Arama sonuçları: *

1. Ballsy.Eyup

Satın Alınan Gamepass Hesabı Nasıl Kullanılır?

Hallettim kanki şuanlık sıkıntı yok satıcı şifreyi değiştirmiş. ilk böyle hesap alışım bende niye girilmiyor acaba diyorum biyerde farklı bişey mi yaptım diye açtım konuyu ama yeni şifre gönderdiler halettim
  2. Ballsy.Eyup

Satın Alınan Gamepass Hesabı Nasıl Kullanılır?

ben itemsatıştan gamepass hesabı aldım daha önce alan falan varsa hangi adımları yapmalıyım sırasıyla 1736108639 beyler yokmu hiç bilgisi olan
  3. Ballsy.Eyup

Havit gamenote fuxi h3 kulaklık alınır mı

Ben kablosuz diye bakmıştım o modele H2002d p modelleride varmış havitin kablolu ama onlar nasıldır bilginiz varmı
  4. Ballsy.Eyup

Havit gamenote fuxi h3 kulaklık alınır mı

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum kablosuz olması cezbetti kullanan varsa ses kasma konusunda nasıl, genel olarak ses kalitesi yeterlimi, birde kafa için ergonomiğiyle şarjı kaç gün gidiyor sorularım bunlar kullanan varsa eğer cevaplarınızı bekliyorum
  5. Ballsy.Eyup

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

bence bize gelmicek gibi bide kampanyanın bitmesine 100 gün var diyor canlı destek
  6. Ballsy.Eyup

Acil mousepad önerisi

yok kanki L 45e 40 XL 90a 30 bana uymuyor klavyeyi kaplasın istiyorum masa boyu 80 cm oyuzden fazla seçenek bulamadım bende ama bu attığım linlteki mousepadi alacam batcell markayı bilmiyorum nasıl ama zaten yazın masa değişcek onu için oluru var gibi
  7. Ballsy.Eyup

Acil mousepad önerisi

https://www.trendyol.com/batcell/mousepad-oyuncu-kaydirmaz-mouse-pad-uyumlu-80x30-cm-p-635367314 şunu alcam heralde idarelik yaza kadar 80e 30 ama olsun marka nasıldır sence 1735332883 yazın masa değişiyor onun için yaza kadar dedim
  8. Ballsy.Eyup

Acil mousepad önerisi

buda 90*40 oluyor zaten kanki ben 80 e 40 arıyorum 90 a 40 çok var zaten seçenek
  9. Ballsy.Eyup

Acil mousepad önerisi

link varmı peki hocam
  10. Ballsy.Eyup

Acil mousepad önerisi

beyler bakıyorumda bulamıyorum masaya 80*40 oluyor 90*40 olmuyor rgbsiz bişey arıyorum yanı dikişli sade siyah falanda olur varsa bildiğiniz bi mousepad bütün önerilere açığım 1735254472 beyler yok mu hiç öneri
  11. Ballsy.Eyup

Gog üzerinden mafia definition aldım stabil değil

yönetici olarak çalıştır dene kanka ben öyle yaptım sorun çözüldü
  12. Ballsy.Eyup

Fc 25 showcase açılmıyor

bendede aynı sıkıntı oldu deneme amaçlı yükliyim dedim 50 gb bide yükledim ama senin hatanın aynısını verdi çözümünü bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen
  13. Ballsy.Eyup

Steam vs Epic Games Kış İndirimleri!

https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-sureli-indirimden-uygun-fiyatli-oyunlar-liste.1045594/ steamin yeni bugün gelen indiriminden bi liste yaptım isteyen bakabilir
  14. Ballsy.Eyup

🔥İndirim Steam süreli indirimden uygun fiyatlı oyunlar liste

rica ederim dostum yardımı olduysa eğer ne mutlu bana 1734645158 evet daha ucuz senin attığın ama steamdeki revolution versiyonu yani standartta olmayan mapler silahlar var zaten arasında fazla bi fark yok 50 lira bi farkı var bana kalırsa alınmışken tam versiyon alımalı
  15. Ballsy.Eyup

ranch sim var bi bak istersen ona
  16. Ballsy.Eyup

ama forest yoktu bende o iyi oldu diğer o kalitedekilere nazaranda baya makul şuan fiyatı
  17. Ballsy.Eyup

Steamin 2 ocağa kadar olan indiriminden bir uygun fiyatlı liste düzenledim sizin eklemek istediğiniz başka oyunlar varsa yada başka yerde daha ucuza varsa burdan paylaşabilirsiniz herkes için bir bilgi kaynağı olur en azından
  18. Ballsy.Eyup

🔥İndirim ❄️STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI!❄️

peki güvenilir mi? kanki site
  19. Ballsy.Eyup

frostpunk2 epicde 90 lira daha ibdirimli geliyor bide onada bak istersen
  20. Ballsy.Eyup

kanki back 4 blood epicde 25 lira boşuna 100 verme steamde
Top Bottom