Arama sonuçları: *

1. G

Yeni hazir sistem alicam tavsiye

https://www.incehesap.com/konsol-oyun-v1-hazir-sistem-fiyati-42335/?utm_campaign=HaQQuS&utm_medium=influencer&utm_source=youtube&utm_term=18.11.2024-machete-hazir-sistem bide boyle bisi buldum ddr5 en azindan ne dionuz fiyati hakediomu 1738112750 bu attigma birde i5 12 400f eklesem olmazmi
  2. G

attigin sistemin oyun testlerine baktm ama diger sistemlere gore daha dusuk fps verior sebebi nedir, sistem toplayan youtuberlari ne yazikki bekleyemiyorum birde dedigin sistemi aldiktan sonra ssd ekleyip fanmi almak kalio sonradan eklemeli deidm gibi butce sikinti daha evde 1-2 ay mutfak...
  3. G

ben sistemlerden cok anlamiom benim attigimdan dahami iyi bu simdi 1738084993 fikir guzel ama ogrenci oldugumdan ailenin dedigi butceden cikamiyorum malesef
  4. G

bi onerin varmi yakin butcede?
  5. G

Arkadaslar yeni bir hazir sistem alicam hazir sistem olmasi onemli ve indirimli sureli sayida anlik gelen kasalarida bekleyecek vaktim yok benim bütce bu buldugum kasaya yakin https://www.itopya.com/cyberrulz-one-intel-core-i3-14100f-msi-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-g_h24892...
  6. G

Çözüldü✓ Yeni Bilgisayar alacağım yardımlara açığım

tamam onu denicem o sırada baska bi hazir sistem falan bulan olursa benim butceye yakin atarsaniz sevinirim
  7. G

dedigin cok mantikli fakat benim bilgisayarı 5 şubat da alabilecem para ozaman oluyor ve abdullah abinin b580 i ozaman kalcagni dusunmuyorum genede cok mantikli fikirdi saol
  8. G

ikinci el direk ben tercih etmek istemiyorum biliyorum bütce cok yüksek degil ama genede bildiğniz bulabildiniz bi sistem varsa atmaktan cekinmeyin mesela bi arkadaş bana bunu atmıştı ama stoğu bitti...
  9. G

Merhaba ben bu bilgisayarı alacağım IT-OPEN V15 / Intel Core i3 12100F / MSI GeForce RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM fakat alabilceğimi düşündügnüz daha iyi sistemler varsa atmaya çekinmeyin bütçe 20.000₺ den aşağı
Top Bottom