Selam dostlar FurMark üzerinden 1920x1080 çözünürlüğünde test yaptım, kasayı bayadır temizlemiyorum ısınmadığı sürece temizlemeyide düşünmüyorum, 10 dakikada sıcaklık 70*'yi geçmedi, sıcaklık nasıl?
PowerColor RX5500XT 4GB Fan hızı %70
Bilgisayarda takilırken bir anda ekran siyah oldu, ve dondu kapatma tuşuda işlemedi şartelden kapattım şimdi tekrar çalıştırınca fan dönmüyor ve gorev yöneticisinde ekran kartı gözükmüyor ama bilgisayar açılıyor, sorun ne olabilir?
Gençler ekran kartını updatelemek istiyorum 3 kart arasında kaldım bana bir yol gösterirseniz sevinirim, Mevcut sistemde RX5500 4GB kart var değiştereceğim.
Aklımda RTX 3050 / RTX 2060 ve RX6600 var, işlemcim bu kartları besler mi?
Sistemimi güncellemi düşünüyorum mevcut ekran kartımı satıp RX6600XT'ye geçi yapacağım. Elimde PowerColor RX5500XT 4GB modeli var garantisi bitmiş temiz kart, ne kadar eder?
Valorant maçlarımı kaydetmeye çalışıyorum ve bunu AMD Readon Live üzerinden yapıyorum, 1.30 dakikalık bir video 500MB olarak çıkıyor bu normal mi? Başka programlarla bu boyut düşürülebilir mi?
Dün uygulamadan güncelleye basıp en son sürümü indirdim ve bazı oyunlarda FPS kaybı yaşadım Witcher 3'de RX 5500XT ile 40 FPS alıyorum ve AMD'nin programı arada 3 tane felan açılıyor ne yapmam gerek?