Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Muhafazakar Termal Otel Önerisi

Merhaba, Arkadaşlar ailem her yıl Sakarya' da kıytırık ev kiralıyor ve bu evler ucuz değil. ( örneğin bu yıl gecelik 2000₺ ) Ben de dedim adam akıllı yemeği olan, havuzu olan otele gidin hatta ben de geleyim, düzgün bir tatil yapalım. Bi kaç yer baktım üstüne max 1000₺ eklenince bile mis gibi...
  2. smithblacksmith

Yardım AÖF Öğrenci İndirimleri Faydaları

Merhaba, AÖF' e yazıldım da öğrenci indirimi olarak nelerden faydalanabilirim? İndirimli akbil, Tiyatro, konser, gezi, etkinlik Olarak nelerden faydalanılıyor? Müze kart da çıkarttırcam.
  3. smithblacksmith

Yardım Tatile Gideceğim Tatil Önerir Misiniz

Merhaba, Tatile gitmek istiyorum ama bütçem yol yemek dahil 5000₺ Kamp tarzı geziler var 4000₺ İzmir' den Antalya' ya kadar duraklaya duraklaya geze geze, aktivite yapa yapa götürüyorlar, şuan bana em yakın bu geliyor ama hangi turlara güvenebilirim? Bildiğiniz siteler sayfalar var mıdır...
  4. smithblacksmith

Yakındaki Etkinlikler İçin Program

Merhaba Arkadaşlar çok gezen, dışarıda takılan biri değilim. Bu asosyalliğimi gidermek için de konser ya da farklı aktiviteler yapmak istiyorum. Bildiğiniz program, takip ettiğiniz sayfa var mı? Örneğin geçenlerde beylikdüzünde konser vardı, o gün giden insanlardan öğrendim.
  5. smithblacksmith

Logitech G305 Adam Vuramama Hatası

Merhaba, Arkadaşlar bende Corsair katar pro wireless vardı, onunla Valorant' ta adam vurabiliyordum PMW 3325 Logitech G305 aldım Hero sensör var 400 IPS 40G 4 katı fazla IPS var, 4 katı fazla adam vurmam gerekmiyor mu bu ne saçmalık o kadar para verdim. Logitech ayıp etti.
  6. smithblacksmith

BionTech Hakkında Önemli Bir Detay

Merhaba arkadaşlar, Babam ve annem BionTech aşısı oldu ilk gün bir sorun yaşamadılar. 2. Gün kol ağrısı, baş ağrısı yaşadılar. Şuan da babam Magneto' ya dönüştü.
  7. smithblacksmith

Mükemmel Toplama Sistemim

Merhaba, Bilgisayarım hacklendi diye konu açmıştım troll yazanlar oldu, troll yapmak istersem güzel troll yaparım ama o konuda ciddiydim. Yanlış kategoriye konu açacak biri değilim, buyrun şu manzaraya bakıp gülebilirsiniz. Bilgisayarı şuan cidden böyle kullanıyorum 😂
Top Bottom