Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

2 Tane Y.D Iphone Almak Mantıklı Mı?

Hocam büyük telefon istemiyorum ama eğer fiyatı bütçeme inerse düşünürüm. 1738537174 Maalesef hocam bunu yapmak istemiyorum.
  2. UmutYiğit

Hocam işte ben de soruna çözüm olarak bunu buldum ama 4+4 biterse ne yaparım o sıkıntı. eğer 3+3 gibi bir sistem olursa yine kurtarır 2 cihaz ama 2+2 gibi bir şey yaparlarsa biterim
  3. UmutYiğit

Hocam bütçem o kadar yüksek değil maalesef en kötü senaryoda iphone 15 alacağım.
  4. UmutYiğit

Hocam birincil tercihim küçük bir cihaz almak ikinci olarak da s24 ultra 70.000 TL bütçemin çok üstünde.
  5. UmutYiğit

pekii hocam 15 pro ile 16 pro arasındaki farklar neler
  6. UmutYiğit

Hocam 16 pro'nun 15 pro'ya göre çok büyük bir artısı var mı acaba tercihimi ona göre yapayım. 16 pro 38-39k civarında 17-18k ya 14+ bulmak biraz zor olabilir.
  7. UmutYiğit

Hocam çift telefon taşımak istemiyorum 1738526753 Hocam benim 2. iphoneyi alma amacım 4 ay boyunca bana diğer telefonun eksikliğini hissettirmemesi. Iphone 15 prodan 16'ya geçince bir garipseme yaşamam ama 16 prodan 13'e geçince o 4 ay çile çekmek istemiyorum. 1738526825 Hocam bilemiyorum ama...
  8. UmutYiğit

Hocam sorun şu dışarıya falan çıktığımda yanımda 16 pro'yu götürmeyeceğim için 13'ün kamerası zayıf hissettirebilir ondan tırsıyorum. 1738526503 Hocam diğer yıl da var ben bu cihazları 7 yıl falan kullanmayı düşünüyorum
  9. UmutYiğit

Hocam o 4 ayı da kamerası falan canavar gibi olan 16 ile tamamlarsam en azından cihaz farkı hissetmem diye düşündüm ama bu da mantıksız değil.
  10. UmutYiğit

Hocam aynı wifi ile uğraşmak istemiyorum. Çift cihaz taşımayacağım diğeri 4 ay için olacak. Aktarım için de Icloud kullanmayı planlıyorum Biliyorum hocam bir tanesi de 4 ay için olacak zaten telefonlardan.
  11. UmutYiğit

Arkadaşlar merhabalar telefon alacağım ve bütçem 55.000 lira bandında olacak. 55.000 liraya 1 tane iphone 15 alacağıma 1 tane Y.D Iphone 15 Pro ve bir tane Iphone 16 almayı planlıyorum. 15 Pro'nun süresi bitince 4 ay 16'yı kullanacağım.
  12. UmutYiğit

5000 TL ile gelir getirecek/yatırım yapılabilecek şeyler nelerdir?

Arkadaşlar 5000 tl civarı bir başlangıç bütçem var. Her ay üstüne 8-9 ekleyerek 100.000 TL'ye kadar para biriktireceğim. Biriktirirken hem ana parayı arttırmak hem de üstüne eklemeler yaparken para kazanmak istiyorum. Bu konuda ne tür al-sat ya da yatırımlar yapabilirim? Ürün ya da konu...
  13. UmutYiğit

Beyaz kumaş pantolon tavsiyesi

Arkadaşlar genellikle 30 beden pantolon giyiyorum. İç göstermeyen şık bir kumaş pantolon önerisi bekliyorum. Bütçe 750-1250 arası yeterli olacaktır.
  14. UmutYiğit

Ziraat Bankkart Kredi Kartı ile taksitli alışveriş yapılabilecek site

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar, discover tip kart için taksitli ödeme alan e ticaret siteleri hangisi acaba?
  15. UmutYiğit

Forza Horizon 4 direksiyon kontrolü kolay hızlı araba önerisi

Chevrolet Corvette C7 stingray bence çok tatlı gidiyor. Top speedi bir tık düşük ama.
  16. UmutYiğit

Sistemin hakkını verecek oyun önerisi

Cyberpunk 2077, Elden Ring ve Red Dead Redemption 2 görsel şölen yaşatıyorlar.
  17. UmutYiğit

(Güncellendi)Sürekli yaşadığım drop problemi

Herhangi bir fark olmadı.
  18. UmutYiğit

Olabilecek en ucuz sessiz mekanik klavye

Teşekkürler.
  19. UmutYiğit

Hocam 6-7 aydır var en az ve yazdığım oyunlarda oluyor genelde.
  20. UmutYiğit

6 ay falan oldu Hocam arkadaşlarım rx590 ile yaşamıyor 2060 ile yaşamıyor ben 3070 ile yaşıyorum
Top Bottom