Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

Yardım İkinci el RX 5500 XT 4 GB kaç TL'ye satılır?

Kart değiştirdiğim için satıyorum, kutusu ve garantisi yok. Daha önce işlem görmedi, içi açılmadı. En uygun ne kadar satabilirim?
  2. UnlegitPanda

RTX4060 vs RX7600XT !!!

Bu iki kart arasında kaldım, işlemci R5 5600 fiyatları yakın. Hangisi benim için daha karlı olur? İkinci el almak istemiyorum...
  3. UnlegitPanda

R5 5600 için Ekran Kartı önerisi

7000TL civarı bütçem var, ikinci el temiz bir ekran kartı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. UnlegitPanda

Ekran Kartımın Sıcaklık Değerleri Normal mi?

Selam dostlar FurMark üzerinden 1920x1080 çözünürlüğünde test yaptım, kasayı bayadır temizlemiyorum ısınmadığı sürece temizlemeyide düşünmüyorum, 10 dakikada sıcaklık 70*'yi geçmedi, sıcaklık nasıl? PowerColor RX5500XT 4GB Fan hızı %70
  5. UnlegitPanda

Ekran karti fanı çalışmıyor ve her şey kasıyor

Bilgisayarda takilırken bir anda ekran siyah oldu, ve dondu kapatma tuşuda işlemedi şartelden kapattım şimdi tekrar çalıştırınca fan dönmüyor ve gorev yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor ama bilgisayar açılıyor, sorun ne olabilir?
  6. UnlegitPanda

10100F için Hangi Ekran Kartı Seçilmeli?

Gençler ekran kartını updatelemek istiyorum 3 kart arasında kaldım bana bir yol gösterirseniz sevinirim, Mevcut sistemde RX5500 4GB kart var değiştereceğim. Aklımda RTX 3050 / RTX 2060 ve RX6600 var, işlemcim bu kartları besler mi?
  7. UnlegitPanda

RX5500XT Ekran Kartım Ne Kadar Eder?

Sistemimi güncellemi düşünüyorum mevcut ekran kartımı satıp RX6600XT'ye geçi yapacağım. Elimde PowerColor RX5500XT 4GB modeli var garantisi bitmiş temiz kart, ne kadar eder?
  8. UnlegitPanda

AMD Kayıt programı yüksek boyutlu dosya çıkarıyor

Valorant maçlarımı kaydetmeye çalışıyorum ve bunu AMD Readon Live üzerinden yapıyorum, 1.30 dakikalık bir video 500MB olarak çıkıyor bu normal mi? Başka programlarla bu boyut düşürülebilir mi?
  9. UnlegitPanda

Çözüldü✓ AMD FSR Hakkında Bilgi

Kartım RX5500XT bu özelliği kullanmak istiyorum tam olarak ne işe yarıyor görüntü kalitesini etkiliyor mu?
  10. UnlegitPanda

İkinci El RX5500XT ne kadara satılır?

PowerColor RX5500XT 4GB modeli ekran kartımı satıp RTX3050 almayı düşünuyorum kartın 1 yil daha garantisi var temiz kart ne kadara satabilirim?
  11. UnlegitPanda

Hangisi gerçek GPU sıcaklığım?

Gördüğünüz gibi GPU kısmında iki tane sıcaklık var hangisi benim gerçek ekran kartı sıcaklığım?
  12. UnlegitPanda

RX5500XT Hız Aşırtma Ayarı

GPU ayarlarında böyle bir ayar gördüm hız aşırtma GPU ayarını seçmek mantıklı mı? Ekran kartına zarar verir mi?
  13. UnlegitPanda

Bu sıcaklıklar normal mi?

GPU 66 derece GPU temp 90 üstü geziyor kart RX5500XT bu ısı değerleri normal mi?
  14. UnlegitPanda

Hangisi gerçek GPU sıcaklığım?

Forzadayım hangisi gerçek GPU sıcaklığım?
  15. UnlegitPanda

Ekran kartım 90 dereceye çıkıyor

Sea of thievesdeyim ekran kartım 93 dereceye kadar çıkıyor ne yapmam gerek?
  16. UnlegitPanda

AMD 21.6.1 Sürücüsünde sorun var mı?

Güncelleyeceğim ama pek konu bulamadım arada sorun yaşayanlar olmuş sorunlu sürücü mü?
  17. UnlegitPanda

Ekran kartı fan ayarları yapılmalı mı?

Antalya'da oturuyorum hava aşırı sıcak valorantta 90 derece oynuyorum. Fan ayarı yapılmalı mı nasıl yapılmalı?
  18. UnlegitPanda

AMD Güncellemesinden Sonra FPS Düştü

Dün uygulamadan güncelleye basıp en son sürümü indirdim ve bazı oyunlarda FPS kaybı yaşadım Witcher 3'de RX 5500XT ile 40 FPS alıyorum ve AMD'nin programı arada 3 tane felan açılıyor ne yapmam gerek?
  19. UnlegitPanda

Ekran kartını doğru takabilmiş miyim?

Bu ilk oluyor başka fotoğrafını çekmem gereken yer varsa yazın.
  20. UnlegitPanda

RX5500XT VS GTX1650s

Sizce hangi kartın 4gb modeli daha güçlü?
Top Bottom