Arama sonuçları: zam

• Order by relevance
  1. H

Playstation 5 için monitör önerisi

samsung m7 butce dostu ıkı haftada 1500tl zam yedı ama olsun
  2. J

GALAX 4070 12GB ve AMD 7500f İşlemcili hazır sistem 36500TL nasıl fiyat?

Sisstem 2k zam yedi , zam yemeden önce de düz 4070 f/p olarak önermeyenler vardı. F/p sistem çıkmadığı sürece 4070s sistemler özelleştirmeler ile 45e dayanıyor özelleştirmeler ile. Kendiniz araştırıp karar verin , pişmanlık duymayın.
  3. Göktürk ArdaHan

🟠 ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI + ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA! 🔥

İsterse 80bin yapsın asgari ücrete yapılan her zaman Türk Lirasının Her Bi O Kadar Değer Kaybetmesi Demek Asgari Ücrete Zamdan Önce Tüketici Ve Üreticiler Mallara Zam Verecek Arada Kalacak O Zam Beklentisi Süreci İse Yine Asgariye Zamdan Önce Yapılan Zamlar Sayesince Millete Vuracak Bizim...
  4. E

VOK Gaming V9 35k₺ sistem

Zam gelmiş 34k olmuş
  5. K

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

İlk açılış fiyatımı acaba daha sonra stoklar bitince zam yaparlar mı
  6. -Akın Taşkan-

🗣️Resmi gazete yayınlandı

Asgari ücrete %30 zam yapanlar utansın, üstelik enflasyonun altında bırakmayacağız denmesine rağmen.
  7. Yavuz Sultan Selim

🔥COCA COLA'YA ZAM GELDİ!

İNŞAATÇILAR ÜZGÜN! :( Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Coca Cola Ürünlerine yüzde 12,5 ile yüzde 17,5 arasında zam geldiğini açıkladı. Zamla birlikte yaklaşık 30 lira olan kolanın litresi 35 liraya çıkacak. Yeni fiyatlar 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak.
  8. J

Çözüldü✓ 7500f - Rx7700Xt Pc Hocası Sistem Alınır Mı ?

Pc hocası 9-12 sistemlere tekrar zam geldi , pc hocası 9 şu an 33k... Cuma günü 7700xt gelecek diye yapılan olaya bak anında zam.. Cuma günü çıkacak sistem belki daha çok vasat olcak bilmiyoruz ki
  9. Darkone22

🔥İndirim Rampage Glacier 2K 180HZ 27inç 8500TL 🔥🔥🔥

Zam yemiş halini paylaşmış arkadaş
  10. Çatlı Reis

🟢 LPG'YE İNDİRİM GELİYOR!

İşte yarın öbür gün 2TL zam yapmak için bu gün indirim yaptılar.
  11. LoserIl

Telefonlara indirim gelir mı

Aşırı yüksek seviyede zam gelicek. İndirim olursa da yılbaşından sonra olmaz
  12. Thorcuk

Bi bilgisayar toplayalım dedik durmadan zam geliyor yetişemiyoruz

Yavaş yavaş almayı planlıyorsan bu olay türkiye de olmaz hocam her gün zam üstüne zam getiren bir hükümete sahip'iz maalesef
  13. SAGE

💲 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUCAK ? 💲 TOPLANTI BAŞLADI !

Maaşların değil alım gücünün artması lazım. Maaşa zam yapılınca diğer her şey de aynı oranda zamlandığı için sonsuz bir döngüye giriliyor. Memurlara zam yapılmamalı. Asgari ücret ile memur maaşı arasındaki makas azalmalı.
  14. B

Emeklerin Ve Memur Zam Oranları Belli Oldu

Neden asgari ücrete yapılan zam ile aynı yapmazlar ki emekliler o evladı m ?
  15. F

Yardım Gamers Arena Zam yapması

Neye göre zam yapıyor onu anlamadım akşam zam yaptı dedim de sepette duruyor 2800e parayı ayarlıyorum bankmatige atıyorum geliyorum 400 TL daha eksiğim oluşuyor 1735663789 Arkadaşlar anlamıyorsunuz neye göre zam yapıyor onu anlamadım maaş zammı oranında diyeceğim maaş zammı yok ortada ayın biri...
  16. 04umut76

Pasaport defter kayıt ücretine zam gelecek mi

tahminen,%40-50 arasında bir zam gelmesini tahmin ediyorum
  17. H

İnce hesap fiyatları arttı!!!

Rtx 5000 serisi gelecek diye bilgisayar sistem ve parçalarına indirim gelecek deniyordu fakat aksine satıcılar zam yapmış
  18. kad1RRR

(Çözüldü) Sizce nasıl bir telefon almalıyım? (Iphone mu Android mi)

120 hz takıntınız yoksa en mantıklı cihaz şuan için iPhone 16 olur. Şahsen S25 de beklenebilir fakat Apple döviz vs. bahane edip zam getirirse tatsız olur onun da bilincinde olun. (Son zam 1$=33₺'ken gelmişti)
  19. chevyzl11le

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

pek bişey değimiyecek doğru orantılı olarakta geri kalan tüm ürünlerede zam gelecek
  20. J

Sistem nasıl sizce? Fikirlerinizi bekliyorum

Pc hocası yarın 7700xt sistem çıkaracak ve ayrıca gaming gen gecesi de var yarın akşamı da bekle. Zaten 7700xt sistem olan pc hocası 9 sistemine 3k zam geldi dün. Diğer sistemlere de zam getirdi gaming gen tr.
Top Bottom