Arama sonuçları: *

1. S

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Evet iade işi en az 2-3 gün sürer vatan 11 adet sistem yayınlayacak her birinden 111 adet olacak saat 11.11de bu bilgiler ile yetişirsiniz diye düşünüyorum ama tatmin edici sistem gelir mi yada sistemdeki parçalar markalar sizin hoşunuza gider mi bunu sistemi görmeden söylemek mümkün değil
  2. S

Zotac hakkında hiç bilgim yok galax iyi bir marka tamamen tahmin üzerine konuşuyorum galax daha iyidir diye düşünüyorum ama almak istediğiniz sistemdeki kartların inceleme videolarını izleyerek hangisi daha iyi daha doğru karar verirsiniz soğutma bloğu zotacta ne durumda bilmiyorum ama galax...
  3. S

Yani zaten ram işlemci değişip zam gelmiş şimdi vatan sistemlerini beklediği için herkes sizin sistemin stoğu bitmez diye düşünüyorum ama vatanda genelde gigabyte zotac gibi sistemler kuruyor onu göz önüne alarak karar verin siz tam arada kalmışsınız herhangi bir yöne doğru etkilemek istemem...
  4. S

Diğer firmalar için bilgim yok hocam yanlış yönlendirmek istemem almak istediğiniz sistemin stoğunu kontrol etme imkanınız var ise kontrol edin bitecek gibi değilse bekleyin
  5. S

Evet sayaç eklemişler zaten instagram hikayeye saat 11.11 gösteriyor
  6. S

🔥İndirim MSI 27" 275QF WQHD IPS 180HZ 1ms Monitör 6799 TL

İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım lenovo 450cd ve pivot özelliği ile öne çıkıyor ama diğeri de msi karar veremedim kullanan tecrübesi olan yardımcı olabilir mi
  7. S

0 s24 plus mu 2. el iphone 14 pro max mı

Kesinlikle haklısınız ben uzun yıllar 5 serisinden beri iphone kullanan biri olarak sıkıldım ve değişim aradım samsung s serisinin çok övülmesi sebebiyle şans vermek istedim ama dediğiniz gibi büyük hata oldu
  8. S

0 s24 plus mu 2. el iphone 14 pro max mı

S24+ kullanıyorum 0 aldım öncesinde 14 pro kullanıyordum samsung ekranı ciddi anlamda güzel harici iphone her konuda iyi kamera yazılım hız vs hangisine öncelik veriyorsan ona göre seçimini yap eğer s24+ 1 ay deneme imkanım olsaydı 14 prodan geçmezdim bende senin gibi konu açtım ve çoğunluğun...
  9. S

Çözüldü✓ Hem oyun hem de müzik dinlemek için kablosuz kulaklık önerisi

Asus rog go 2.4 kullanıyorum memnunum değerlendirmek isterseniz bende hem oyun hem dışarıda müzik vs için kullanıyorum
  10. S

4060ti 16gb vs 4070super 12gb ???

4070S seçmeniz daha doğru olur iki kart rakip bile olamaz ama bütçem yok derseniz 4060Ti yeterli olur
  11. S

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

100k bütçe ile (indirimsiz hali ile) 4080S monitör ve diğer çevre birimleri rahatlıkla alınır senin için özel olabilir ama bu değerinin yükseldiği anlamına gelmiyor araba ile takas demişsin o zaman taklalı pert kayıtlı trafikten çekme belgeli 40 yaşında bir araba sahibi bu araç benim için özel...
  12. S

RYZEN 5 7500F + ASUS TUF 4070 SUPER (tavsiyeye ihtiyacım var)

Evet o sistemde diğer bileşenler gayet güzel inno3d kullanmadım bilmiyorum ama 60k bütçe için en azından 4070 Ti S bakmanızı öneririm zaten arkadaşın attığı da öyle 4070s biraz düşük kalır bütçeye göre ama ben her parçamı üst kalite istiyorum ekran kartından kısar kalan bileşenleri yükseltirim...
  13. S

Asus elbette kalite olarak iyi ama sizin bütçenize göre 4070s tuf değil isterse rog olsun 4080s ile kıyaslanamaz
  14. S

60 bine şu an 7600-4080S sistem satılıyor konusu sıcak fırsatlarda var bir göz atın isterseniz
  15. S

Suvı soğutma Rgb ışıkları gitti

Merhaba bir sorunum var, yeni sistem topladım tüm parçaları tek tek taktım her şey olması gerektiği çalışıyordu sistemi açıp bios güncelledim ve windows yükledim yeniden başlattığımda sıvı soğutmanın pompasının ışıkları açılmadı ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olur musunuz anakart msi b650m...
  16. S

Çözüldü✓ Güncelleme sonrası Sıvı soğutucu RGB ışıkları yanmıyor

Hocam sorunu çözdünüz mü aynı sorun bende oldu çözdüyseniz nasıl çözdünüz
Top Bottom