Arama sonuçları: *

1. mhmtctn

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

8k makarası var ya onu ayarlayabiliyor muyuz atama otomatik gibisinden atıyorum mesela tarayıcı falan kullanırken 8kya çıksın oyuna girince düşsün otomatik
  2. mhmtctn

Benim geldi mouse akşam deneyeceğim şuan sağlam duruyor. İş yerine söylemiştim, ben elendim kalanlara bol şanslar 😅
  3. mhmtctn

Selamlar, 3 kasımda sipariş verdim bende. siyah olan modelden aldım ben alırken ön sipariş yazıyordu ama sorun olmaz herhalde 20 günü geçer mi ne dersiniz?
  4. mhmtctn

🔥İndirim Dev Mousepad 100 TL 🔥

mousepad geldi, masama koyduğum gibi tüm masamı kapladı üstüne masadan taştı bile öyle söyleyeyim. eski kulanığıma nazaran kesinlikle çok daha iyi o yüzden şimdilik bunu kullanacağım.
  5. mhmtctn

🔥İndirim Dev Mousepad 100 TL 🔥

Az önce sipariş verdim bana sadece 50 liraya mâl oldu. Üflese dokunmaz misali teşekkürler
  6. mhmtctn

Yardım WQHD QHD farkı fps oyunlarında çok etki eder mi

Hocam selamlar özür dileyerek, saphire rx6700 ekran kartı var bende bu monitörden alsam performans kaybı yaşar mıyım acaba
  7. mhmtctn

rdr 2 dalga sıçrama hatası bütün her şeyi denedim düzelmedi

Aynı problemden bende de var takipledim
  8. mhmtctn

Gamebooster Gb-2709ff Moni̇tör Alinir Mi ??

Rx6700 ile kombine iyi olur mu onu çözmeye çalışıyorum da ondan sordum aldım gerçi deneme yanılma ile göreceğiz
  9. mhmtctn

Gamebooster Gb-2709ff Moni̇tör Alinir Mi ??

Hocam selamlar monitör ile alakalı size sormak istiyorum, ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz
  10. mhmtctn

Yardım 2K 165Hz IPS Monitör Tavsiyesi Arıyorum.

Vg27aq1a model monitörü AMD rx6700 ekran kartımla 2k olarak uyumlu kullanabilir miyim ya, deneyimleyen var mı, yada aktif kullanan varsa yazarsa süper olur. 1 saate alacağım
  11. mhmtctn

Yardım 2K 165Hz IPS Monitör Tavsiyesi Arıyorum.

Önerilen monitör AMD ekran kartı için uygun mu
  12. mhmtctn

Ips panel fiyat performans monitör tavsiyesi

Şuraya bir rez alayım
  13. mhmtctn

max 3500 monitör tavsiyesi ?

g24f-2 şuan ki güncel fiyatı 4liraya yakın oldu alabilecek misin yine merak ettim bende alacağımda uygun yer bulamadım
  14. mhmtctn

Dell 23.8″ G2422HS Alınır Mı?

Önerilerinize bakacağım teşekkürler
  15. mhmtctn

Dell 23.8″ G2422HS Alınır Mı?

Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz, 2k monitör önerisi alabilir miyim sizden 5-6k bütçe R5 5600 & rx6700 var elimde
  16. mhmtctn

2k 4 Adet Moni̇tör Arasında Kaldım?

Özür dileyerek sormak istiyorum amd ekran kartım var Asus monitörü almam mantıklı olmaz mı? Yada işte AMD ekran kartı ile bu monitör uyumlu nasıl diyebiliriz araştırma yapabiliriz
  17. mhmtctn

Yardım Rx 6700 ekran kartına sahibim monitör arıyorum 2k çözünürlüklü

Bende öyle düşünüyorum da yine daha uygunu çıkarsa diye sormak lazım diye düşündüm :D
  18. mhmtctn

Yardım Rx 6700 ekran kartına sahibim monitör arıyorum 2k çözünürlüklü

Merhaba geçenlerde bilgisayar aldım, PC hocasının videosunda gördüğüm bana uygun geldi R5 5600 işlemci ve AMD rx6700 ekran kartı olan bir sistem. Buna uygun 2k destekleyen monitör arayışındayım. Daha öncesinde Asus vg24vq modelini kullandım. Ondan memnundum. Şimdi ise aşağıda linkini vermiş...
  19. mhmtctn

Samsung 870 Evo 1TB SSD sahte mi?

Evett, bu sefer dolandırılmadan. Gerçek ssd elimizde, bu süreç içerisinde yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  20. mhmtctn

Samsung 870 Evo 1TB SSD sahte mi?

Akşam denemesini yapacağım işte, buraya da haber ederim dediğim gibi.
Top Bottom