Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

windows 10 indiremiyorum kota aşıldı sorunu

arkadaşlar bu hatayı alıyorum 2-3 siteden denedim aynı hata sorun nedir acaba
  2. berkay SİCİMLİ

windows uygulamaları klasörleyince simgeler bozuluyor

Arkadaslar masaüstümde baya birikmişti dosyalar oyunlar vs bende klasörledim hepsini klasör içine attım fakat bazı simgeler beyaz oldu
  3. berkay SİCİMLİ

Yerel Disk c Depolamalar değisik görünüyor Yardım

arkadaslar neden değisik görünüyor böyle
  4. berkay SİCİMLİ

arkadaslar torrentte sorun mu var hata alıyorum

arkadaslar windows defender torrenti virüs olarak algıladı bende sildim tekrar yükledim bu hatayı alıyorum kurarken bu hatayı aldım
  5. berkay SİCİMLİ

bu uygulamayı kaldırmak için yeterli izniniz yok sorunu

sağ altta windows güvenliğindende uyarı veriyor arkadaslar ne bu böyle oluyor
  6. berkay SİCİMLİ

Office süresi bitince ne olur

arkadaslar deneme sürümü bitmesine 4-5gün kaldı abiminde üniversite ödevi var worddan falan yapıyor ödevin yarısında su an deneme sürümü bitince ödevi falan silinmez deme
  7. berkay SİCİMLİ

windows çevrimdışı yerel ayar bilgisini alamadı hatası

Arkadaşlar laptop'a Windows 8 kurcam fakat guncellestirmeler yükleniyor kısmında başlıktaki hatayı alıyorum çözümü nedir acaba laptopa İnternete bağlı değil ondan dolayi olabilir mi
  8. berkay SİCİMLİ

Windows başlangıçi simgesi büyük

arkadaşlar format attıktan sonra başlangıç simgesi böyle oldu büyüdü neden böyle acaba
  9. berkay SİCİMLİ

Windows10 temiz kurulum yaparken microsoft hesabı istemesi

arkadaşlar bu sorunu daha önce yasadım 3 ay önce format attıgımda temiz kurulum yaparken atla seçeneği falan göremedim şimdi bidaha format atıcam microsoft hesabı girmeden devam etmenin bir yolu var mı acaba
  10. berkay SİCİMLİ

windows 10 2004 sürümü iso dosyası link

arkadaslar bu konuları fazla anlamam yanlıs bir şey indirmek istemiyorum siz atar mısnız link
  11. berkay SİCİMLİ

Windows 10 Ekim Güncellemesi bana gelmedi

arkadaslar windwos 10 ekim güncellmesi gelmiş diyorlar ama bana gelmedi
  12. berkay SİCİMLİ

Windows Ekim Güncellmesi Hala gelmedi bana

arkadaslar soru baslıkta
  13. berkay SİCİMLİ

windows 2004 sürümü sonrası sorun

arkadaslar windows 1903 sürümü kuruluydu pc'de bayadır güncellme yapmıyordum windows 2004 sürümüni indirdim ve yükledim ondan sonra pc acılma hızı çoğaldı pc seri olmamaya basladı mesela tm hdd kullanıyorum ama güncellemyi yapmadan önce 30 35 saniyede acılıyordu şimdi 50 60 saniyeye kadar cıktı...
  14. berkay SİCİMLİ

Format aşamasındayım Pc açılınca net olur deme

Gençler başlıkta belirttiğim gibi Su aj format aşamasındayım dosyalar kurulum için hazırlanıyor flaan yazıyor pc acılinca net olur deme 1600976677 İnternetim olur deme
  15. berkay SİCİMLİ

W7 Mİ W8 Mİ BENCE %100 W7

Gençler ben bu sistemde windows 7 professinal kullanıyordum İNTEL PENTİUM G860 3.00GHZ 6GBRAM 64 BİT EKRAN KARTI:NWİDİA GEFORCE 9500GT 1GB RAM EKRAN KARTININ ANAKART ASUS P8H61-M 3.0 BU bu pcde w7 kullanıyordum dedim ki windows 8.1 proya geçiyim dedim öyle bir sıkıntı yaşadım ki...
Top Bottom