Arama sonuçları: *

1. kalender53

Çözüldü✓ Bu USB portları ne için kullanılır, en hızlısı hangisidir?

Tamamdır buldum teşekkürler.
  2. kalender53

Çözüldü✓ Bu USB portları ne için kullanılır, en hızlısı hangisidir?

Herkese merhaba,Elimde Msi B650m gaming plus wifi anakart mevcut.Özellikle mouse fareyi hangi porta takmalıyım,kırmızı port ne anlama geliyor.Yardımcı olabilecek olan var mı?
  3. kalender53

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

İyzco da benim kredi kartım kayıtlıydı zaten direk kayıtlı kart üzerinden işlem yaptım.
  4. kalender53

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Gaming gen tr den alışveriş yaptım, kampanyadan iade para iyzco hesabıma yattı. Hanım karacadan alışveriş yaparak kullandı gelen iadeyi. Güzel kampanya.
  5. kalender53

Call Of Duty Warzone oynanırmı ?

Cod oyunu yok fakat gamepass de var multilerini ordan oynayabilirsin.
  6. kalender53

Temuda para sınırında olduğu halde siparişi kabul etmiyor

Değişik bir bugda kalmışşsın,geçmiş olsun.
  7. kalender53

Temuda para sınırında olduğu halde siparişi kabul etmiyor

Ana fiyatı 1074 den 1050 altına düşür kabul eder.
  8. kalender53

Call Of Duty Warzone oynanırmı ?

Çıktığı günden beri oynuyorum. Eğer hızlı fps seviyorsan pek alternatifi yok. Çok söversin, sinir krizi geçirirsin ama bırakamazsın. Bol bol hata sorun vs olan bir oyun.
  9. kalender53

🔥İndirim Game Of Thrones Buz ve Ateşin Dünyası Sepette 344 TL

Aldım kral teşekkürler
  10. kalender53

Akbank Oyun Alışverişlerinde %50 iade

Valla bende de gözükmüyor yapabilen var mı
  11. kalender53

Msi mag pano m100r pz için kablo önerisi?

Herkese merhaba,Msi mag pano m100r pz white kasaya sahibim fakat psudan gelen siyah kablolar çok fazla göze batıyor.Fazla anlamıyorum anakarta gelen büyük kablo ve ekran kartına gelen kabloyu beyaz kablo ile değiştirmek istiyorum,önerebileceğin ürün varmıdır ?
  12. kalender53

Razer Wolverine V2 pro Pc de Xbox olarak gözüküyor !

Merhaba,Başlıkta da belirttiğim gibi Razer Wolverine V2 pro gamepade sahibim fakat pc desteği olmasına rağmen tuşlar xbox olarak gözüküyor.Bunun düzenlenmesi için bildiğiniz bir çözüm var mı ?
  13. kalender53

❌İndirim Bitti! Gigabayte RTX 4070 Super 23.849 TL

Valla bende 1.5 aydır kullanıyorum 2k da . 67 dereceyi geçmedi henüz.
  14. kalender53

RTX 4070 SUPER şuanda alınmaz mı

Valla bende aynı düşünüyordum fakat kasım da 4070 super 23750 ye düştü hemen aldım.Kartı alınca sistemi de ddr5 e geçireyim dedim bari 40lık olduk.Bekleme bence sonu yok çünkü bunun ve fiyat olarak avantajlı olacağını düşünmüyorum hiç.
  15. kalender53

🔥İndirim 🔥Biostar B550MH DDR4 AM4 Anakart 2431TL🔥

Aynısınu kullandım,inanılmaz geç açılıyor ve bios arayüzü gerçekten berbat.Onun haricin de arıza vs yaşamadım.5600x ile kullanıyordum.
  16. kalender53

MSI B650M Gaming plus 7500f için fazla mı ?

Project Zero düşünüyorsanız o anakartın girişleri arka tarafta uygun kasa seçmeniz lazım.Msi mag pona m100r pz var bende uyuyor,hem de çok güzel duran bir kasa.
  17. kalender53

Çözüldü✓ PSU ve Kasa Önerisi Yapar mısınız

Kasa önerisi olarak eğer akvaryum kasa arıyorsanız şu anda bir çok yerde kampanyalı olan Msi mag pano m100R Pz white önerebilirim.İçinden kendi kontrolcusu çıkıyor ve duruşu gerçekten çok iyi.Fanlar sessiz çalışıyor,typ-c çıkışı var ama en çok tercih meselesi Duruşu.ben aldım beğenerek...
  18. kalender53

🔥İndirim Gülümseten Kasım Amazon Prime Fırsatlar Donanım,Bilgisayar Bileşenleri Konusu (Güncellendi)

Msi B650m gaming plus satın aldım,B serisi olduğundan 2 M2 SSD yuvasının olması ve 2 M2 SSD yuvasının üstünde soğutucu olması, ürünü almak için yetti de arttı. Bu ürünü görünce başka ürüne bakmadım bile. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim, severek kullanıyorum.
Top Bottom