İkinci el düşünürsen benim kullandığım gigabyte 3060 ti gaming oc var şuan sistemimde takılı 7800xt satın aldım öyüzden bunu satıyorum bu sene başında vok friday 2 sistemini almıştım kartda onunla birlikte geldi kutusu faturası garantisi herşeyi var. Test değerlerinide ilgilenirsen atarım.
verimi 552w https://www.whatpsu.com/psu/cpu/AMD-Ryzen-5600/gpu/AMD-Radeon-RX-7800-XT bu siteden bileşenlerimi girdiğimde 550w ın yeterli olacağını söylüyor.
Rampage RMP-600-80P 600W 80 PLUS marka
1698916386
kapanmalar anakarta veya ekran kartına bir zarar verir mi
1698916419
Zaten sistemimde var yükseltmelimiyim diye düşünüyorum
VOK FRIDAY 2 hazır sistemiyle birlikte aldığım ekran kartını satıyorum. 7800xt ye geçicem video linkini aşşağıya bırakıyorum.Cihazın hiç bir sorunu yok yeni sahibine hayırlı olsun. kutusu faturası mevcut garantisi devam ediyor zaten bu sene başında aldım.
Video linki:
https://www.gamersarena.com.tr/twisted-minds-27-tm272qe-qhd-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-gsync-cercevesiz-rgb-ips-gaming-monitor-pmu1446
piyasada yeni ama her türlü işini görür bende bir hafta önce aldım kargo gayet hızlı güzeldi hiç bir sorunuda yok ürünün.
Ben sistemim ve laptobum için bu masayı almayı düşünüyorum ama nette çok yorum ve inceleme yok bu masayı almak mantıklı mıdır,üzer mi beni yada başka önerileriniz olur mu ?
Masanın...
Merhaba,
benim bu programa ihtiyacım var fakat ne kadar araştırsamda bir linkini bulamadım bulduklarımda kırık.Bana yardımcı olabilecek biri var mıdır?
Stres testinde max 64 gördü işlemci gayet serin çalışıyor.
1670007602
Knk daha korgo firması işlememistir isleyince siparişim nerede kısmından görebilirsin ben ordan takip etmiştim.
Aynı şekilde bende teslim aldım aşırı bir gürültü yok laptopumdan daha sessiz çalışıyor
1669987961
Performansında da bir sorun gormedim her şey olması gerektiği gibi
Gün sonuna kadar sistemleri hazırlayıp gün sonunda kargoya veriyorlar sanırım benimde bugün 5 gibi kargoya verildi henüz verilmeyenler yarın akşam verilir diye dusunuyorum
Teşekkür ediyorum hocam abime aldım aynisindan sistem toplandığında gayet memnun ama bn USB wifi adaptör değil wifi kartı istiyorum.Gerci sisteminin anakarti uygun mu onuda bilmiyorum hangi slota takılıyor bir arkadaşın bakma şansı var mı?
Vok-friday 2 aldım sisteme wifi kartı almak istiyorum sisteme uygun wifi kartı varmıdır performansı iyi olan wifi kartı işlerinden pek anlamam yardımcı olabilecek var mı?