Arama sonuçları: *

1. nexuss.ae

Yardım Termal Macunu nasıl sürmeliyim?

Şimdi laptopun içini açıcağım önceden çok fazla sürdüm bir etki etmedi yanlış mı sürdüm dedim nası sürmem lazım 180 tl para verdim içim acıyo hiçbir etkisi olmadı yav.
  2. nexuss.ae

Ateş Püskürten Laptop İçin Soğutucu Önerisi Yapar Mısınız?

Laptopum ateş püskürttüğü için (98-99 derece arada sırada 104`e kadar çıkıyor) acilen laptop soğutucusu önerisi lazım. Max 200 TL bütçem var. 200 TL içinde en iyisi ne ise lütfen önerin. Bir de aklımdan bu soğutucu geçiyor bunu kullanan varsa tecrübesini paylaşabilir mi? Teşekkürler... İNCA...
  3. nexuss.ae

Yardım Termal macunu ince tabaka ile yapamadım, eski sıcaklığı ile aynı değerde kalması normal mi?

Daha dün laptopumu açıp içine Cooler Master Mastergel Pro sürdüm, ama laptopu kapattım açtım sıcaklıklar 1-2 derece oynadı. Bilgisayarım eskiden çok ısınıyordu, şimdi de çok ısınıyor yani değişen bir şey yok. Sizce macunu ince tabaka halinde süremememde mi sıkıntı yoksa laptopda sadece bir bakır...
  4. nexuss.ae

Sıcaklık ölçmek için program önerir misiniz? (CPU ve GPU)

Arkadaşlar MSI Afterburner tarzı değil, boşta kaç derecede çalışıyor ona bakıcağım. Çünkü termal macun sipariş ettim bugün rehber paylaşacağım. Sıcaklık değerleri ne kadar düştü falan filan. Öyle işte. Boşta kaç derecede nasıl çalıştığını bulmam lazım. Sonra birde termal macun ne kadar etki etti...
  5. nexuss.ae

Cooler Master Mastergel Pro iyi mi?

Umarım iyidir çünkü acelem vardı sipariş ettim arkadaşlar. Eğer iyi değil derseniz iade edeceğim. Bütçem 80TL. Laptopum bir süre sonra ısınıp kapanıyor. Ve kullananan varsa nasıl bir sonuç aldığını söylerse güzel olur. Yani iade edeyim mi bunu demek istiyorum :)
Top Bottom