Arama sonuçları: *

1. Bermud4

5700xt uv nasıl yapabilirim? Redditte bulduğum ayar altta.

https://i.redd.it/ysplb2a3f6b31.jpg 5700xt için uv ve oc değerlerini gösteren foto bu şimdi ben 6. sıradaki değerleri nasıl ve nerden ayarlayabilirim? Daha düşük güç ile stok haline göre daha iyi performans veriyor birde kartım tuf3 ısınan model olduğu için bunu yapmak istiyorum yardımcı...
  2. Bermud4

Tuf 3 5700xt ayarlarını nasıl Evo ayarları ile değiştirebilirim?

Baktım da sanırım benim kart ısındığı halde yüksek mhz seviyelerinde çalışıyor ama diğer kartlar öyle değil ben bunu nasıl düşürebilirim?
  3. Bermud4

Radeon ayarlarında ki düşük voltaj ayarı garanti dışı bırakır mı?

5700xt kartım var Amd radeon ayarlarında hazır ayar var düşük voltaj gpu diye bu ayarı açsam garanti dışı kalırmı ekran kartı? Bilen yardımcı olursa sevinirim lütfen başka şeyden bahsetmeyelim.
  4. Bermud4

ekran kartı vida yerine denk gelmiyorsa sorun neyden dolayıdır?

başlıkta belirttiğim gibi vidalama yerine denk gelmediği için içeriden çarpaz şekilde vidalıyorum nasıl düzeltebilirim bu durumu? b450mk tuf3 5700xt tt versa j24
  5. Bermud4

5700xt oc yapınca ne kadar fark olur?

2060s kartı oc yapınca 2070s gücüne çıkıyormuş. 5700xt oc yapınca nasıl fark olur?
  6. Bermud4

TUF3-RX5700XT-O8G-GAMING E MODE BIOS FLASH TOOL

bu program ne işe yarıyor? ekran kartı için indirmem gerekir mi?
  7. Bermud4

Öneri 5700xt hangi driver kullanmalıyım?

driverin güncel olması lazım ama stabil çalışıyor mu bilmiyorum bu kart için hangi driverı kullanmalıyım su an 20.2.2 kullanıyorum. öneriniz?
  8. Bermud4

Yardım Vida yerine denk gelmeme sorunu?

Kartı takıyorum kilit kapanıyor ama vida yerine denk gelmiyor. Kartı xorlamak lazım denk getirmek için ama baya zorlamak lazım onuda yapmıyorum. mazgalı itmeyi denedim öyle de olmadı. Sorun nerde ? Nasıl takabilirim?
  9. Bermud4

Öneri 2070super önerisi

ucuz ama iyi olan bir model? kullananlar varsa öneri yaparsa sevinirim
  10. Bermud4

Yardım ekran kartı bellek kullanım sorunu?

gta5 de 6 gb kullanırken %80 di şimdi 4 gb da %90 gösteriyor sebebi ne olabilir göze görülür bir sorun var gibi oynarken hissediliyor bunu nasıl düzeltebilirim? herşeyi defaulta nasıl çekerim?
  11. Bermud4

Öneri uv nedir? ekran kartını uv yaparsam ne olur?

araştırırken gördüm uv yapınca sıcaklık değerleri düşüyor ve kartın ömrü artıyormuş. bunun artısı ve eksisi nedir gerek varmıdır? detaylı bilgi verebilecek olan varmıdır? 5700xt kart
  12. Bermud4

Öneri 5700xt fan hızı önerisi

Merhaba asus tuf3 5700xt kullanıyorum driver olarak 20.2.2 indirdim yavaş ısınmaya başlıyor ve sıcaklık uçmuyor ama bir sorum var ekran kartını hiç kullanmadan yani bilgisayar boşta beklerken fan %21 ile çalışıyor ama oyunda sıcaklık 70 e çıkmadan fan hızlanmıyor bunu nasıl ayarlayabilirim...
  13. Bermud4

Öneri FPS SINIRI

örnek: valorantta fpsi 165 e sabitledim monitör hz ile aynı değere. 165 sabitleyince sıcaklık 55 de kalıyor kendini zorlamıyor. ama fps sınırın kapattıgımda özellikle menüde 1000 fpsin üstüne çıkıyor bazen sıcaklık değeri çok artıyor. sorum şu fps sınırını açmama gerek varmı? yani 165 fpsin...
  14. Bermud4

Asus tuf 3 5700xt kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

Da2 sistemi yükseltip aldım. Ekran kartı asus tuf 3 5700 xt sadece bu karta sahip olanlar kullananlar varsa sıcaklık değerlerini yazabilir mi? Bu kartı çok fazla araştırdım herkes aynı şeyi söylemiyor o yüzden sadece kullanandan tecrübe edinmek istedim.
Top Bottom