Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Hacklenme ve hesaplarımı kurtarma sürecim.

Arkadaşlar ben 24 Temmuz 2023'te hacklendim rus bir grup tarafından. 2 adımlı doğrulama açık olduğu halde tüm hesaplarım patlatıldı. Maillere ulaşım sağlayabilmem sebebiyle hesaplarımın hepsini kurtardım.Süreç boyunca bazı firmalar çok yardımcı oldu bazıları ise işi yokuşa sürdü. Ben bunu yeni...
  2. UmutYiğit

Türk askeri tarihinin en büyük komutanları kim?

Arkadaşlar merhabalar,sorum başlıkta yazdığı üzere Türk askeri tarihinin en büyük komutanları hakkında. Lütfen hiçbir şekilde insanları incitecek yorumlar yapmayalım. Bunların hepsi öznel görüşler olacak bunun bilincinde olarak konuda hareket etmenizi rica ediyorum. Lütfen komutanları askeri...
  3. UmutYiğit

Kedi bakarken neye dikkat etmem gerekir?

Arkadaşlar dişi 1.5 aylık bir kedi sahiplendim. Hangi konulara dikkat etmeliyim? Mama olarak su bardağının %40 ı kadar mama veriyorum Kum kullanmaya alışık
  4. UmutYiğit

Fransızca öğrenmeye başladım.Dil hakkında ki ilk izlenimlerim.

Merhabalar dostlar,yakın bir süre önce(5 gün) Fransızca öğrenmeye başladım ve ilgisi olan arkadaşlara yardımı dokunur diye bir konu açmak istedim.Fransızca zor görünen bir dil fakat zor değil(başlangıç için yani A seviye).İyi bir ingilizce bilgisi ve düzenli çalışmayla kolaylıkla öğrenilebilecek...
  5. UmutYiğit

Forumun linçci tayfası.

Forumda bazı insanların rütbe rank vs tarzı şeylerle yargılayan insanlar neden bu aralar çok türedi.Bazı konulara bakıyorum aynı konu 2 farklı kişi açıyor ama bir taraf rütbesi olmadığı için linçleniyor.Geçenlerde GTA V fotoğraf konusu açtığımda bende linçlenmiştim ondan sonra ki gün neredeyse...
  6. UmutYiğit

Forumda hoşlanmadığım kişi tipleri

Arkadaşlar sizde varsa ekleme yapabilirsiniz. 1-Gereksiz mesaj kasanlar: Eskiden benimde yaptığım bir olaydı(rahatsızlık verdiğim biri olduysa affola).Sadece aynen yazıp mesaj kasan gördüm forumda bana saçma geliyor. 2-Troller:Saçma sapan mesaj atan kişilerden pek hoşlandığım söylenilmez...
  7. UmutYiğit

Forum hakkında ki şahsi fikirlerim.

Bence forum troll üyeler harici çok nezih.Bazen tartışmalar olsa bile her şey çok muhteşem.Üyelerin hitap şekli olsun,bilgileri olsun gayet tatmin edici. Bu güne kadar muhattap olduğum herkese teşekkürler.Kırdığım olduysa affola.
  8. UmutYiğit

Fifa 19 frosty mod manager çalışmama sorunu

Evet arkadaşlar Fifa 19 da windows u güncellemeden önce oyun ve program gayet iyi çalışıyordu fakat güncellemeden sonra oyun maalesef açılmamaya başladı.Hata yı buraya yazdım One ore more symbolic links could not be created, please restart tool as Administrator. (Yönetici olarak çalıştırsam da...
Top Bottom