Arama sonuçları: *

1. C

Bu iki anakarttan hangisi daha iyi?

Çok eski oldukları için anakartların modellerini falan pek anlayamadım, bu ikisinden birini alacağım hangisi daha iyi? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-m3a78-t-anakart-plusamd-x2-cpu-plus2-gb-ram-temiz-sorunsuz-mining-975826415/detay...
  2. C

B450 Tomahawk Max Agesa 1.2.0.0 Bios dosyasına sahip olan var mı?

Merhabalar, Acilen B450 Tomahawk Max bios dosyasına ihtiyacım var 5600X ile uyumlu olan. Ancak MSI ın sitesinde bi sorun var kimse indiremiyor şuan. Bunu daha önceden indirmiş olan varsa atabilir mi? @ensbhdr55
  3. C

Anakart değişikliğinden sonra Windows'u Etkinleştir

Neden böyle oldu? Eski Lisans keyi tekrar yazsam olur mu?
  4. C

MSI bios çok karışık

Merhaba, B450M S2H dan B550 Gaming Carbon a geçtim. AMD overclocking kısmı yok S2H da olduğu gibi frekans ve voltajı yazabileceğim. Nerededir bu?
  5. C

Anakartların üstündeki M.2 soğutucuları gerçekten işe yarıyor mu?

Soru başlıkta. Şu anki anakartımla M.2 SSD boşta 50 derece m.2 soğutucusu olmadan yeni anakart aldım ama daha takmadım anakartın üstünde m.2 soğutucusu var. Sizce işe yarar mı?
  6. C

Anakart Chipset driver silme

Merhaba, Şu anki B450M H driverlarını nasıl kaldırırım? MSI B550 Carbon aldım ama montaj yapmadan önce eski driverları silmek gerekiyor diye biliyorum. Windowsu yeniden kuramam bütün oyunları falan baştan yüklemek zorunda kalırım. Ayrıca B450M H ne kadara satılır S2H ile aynı fiyata satmayı...
  7. C

Bu anakartı alayim mi?

Şu an sanırım çok iyi indirim var bu anakarta ben iyi diye biliyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B089TQ...e=380333&creativeASIN=B089TQZZLD&linkCode=asn Indirim bitmesin diye almak istiyorum olabildiğince çabuk ama Crazyreign uyuyor ona yazdım daha cevap vermedi başka bilen varsa önerecek...
  8. C

Ikinci el anakart alma korkusu

Merhaba herkese, Normalde ikinci el alırsam X570 alabiliyorum B550 yerine ama ikinci elden korkuyorum. Adam garantisi var diyor ama bilmiyorum ki o adamın ne yaptığını belki üstüne su döktü ama çalışmaya devam ediyor veya üstüne küçücük bir şey kırık çip falan gözle görülecek gibi değil ama...
  9. C

Türkiyede anakartlar çok pahalı

Merhaba herkese, B550 bir anakart Newegg sitesinde 150 dolarken aynı anakart türkiyede 190 dolar. Aşırı saçma bu kadar fark olması aynı paraya amerikadan B550 Tomahawk alabiliyorken türkiyede Gaming Plus alınıyor. Incehesap a mail atsam Gaming Gecesine B550 getirirler mi? Gaming Gecesine B550...
  10. C

Anakartımı daha iyi bir şey yapmak istiyorum

Merhaba herkese, Şu an B450M H anakartım var çok para harcamadan ATX ve 4 ram slotlu bir anakarta geçmek istiyorum. 675 liraya 2.el Asus TUF B450 Plus buldum VRM leri iyi mi? @crazyreign
  11. C

Anakartın ucuz olması nasıl sorunlar yaratabilir?

Merhaba, Imzadaki sistemi yeni topladım ekran kartı 2080S olsun diye anakarttan kıstım. Anakartın sistemin geri kalanına göre ucuz olması benim gibi normal sadece oyun oynayan overclock yapmayan birisi için ne değiştir acaba?
  12. C

B550 anakart tahmini olarak ne zaman 2.el e düşer?

Merhaba, Başlık kendini yeterince açıklıyor B550 anakartlar şu an çok pahalı bir anakart için. Bende 2.el e baktım ne sahibinden de ne letgo da 1 tane bile B550 bile yok sizce ne zaman 2.ele düşmeye başlar?
  13. C

B450 Tomahawk Max Argb sorusu

Merhaba, B450 Tomahawk Max ve Silverstone PF240 almayı düşünüyorum. B450 Tomahawk Max ARGB bulundurmadığı için PF240 ın ışıkları yanmayacak mı?Teşekkürler. 1596702227 @crazyreign
  14. C

Anakartımı değiştireceğim sizce neye değiştireyim?

Merhaba, Yeni bir sistem topladım ama diğer parçalara göre kötü kaldı biraz anakart o yüzden değiştirmek istiyorum. Şuanki Gigabyte B450M H ı 400 e satıp 2.El B450 Tomahawk Max almayı planlıyorum 800 liraya. Sizce mantıklı olmuş olur mu yoksa direk B550 mi hedefliyeyim? Ayrıca anakart...
  15. C

Asus Rog Strix B550-F mi B550 Tomahawk mi?

Merhaba, Ryzen 5 3600 ve 2080 super ile kullanmak uzere bu iki anakarttan birini alacağım. Fiyatları hemen hemen aynı hangisi sizce daha iyi?
  16. C

X570 Çipset Anakart Tavsiyesi

Merhaba, Anakart almayı planlıyorum R5 3600 vs 2080 Super ile kullanacağım. Aklımda X570 Aorus Elite var sahibinden de birisi sıfır olduğunu söylüyor ve 1500 tl. Veya B550 Tomahawk alacağım ama o bütçemi zorluyor MPG B550 Gaming Plus alsam çok fark olur mu daha çok 1300 tl civarında kalmak...
  17. C

Hangi X570 modeli B550 Tomahawkın yerini tutar?

Merhaba, B550 tomahawk yerine tomahawk ile aynı fiyata Msi x570 gaming edge wifi alabiliyorum Asus Tuf X570 Gaming Plus alabiliyorum Bir de b550 tomahawktan 200 lira daha ucuz Msi X570-A Pro alabiliyorum. Sizce bu x570 lerden bir tanesini mi almalıyım yoksa B550 Tomahawk mı? (bütün x570ler 2. el...
  18. C

B450 Tomahawk Max vs MSI MPG B550 vs Gigabyte X570UD

Merhaba, sizce Ryzen 5 3600 ve RTX 2080 Super için hangi anakartı alayim? Teşekkürler
  19. C

Bu anakartlardan hangisi daha iyi?

Merhaba, Bir anakart alacağım sizce 2.el B450 Gaming Plus mı alsam 800 liraya yoksa bunu mu alsam https://www.amazon.com.tr/dp/B07F6XBJVG/ref=asc_df_B07F6XBJVG1593648600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07F6XBJVG&linkCode=asn Teşekkürler
Top Bottom