Arama sonuçları: *

1. cicigus

Project Zomboid Mod Template Nedir Nasıl Kullanılır

Arkadaşlar şimdi ben project zomboid aldım ve oynamaya başladım. Yeni save açarken modlar kısmında "Mod Template" diye bir şey görünüyordu. Orada yazdığına göre 2 tane mapi birleştiriyormuş ya da ben böyle anladım. Aktif edip oyuna girdiğimde ise hata veriyor. Ne yapmam gerek?
  2. cicigus

Project Zomboid indirime girer mi ve en yakın indirim dönemi ne zaman

Bayadır Project Zomboid almak istiyorum ama 10 dolara değeceğini düşünmüyorum. Bu oyun ne zaman, ne kadar indirime girer? Bir de steam'ın yaz indirimi, kış indirimi vs. indirim kampanyaları gibi bir kampanya en yakın ne zaman olur?
  3. cicigus

Düz tabanlar futbolcu olabilirmi?

Hocam eğer yaşın 18-19dan küçükse ayakkabının tabanına tabanlık koydurarak düz tabanlığı azaltabilirsin. Bende de aynı sorun var oradan biliyorum.
  4. cicigus

Günlük Kalori Alımı Ve Kilo Verme

yaş 17 kilo 84.7 boy 176cm günde 1000-1100 civarı kalori alarak ve evde vücut ağırlığımla egzersizler yaparak kilo vermeye çalışıyorum. Haftada kaç kg vermem gerekir
  5. cicigus

Hp Victus Laptop siyah renkte görünen piksel yanması gibi kırmızılık

Hocam daha yeni almışsın kendin hiçbir şeye girişme. Direkt garantiye gönder. Bilgisayarını değiştireceklerini zannetmiyorum ama ekran değişimi yaparlar yüksek ihtimalle. Son deönemde ne kadar sağları solları belli olmasa da bence yaparlar.
  6. cicigus

Yardım Kulaklığımın bassında ve sağ sol dengesinde problem var

Kulaklığım Rampage Typhoon 7.1 . Şarkı dinlerken her bir bass darbesinde anlık cızırtı oluyor ve ayrıca kulaklığın kablosunun üzerinde bulundan ses tekerleğini full açınca ses sağa kayıyor. Windows sws ayarlarından dengeledim ama kulaklıktaki problem çözülmüş değil. Sorunun bir tür...
  7. cicigus

Kalori ve besin değeri hesaplama

Hocam çok teşekkür ederim sağolasın. 1737277387 Bakacağım hocam çok teşekkür ederim.
  8. cicigus

Hocam fotoğrafı internetten ss alıp koydum. Araçla bir alakam yok. Nedir ne değildir bilmiyorum.
  9. cicigus

Fazla kilolarımdan dolayı diyete girmeye karar verdim ve kalori saymak istiyorum. Bunu yapmak için GPT'den yardım aldım ama verdiği sonuçlar pek gerçekçi gelmedi. Dediğine göre bugün sadece 700 kcal almışım. Güvenilebilir, doğru bir kalori ve besin değeri hesaplama aracı var mıdır?
  10. cicigus

Oyunlarda ekran kartı az işlemci çok kullanılıyo

Hocam ben nvidia ekran kartı kullanıyorum ve daha önce hiç amd kullanmadım o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum. sadece fikir yürüterek elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Üzgünüm.
  11. cicigus

Oyunlarda ekran kartı az işlemci çok kullanılıyo

Hocam problemin ekran kartı yerine işlemcinin dahili grafik işlemcisinin kullanılması gibi duruyor. amd software (önceki adıyla AMD Radeon Settings veya AMD Catalyst Control Center) den ayarları kurcalayarak sorunu çözebileceğini düşünüyorum.
  12. cicigus

Metro Exodus Devam Oyunu

Hiç sıkıntı yok zaman bol😄😄
  13. cicigus

Metro Exodus Devam Oyunu

Hocam oynamadım da izledim. 1736800557 Birçok oyunu izledim bilgisayarı almadan önce hep izliyordum artık oynuyorum😄 1736800601 Ama bu exodusun yeri bende bi ayrıdır yani. Finalinde yine ağlayacak gibi oldum.
  14. cicigus

Metro Exodus Devam Oyunu

Hocam az önce bitirdim oyunu yine etkisinden çıkamadım.
  15. cicigus

Öneri 50 Bin TL ye Hangi İphone'yi Almalıyım.

Doğru söze ne hacet
  16. cicigus

Şahsi tercihim öyle olurdu zaten ama bütçe kısıtlı olduğu için 14 dedim.
  17. cicigus

Hocam ben olsam hiç düşünmeden İPhone 14 128GB alırdım. Bütçe birazcık daha olsa 14 Pro tercih ederdim. edit: Akakçede 14 256GB 45k.
  18. cicigus

Eski cihazımı hangi modelle takaslamalıyım?

Hocam bence takaslamaya değecek bir şey olmaz çünkü a32 seviyesi belli olan bir telefon. Takasladığında eline gelecek olan yeni telefonun a32'den pek farklı bir yanı olmayacaktır bence.
  19. cicigus

Metro Exodus Devam Oyunu

🤦‍♀️
  20. cicigus

Metro Exodus Devam Oyunu

Hocam oynamayanlar var istersen sil spoiler olmasın.
Top Bottom