Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Düşük Km Hangi Araç Önerirsiniz?

Merhaba, 1.100.000₺ bütçem var; 2. El aldığımda güzel değerlenen bu fiyat bandında hangi araçları alabilirim? Tabi yakıt tüketimi maks şehir içi 8 litre olsun. Motoru turbosu şanzımanı arıza konusunda sıkıntı yaşatmasın, Piyasası iyi olsun, Motoru en az 100 hp olsun, Bagajı en az 350 litre...
  2. smithblacksmith

Öneri Hangi Arabayı Tercih Edersiniz?

Az yakan, performansı güzel SUV istiyorum. ( Hepsi yeni kasalardan ) Şuan bütçem yok ama bir kaç model arasındayım; Dacia Duster 1.3 TCe Journey Citroen C4X ya da düz C4 Egea Cross 1.6 Multijet ya da 1.3 manuel Yüksek bir gelirim yok o yüzden az maliyetli olması lazım, örneğin arsam var onu...
  3. smithblacksmith

Yardım Araba Almak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Merhaba, Şuan bende 11.000 km’ de 0.9 Joy Clio var. Bu araç hem manuel hem boş paket hem de benzin ortalaması 7,2 den aşağılara düşmüyor sürdüğüm yollarda ( Eğer otoyollarda sürersem 6,5 oluyor ama normal şehir içi yollarda en düşük 7,2 ) Hal böyle olunca çok yaktığını düşünüyorum. Bu...
  4. smithblacksmith

Sıfır Ya Da Düşük Km Araç Önerisi

Merhaba, 1.000.000₺ bütçe ile araba almak istiyorum, kendi aracım 700.000₺ yapıyor ben de 2 yıl aylık 12.500₺ ödesem yazdığım bütçede araç alabiliyorum. Bu yüzden önerilerinizi bekliyorum. Şuan Clio kullanıyorum, segment yükseltmek istiyorum. Yakıt önemli, bir de araba biraz yerden yüksek...
  5. smithblacksmith

Yardım Oto Yıkama İçin Neler Gerekli?

Merhaba, Araba yıkamada neler gerekli? Bende ufak 1 microfiber bez var benzinliğe gidip önce köpük sonra su vuruyorum kuruluyorum o kadar. ( Su lekesi kalıyor, alt taraflardaki beyaz çamur izi geçmiyor ) İdeal araba temizliği için almam gereken malzemeleri söyler misiniz alayım.
  6. smithblacksmith

Yardım Clio Satıp SUV Alınır Mı?

Merhaba, 2020 Mayıs ayında 0.9 Tce Manuel Joy Clio aldım, yaklaşık 1 yıldır fiyatı hiç artmıyor. Diğer araçlar değerlendi, geçen yıl almak isteyip almadığım arabalar 2 katına çıktı ama benim arabam artmadı. 550.000₺ bandında 0 km ya da düşük km araç istiyorum, değerlenebilecek ve üzmeyecek...
  7. smithblacksmith

Yardım Clio 0.9 TCe İle Fethiye' ye Girmeyi Planladım

Merhaba, 0.9 TCe Clio sahibiyim, Fethiye' ye tatile gideceğim fakat uçak, otobüs, araba nasıl gitsem diye düşünüyorum. UÇAK gideceğim saatte 900₺, uçağa gidiş yolunda da 100₺ gidiyor 1000₺ ( kuzenle beraberiz 2000₺) Dönüşte biraz daha pahalı oluyor derken 4500₺ lık oluruz. ARABA ile...
  8. smithblacksmith

Renault Clio 4 İnceleme

Merhaba, 1 yıldan fazla süredir Clio 4 aracını kullanmaktayım ve araba almayı düşünenlere yardımı olması amacıyla inceleme hazırlamak istedim; MOTOR 1.2 Turbo: Bayağı güçlü gidişi var fakat yakıtı ortalamanın üstündedir. (120 beygir 205 nm tork) 1.5 DCI: Şehir dışı yolculuklarda 3 litre...
Top Bottom