Arama sonuçları: *

1. K

AJ159 P MOUSE 714 TL

Pro bitmiş, P model 8k değil ona göre alın.
  2. K

❌İndirim Bitti! MSI B650M PROJECT ZERO 8322₺

Soruya Vatan'ın verdiği cevaba bakın, kafalar pırıl pırıl.
  3. K

❌İndirim Bitti! Gainward Phantom RTX 5080 55.999 TL

Phantom, Gamerock muadili olan model. Gainward Phantom daha iyi yani, soğutma ve kalite olarak.
  4. K

❌İndirim Bitti! LG UltraGear 27GL83AP-B 27" 2K 144Hz 1Ms IPS Panel Monitör

Hayatımda kullandığım görüntü kalitesi en düşük IPS modellerden biriydi. Onlarca monitörüm olmuştur, bana mı çamur gibi geldi görüntü bilmiyorum. Hiçbir ayarla da istediğim verimi alamayıp 2 ay bile kullanmadan yeni monitör almıştım. Şu an Philips Evnia kullanıyorum, bu da kullandığım en iyi 2K...
  5. K

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 985 TL

Alacağınız zaman öneri yapmak daha doğru olur hocam. Aula F75 belki 5 sene dayanacak bilemeyiz :)
  6. K

🔥Madlions MAD68 HE Hall Effect Klavye 2.799 TL🔥

İşte ben de şunu demek istedim hocam. İkisi de özellik olarak çok benzer klavyeler Nano'yu net öne çıkaran bir özellik biliyor musunuz, değecekse Nano alacağım tasarım dışında.
  7. K

Mad68 8K değil miydi, o kadar klavye baktım ki kafa uçtu.
  8. K

Bu arada Nano68 mi daha F/P, bu mu sizce? İkisinden birini alma düşüncem var. Bütçe sınırı koymadım ama fiyatını haketsin, çok abartmaya gerek yok fiyatı.
  9. K

Hocam Aula F/P bir klavye. Fiyatına göre alternatifi yok. Ben fiyattan bağımsız olarak 8K Hz, Rapid Trigger, Hall Effect, Manyetik switch klavye bakınıyorum. En F/P olanı alma düşüncem var. Nerden baksanız Aula'nın 2 katı fiyatına mal olur o da minimum.
  10. K

Aula sarmadı beni hocam, sattım. Güzel klavye de manyetik switch istiyorum, 8K Hz, mümkünse Hall Effect. Tabi fiyatı da ona göre artacak orası ayrı. Elimde 3-4 klavye var zaten. Aula'dan iyi klavyelerim de var .
  11. K

Ben de iptal ediyorum, aşırı önemli değil tamam ama 8K diye alacaktım, 8K olmayan kablolu klavyeye boşa para vermeye gerek yok.
  12. K

Kendi sitesinden bir bakayım olmazsa detaylı, patlamayalım sonra.
  13. K

O zaman iptal hocam kesinse. Sırf onun için aldım.
  14. K

Arkadaşlar bu klavye 8K Hz, manyetik switch, Hall Effect değil mi, ben mi yanlışım? Bedava fiyatı öyleyse. Kablolu olması normal bu özellikteyse zaten.
  15. K

Özellik olarak benzerler ama kalite olarak bu klavye Dareu Ek75 RT'den iyi midir? Dareu'yu alırım diyip beklettim, fiyat uçtu. Malzeme kalitesi değerse bana gereken tüm özellikleri sağlıyor bu klavye.
  16. K

🔥İndirim Accucon V2 Para Sayma Makinesi 4.049,10 TL

Keşke ihtiyaç olsa da alsak.
  17. K

❌İndirim Bitti! VATAN BİLGİSAYAR YILIN SON İNDİRİMLİ HAZIR SİSTEMİ 40 K

Windforce olması yanıltmasın. 4070 Super'de 60'ı neredeyse hiç geçmeyen bir kart. Isınma problemi yok. Gaming OC ile çok yakın değerleri. 1735489161 Z790 yanına bir 14600K-14600KF yakışırdı, tabi fiyat uçardı. Kart yeterli, Gaming OC ile çok fark yok, fazladan 1K falan olsa değerdi ama büyük...
  18. K

🔥İndirim Temu beyaz monitör standı 1140TL

Bu kaliteli gümrükten de geçer sıkıntı yok ama kara yolu ile geliyor, diğerleri gibi değil. Ortalama 1 ay ile 45 gün diyor yani gelişine.
  19. K

❌İndirim Bitti! 630TL Sıvı Soğutma (Temu)

Ürün 630 TL değil yalnız. Vergisini de belirtin lütfen Temu ürünleri paylaşırken. Yoksa yanlış yönlendirme oluyor. 1K civarına geliyor ürün vergi ile.
  20. K

❌İndirim Bitti! Gamepower Kai Titanium 7.1 Oyuncu Kulaklığı 800 TL !🔥

Kai Titanium 7.1 ile X modeli ayrı. İncehesap'ta satılan soğutmalı padi olmayan ve 7.1 olmayan model.
Top Bottom