Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

James Donkey ssd sorunsuz

arkadaslar 2.5 ay önce incehesap üzerinden 120 gb ssd aldım fakat bu zamana kadar hiç bir sorun yasamadım okuma yazma hızı olsun mavi ekran olsun hiç bir sorun yasamadım yani bazılarına bu ssd sorunlu olarak denk mi geliyor yani benden bir sorun yok
  2. berkay SİCİMLİ

9bin saat calısan hdd durumu iyi gösteriyor

arkadaslar bu hdd 9bin saattir calısıyor fakat beni cok yordu yani acılma kapanma olsun tepkime süresi olsun kötüydü yani fakat hdd hız testi yapınca 128 mb okuma hızı cıkıyor fkat hdd tepkime süresi vesaire kötü
  3. berkay SİCİMLİ

ssd alıcam fakat psudan gelen kablo yok?_

arkadaslar gördüğünüz üzere 3 tane kablo var ssd takabilmek için kablo yok
  4. berkay SİCİMLİ

240 gb ssd önerisi bilinen marka

arkadaslar 240 gb ssd arıyorum bütce 200 300 tl arası bilinen marka olursa sevinirim
  5. berkay SİCİMLİ

Bu SSD nasıl 240 GB Sandisk

bu ssd alınır mı arkadasım almıs memnun ama bide sizin cevaplarınızı alıyım...
  6. berkay SİCİMLİ

ssd önerisi 240 GB veya 120 gb

arkadaslar ssd alıcam pek bir bilgim yok aslında anakrtım sata 2 destekliyor fakat konu actıgımda arkadaslar sadece hızı düşük olur sata3 al dediler 240 gb bi ssd tavsiyesi olan var mı;?
  7. berkay SİCİMLİ

sata 2 ssd bulabilir miyim

Arkadaslar sata2 ssd nette falan bulabilir miyim acaba 2.pc ye takcamda ssd takmak istiyorum
  8. berkay SİCİMLİ

Ssd önerisi 480 GB b450'de kullanılcak

arkadaslar GIGABYTE B450M S2H 3600MHz anakarta kullanıcam ssd önerisi bütçe 300 500 tl arası
  9. berkay SİCİMLİ

HDD Durumu Sağlığı iyi mi?

gençler sistemimde donma sorunu olunca bende hdd saglıgına bakayım dedim hdd sağlıyı iyi mi?
  10. berkay SİCİMLİ

128 GB ssd önerisi olan ?

SATA II maksimum 300 MB/saniye hız
  11. berkay SİCİMLİ

9 Yıldır Ayni Hdd Bozuldu Normal mi?

Gençler 9yildir ayni Hdd yi kullanıyordum bozuldu yenisi aldim bu sefer ssd de aldimda bozulması normal deme ?
  12. berkay SİCİMLİ

Gençler Tekrarda 120 gb Ssd önerebilri misiniz

w10'a geçicem 120 gb ssd önerdeiğiniz varsa söyler misiniz (abdullah abim güzel yazdım tekrardardan)
  13. berkay SİCİMLİ

120 gb ssd önerin

w 10 a geçicem gençler de 500gb harddisk var 120 gb ssd önerin
Top Bottom