Arama sonuçları: *

1. E

Monster 3050 alınır mı??

Kesinlikle alınmaz . Bende monster 3050'li laptop var uçak gibi çalışıyor . Bir süre sonra canını sıkmaya başlar
  2. E

🔥İndirim 🔥Komili Soft Islak Havlu 4 x 70 Toplam 280 Adet 56,15 TL🔥

2 paket aldım ben de teşekkürler.
  3. E

Monitor oyun oynarken birden gidip geliyo

Büyük ihtimalle ekran kartından çıkan veri dönüştürücü ile monitöre tam olarak aktarılamıyor . Bir çeşit darboğaz gibi düşünebilirsin.
  4. E

Yardım Evdeki eski tableti 2. ekran yapmak

Spacedesk ile wifi'den bağlanıyor biraz gecikmeli geliyor bu yüzden görüntü. Ben grafik takip etmek için ve AIDA64 ile system monitor olarak kullanıyorum ( fps ,sıcaklık vs değerleri ) . Oyun ya da film için kullanacaksan bu yöntem işini görmeyecektir
  5. E

Dermoailem.com Güvenilir Mi?

Ben daily olanını uzun bir süre kullandım çok faydalı oldu . Enerjim de iyiydi ayrıca ağzımda zaman zaman aftlar çıkıyordu kullandığım süre boyunca hiç çıkmadı ,bağışıklığa faydalı olduğunu söyleyebilirim
  6. E

Elden Ring'den sonra oynanabilir souls oyunu önerisi

Lies of P ,Sekiro ,her ne kadar çok adı geçmese de Lords of the Fallen . Ben oynarken çok eğlenmiştim ,gayet iyi oyun .
  7. E

🔥İndirim 🔥Findeks Kredi Puan Raporu 31 Ocak a Kadar Ücretsiz🔥

Tüm başarıları açacağım :D
  8. E

🔥İndirim 🔥Findeks Kredi Puan Raporu 31 Ocak a Kadar Ücretsiz🔥

Teşekkürler sayende öğrenmiş oldum
  9. E

Reeder kimseye aldırmayın (zaten herkes biliyo almayın diye ama biz düştük.

Annem kullansın diye almıştım daha 3. ayında hoparlörü bozuldu ,serviste üzerine para verip değiştirdim şimdilik kullanıyor ama böyle kazma bir cihaz olamaz . Tek beklentim arama yapması ve Youtube açması bunları bile zar zor yapıyor . Bir daha tövbe bulaşmam
  10. E

Temu Kartımdan 1057 TL para çekti!!

İnternet alışverişleri için en güzeli sanal kart kullanmak ve her alışverişe özel limitini ayarlamak ,işlem bitince de limiti sıfırlamak . Ayırca kartla işimiz biter bitmez kartı internet alıverişlerine kapatmak ve asla sitelerin kayıt etmesine izin vermemek . Gerçekten insanın başına her şey...
  11. E

🔥İndirim Monitör Ambilight Kit 924TL

Her led için ekrandan renk seçeceği noktayı ayarlayabiliyorsun ama uğraşmak istemedim . Diğer ambilight test videoları renk tutarlılığı konusunda çok iyi sonuç verdi . Bu videoyu daha çok lag var mı yok mu diye anlamak için kullandım.
  12. E

32 inç monitörümde verdiği sonuç bu. Ürünü aşırı sevdiğimi söyleyebilirim, ledlerin ışığı kuvvetli ve tepkisi de gayet iyi. Memnun kaldım, tavsiye ederim.
  13. E

Bu dambıl seti alınır mı? ve dahası.

Bir de sehpa ekleyebilirsen birçok bölgeni çalıştırabilirsin dambıllarla sonra ihtiyaç duyarsan bar da ekleyebilirsin . Ve hayır ağırlık çalışmak ile boy uzaması arasında hiçbir ilişki yok . Genetik ve beslenmeyle ilgili boy uzaması ama en büyük etken genetiktir.
  14. E

Benim paket bugün elime ulaştı ,akşam kurup video ya da foto atarım . İlk izlenimim ürünün çok kaliteli olduğu yönünde.
  15. E

🔴 MARKET POŞETLERİNE ZAM GELİYOR! 🔥

Bu poşetler önceden bedava veriliyordu .şimdi maliyet arttı diye zam yapacağız diyorlar . Gerçekten bu ülkede sıradan bir vatandaş olmak çok zorlaştı.
  16. E

Black Myth Wukong alınır mı?

Oyun çok zor , özellikle bazı bosslar çok zorluyor . Oyunda herhangi bir zorluk ayarı yok ve kesinlikle alınıp oynanır ,müthiş bir oyun .
  17. E

Parfüm ve Deodorant önerir misiniz??

Deodorant olarak marka önereceğim , Old Spice. Cidden kaliteli bir deo ,kokuları çok iyi ve kalıcı .
  18. E

Yardım BU EKRAN KARTI Alınır mı? ACİL

Ben almazdım
  19. E

Çektim bir adet . Bunun aynısını satan bir site var 1500 lira civarı bir fiyata satıyor. Gayet iyi fiyat .
  20. E

🔥İndirim Creative Aurvana sepette 331 TL

İki tane almıştım bir önceki konu açıldığında. Bu fiyata bundan daha iyi bir kulaklık alınabileceğini sanmıyorum . Bana göre tek eksisi kablosunun inceliği
Top Bottom