Arama sonuçları: *

1. C

DA YENİ SİSTEM

O KADAR BEKLEDİK BİRAZ UYGUN OLUR DİYE ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRMEDİ, 2 SEFERDİR BOSA UMUTLANIYORUM FİYATINA GÖRE İYİ AMA O KADAR DÜSUK BUTCE BEKLEYEN VARKEN 5600 TL OLMASI?
  2. C

Gamegaraj Destek

Gece yazdim sabah cevap verdiler bios güncel geliyomuş tek yapmam gereken windows kurup sürücü güncellemek
  3. C

DA Yeni Sistem

Arkadaşlar lütfen fikir verin el capitanda 3600 ve rx5600xtr kullanildi 5900 den çıkış yaptı. 1 ay boyunca düşük bütçe toplamasını bekledim ve sonuç maalesef benim için hüsran 5k üzeri garanti bu sistem. Yinede cumartesiyi bekleyip gamegarajdan almayı düşünüyorum 1650super 1600af 16gb ram yapıp...
  4. C

Yeni Sistem Fiyat Düşürme Hilesi

Annen maks 4.5 k bütçe mi var dedi ? Çıkacak sistem 5k dan yüksek olacak diye korkuyor musun ? Üzülme şimdi sana fiyat düşürme hilesi nasıl yapılır söyleyeceğim... 1. Aşama: 1 adet rami sistemimizden çıkarıyoruz 2. Aşama: Ssd kısmına girip 256 gb olan ssd yi seçiyoruz Evet arkadaşlar bu...
  5. C

Gelecek DA Sistemindeki ssd

Beyler itopyadan toplarsa adata olur büyük ihtimal herkes kötü diyor toshiba alsam olur mu bütçe yok m2 alamam
  6. C

Da Yeni sistem

@Abdullah Hacıgül bir hayalim var abi v4 v3.5 i izlemekle başlayan bir hayal... Elde 10 senelik laptop... Dedim ALACAĞIM ULAN ! Aç kaldım harçlıklarla monitor mouse klavye dizdim korona yüzünden simdi evde tıkıldım önümde kitaplar bir yerden ders çalışıyorum bir yerden HAYAL (r5 1600 af...
  7. C

DA yeni sistem

Beyler cidden bayadır bekliyorum dedim hoparlörü de aradan çıkardı bu sefer sistem çıkarır (sürekli story atıp duruyordu çok yakında diye ) dedim aha geldi oda çekiliş çıktı geçen sene haziran 15 de v4 gelmişti acaba gelirmi yakında bekle bekle bunaldım ya
  8. C

YENİ GELECEK DA SİSTEMİ

Beyler Abdullah abi story atıp duruyor sistem gelcek diye sizce ne zaman gelir? 4000 tl bütçe var
Top Bottom