Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother

HP Victus laptopta harici mikrofon çalışmıyor

Herkese merhaba, Bende HyperX QuadCast mikrofon var. Ben bunu masaüstü sistemimde kullanırken hiçbir problem yaşamıyorum ses kalitem gayet iyi. Ama HP Victus laptopumda tüm suruculerim güncel olmasına rağmen kullanırken sesim boğuk ve kötü geliyor. Uygulamalarla ekolayzer ayarları yapsam da...
  2. ddarkbrother

Hyperx Quadcast Sürücüsü var mıdır?

Arkadaşlar bu model mikrofonun bir driver'ı mevcut mudur? Hiçbir yerde bulamıyorum.
  3. ddarkbrother

Ses sürücüsünü değiştirme

Arkadaşlar hp victus model laptopumda windows güncelleştirmesi sekmesi haricinde indirdiğim hiçbir ses sürücüsü çalışmıyor. Bu kısımdan ses sürücüsü indirince ise mikrofonum düzgün ses vermiyor. Kulaklıktan da düzgün ses alamadığımı fark ettim. Ama ses sürücüm güncel. Bunun neden olduğunu...
  4. ddarkbrother

HyperX Quadcast kötü ses kalitesi

başka cihazda deneme fırsatım yok su an hocam. ama hyperx'in kendi uygulamasında da mikrofon görünmüyor. onun dışında her yerde algılıyor ama ne yazık ki ses kalitem rezalet ötesi.
  5. ddarkbrother

başka mikrofonda sorun olmuyordu. sürücülerim de güncel durumda.
  6. ddarkbrother

Arkadaşlar eski sistemimde mikrofonu kullanırken hiçbir problem yaşamıyordum ama laptopumda mikrofonum aşırı kötü boğuk bir ses veriyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Bu kötü ses kalitesinin önüne nasıl geçebilirim?
  7. ddarkbrother

10K bütçe ile 32inç monitör tavsiyesi bekliyorum

neden büyük gelsin hocam anlayamadım
  8. ddarkbrother

10K bütçe ile 32inç monitör tavsiyesi bekliyorum

Arkadaşlar bütçem 10k. Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Hem photoshop ve premier pro gibi uygulamalar kullanacağım hem de oyun oynamak istiyorum. Bu fiyata bu büyüklükte ve bu özelliklerde başka önerisi olan var mı...
  9. ddarkbrother

EA FC25 KORNER AUT VE ARA SAHNELERDE FPS DÜŞÜKLÜĞÜ SORUNU

Hocam oyun yeni çıktığı için hala optimizasyon konusunda sıkıntılı. Bir tek siz de öyle değil birçok kişi aynı sıkıntıyı yaşıyor. Merak etmeyin.
  10. ddarkbrother

HP Victus Stoğu Açıldı SADECE 39.799

:sleep::sleep::sleep:
  11. ddarkbrother

Oyunlarda o dereceyi vermesi gayet normal. Masaüstü işlemciler gibi değil bu işlemciler. 95 dereceye kadar yolu var.
  12. ddarkbrother

Kaç derece görüyordu işlemcin yükte.
  13. ddarkbrother

Hocam kullanan birkaç kisşi ile de görüştüm almadan önce. İnternette testlerine falan da baktım. İlk defa sizden duydum bunu. Benim cihazda da bir sıkıntı yok.
  14. ddarkbrother

Yardım Sahibinden adam beni dolandırmaya çalıştırıyor olabilir mi ? Lütfen Yardım

Cd versiyon nasıl deneme sürümü oluyor anlamadım.
  15. ddarkbrother

Hem donanım olarak hem de soğutma anlamında gayet başarılı bir ürün hocam. Bu bütçede daha iyisi yok bu model dışında. Onun da stoğu hep değişkenlik gösteriyor.
  16. ddarkbrother

Nasıl Futbolcu Olunur?

Kardeşim kaç yılda sadece bir iki isim çıkmış altyapıdan sence bu açık açık torpilin kanıtı değil mi işte?
  17. ddarkbrother

Yardım iki Laptop arasındaki fark nedir

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-victus-stogu-acildi-sadece-39-799.996073/
  18. ddarkbrother

Birkaç gündür stoğu yoktu donanımı daha farklı modeller bu fiyata satılıyordu. 40K bütçesi olan kaçırmasın. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQRMPQCP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Top Bottom