Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Yardım HP Freedos Laptoba Windows 11 Yükleyemiyorum

Merhaba, RUfustan Win 11 yaptım USB takıp BIOS' tan USB ile çalıştırdım, kurulum aşamasında yüklenecek sürücüyü bulmuyor. Ne yapmalıyım?
  2. smithblacksmith

Yardım Bu Laptop Windows 11 Kaldırmaz Mı?

Merhaba, Win 11 yüklemek istiyorum ama işlemci desteklenmediği yazıyor, diğerleri OK ama yüklenir mi? yüklesem sorun olur mu? 1658504320 Win 11 sistem gereksinimi olarak 1GHZ üstü istiyor, bu işlemci 2.5 GHZ, 2 Çekirdek istiyor, bu işlemci 4 çekirdek. Her türlü uyması lazım ne yapmalıyım.
  3. smithblacksmith

Yardım Forza Horizon 4 Drop Sorunu

Merhaba, Forza Horizon 4 sabit 60 FPS oynarken GPU kullanımım %50 civarında fakat drop yiyorum, özellikle menüden çıkıp araba sürmeye başlayınca çok drop oluyor. Normalde 60 FPS iken 58 oluyor fakat sürüşü bayağı etkileyen bir drop oluyor. CPU: AMD RYZEN 5 4600H with Radeon Graphics GPU...
  4. smithblacksmith

Yardım Valorant Yüksek Sistemde Düşük FPS

Merhaba, ASUS TUF A15 laptobumda Valorant 40 FPS civarında geziyor. Ryzen 5 4600H GTX 1650 TI 2X8 GB 3200 MHZ SODIMM RAM 512 GB M2 NVME 1 TB HDD Sağ üst köşede "İstemci Düşük FPS" yazıyor
  5. smithblacksmith

Yardım Laptobumda herhangi bir donanımsal kusur var mı?

Merhaba, Laptobumda RAM kısmında değerler sanki düşük gibi geliyor ve markaları farklı, eklediğim görsellerden bana bir sorun olup olmadığını söyler misiniz?
  6. smithblacksmith

Ram frekansı CL değeri markası nasıl öğrenilir?

Merhaba, 2. El laptop satın aldım ve bu laptoba ilave özellik eklenmiş. 512 GB M2 NVME + 1TB HDD ( Marka bilmiyorum) 2X 8 GB RAM ( Frekansları, CL değerleri, Marka bilmiyorum) Parantez içine yazdığım şeyleri nasıl öğrenebilirim laptobu açmadan?
Top Bottom