Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ ŞOK'tan Rtx 3060 6399TL'ye Alınır Mı?

güzelmi sizce almayı düşünüyorum
  2. K

RTX 3060 6000TL !!!!!!

İyi değilmi ben alıcam galiba nasıl
  3. K

3090 Fiyat ? Gigabyte

Bu fiyat halismidir olayı nedir...
  4. K

GTX 750 Ti'in Şaşirtici Valorant Performansi

Öncelikle selamün Aleyküm uzun konu okumayı seven arkadaşlar lütfen yardım edin stres altındayım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var öncelikle konuya girmeden sistem ozleiklerimi yazıyım Rtx 3060 Phoenix İ5 10400f 16 GB ram Paraya ihtiyacım var hazır ekran kartı fiyatları da düşmeye basliyorken...
  5. K

8 gb ekran kartı 8 bin TL!!! İhtiyacı olan acil alsın

Beyler bı banami çok iyi geldi sistem fiyatına göre adama yazdım pazarlık olurmu 6500 e kadar düştü inanamadim gerçekten param olsa alırdım direkt ihityaci olan elden Hatay içi yada dolaptan alsın adama söyledim dolaba koy ddiye bu fiyata bile satılmıyor dedi bı banami ilginç geldi
  6. K

Hangi Kart Hangi Karta Eşit

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla AMD Nvidia göre hep daha ucuzdu ben rtx 3060 aldım ama dlss ve rtx hiç kullanmıyorum AMD daha mantıklı gelmeye başladı bana şöyle sıralayabillecek varmı yada link atacak işte şöyle rtx 3060=6600xt Gibi Nvidia kartların AMD karşılığını bide fiyatlarını yazabilecek varmi
  7. K

Hangisi dp giriş yardım edebilir misiniz

Hangisi dp girişi 240 hz monitör aldım kart 3060 uyumlumdur acaba
  8. K

12 bin liraya 3060 ti normalmi

Su fiyat normalmi baya ucuz geldide bana...
  9. K

Rtx 3080 3500 TL ? İMKANSİZ

Doğrumudur bu Ali Baba hakkında tek bildiğim güvenilir olması ama buda imkansız gibi
  10. K

Ekran Kartım normalmi

Merhaba arkadaşlar bi kaç sorum var önceliklr yeni bir sistem.aldim 1. Sorum VGA HDMI dönüştürücü kullanmıyorum bunun herhangi bir zararı varmıdır ekran kartına yada sisteme 2. Sorum şu HDMI yazan yere ekran Kartı olduğu yere dokunduğumda sıcaklığı hissediyorum normalmi ve diğer sorum şu mavi...
  11. K

Phoenix ekran kartı Yanlış Gönderim

Hazır PC almıştım 3 fan gözüküyordu ekran kartında tek canlı gelmiş napayım iade edeyimmi ?
Top Bottom