASUS TUF GAMİNG 3070 Lhr v2 oc edition Ne kadara almalıyım

Sabitten kastın nedir hocam ? % kaç fanla kaç dereceye kaç dakikada çıkıyor ? 9k 3070 için çünkü tavan fiyat gibi. Bu parayı verirken temiz olmasına dikkat et özellikle. Aldıtkan sonra bir de termal bakım masrafın çıkmasın
  14. denizbulut

Yardım KONUYA YARDIM >>>ASUS TUF GAMİNG 3070 Lhr v2 oc edition Ne kadara almalıyım

Sıcaklık testlerine baktın mı ?
  15. denizbulut

8 * 9 arası piyasası var. 11i hangi kafayla yazmış acaba o arkadaş. Kutu fatura garanti durumu nedir ? Daha önce açılmış mı ? Fumark testleri ne durumda bunlara baktın mı
  16. denizbulut

Yardım Piyasanın en şık fanları hangisi ?

Lcd olanlara gerek yok bence şuan fiyatlar çok yüksek lcdlerde. Gerçi bunlarda yüksekte yine eski seriye kıyasla fiyatları yeni olmalarına rağmen tatmin edici. TL Serisi bildiğim kadarıyla SLden daha iyi performans olarak. Zaten aynalı yapısıyla da ön plana çıkıyor. Ben olsam TL Serisini tercih...
  17. denizbulut

Aynalı yapı istiyorsan eğer , Düz Link Reverse Link. Aynasız istiyorsan yanlarını Düz Link Reverse Link Tabii bütçe artınca TL LCDler devreye giriyor.
  18. denizbulut

Şuanda stokta olmamasının tek sebebi wireless versiyonunun çıkması. Normal Link Reverse Link
  19. denizbulut

Çözüldü✓ GT 1030 ve Ryzen 3 1200 Yükseltme Tavsiyesi

Fansız al zaten 5*6 ay sonra o fan yetersiz kalacak yine bi soğutucu almak zorunda kalacaksın. Şimdiden almışken tek seferde al...
  20. denizbulut

Çözüldü✓ GT 1030 ve Ryzen 3 1200 Yükseltme Tavsiyesi

İşlemciyi elden çıkarıyorsun , yerine r5 5600 alıyorsun keyfine bakıyorsun. Uzun süre gt1030 ve 5600 ikilisini kullandım. Dediğiniz şeyler için kullanıyordum bende fazlasıyla yeterli geliyordu. Al sat için ise Facebook sayfaları var buradan ismini vermem doğru olmaz. İhtiyacın olursa özelden yaz...
Top Bottom