Arama sonuçları: *

1. E

Ryzen 5 3600 işlemcim için kule tipi soğutucu önerisi

Yanıtlarınız için teşekkürler.
  2. E

Cevap yazdığınız için teşekkürler, bu soğutucular ilerleyen zamanlarda sistemi yükselttiğim zaman yani Ryzen 5 5600 gibi işlemcilere geçtiğim zaman da işimi görür mü acaba.
  3. E

Kasamın modeli Zoko Chiko Kasam beyaz renkli olduğu için soğutucunun beyaz renkte olması daha iyi olur. Bütçem 1000-1500TL
  4. E

Telefon kablosundaki yeşil kablo koptu ne yapmalıyım?

Telefon kablosunun içindeki yeşil renkli kablo kopmuştu bende bağladım şimdi.
  5. E

Müşteri hizmetleriyle de hiç uğraşmak istemiyorum dediğim gibi kabloyu kesip ek yapsam bir sorun çıkar mı acaba?
  6. E

Merhaba evde beslediğim evcil bir tavşanım var ve internet telini ağzıyla kemirerek içindeki yeşil kabloyu tamamen koparmış. Normalde 40-50 arası download alırken şu an 10 MB'ye düştü elimde telefon kablosu mevcut ondan bir parça kesip ek yapsam sorun düzelir mi yoksa müşteri hizmetleri ile mi...
  7. E

1000 TL Oyuncu Mouse Önerisi

SteelSeries Prime düşünüyorum ama steel series prime var birde pirme fps var arasında bir fark varmıdır?
  8. E

1000-1500TL oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum ama çok kararsız kaldım en fazla 1600TL bütçeye çıkabilirim şu anlık Gamenote H2002P düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  9. E

Corsair Katar Pro 350TL alınır mı?

Merhaba oyun oynamak için bir mouse almak istiyorum normalde biraz daha bekleyip SteelSeries Prime alacaktım fakat baktım ki Corsair Katar Pro karne indirimleriyle birlikte İtopya sitesinde 800 TL'den 350 TL'ye düşmüş ne dersiniz 350 TL'ye alınır mı butçem 350-400 civarında.
  10. E

Lenovo G24-20 Alınır mı?

Merhaba bu monitörü almaya karar verdim sizce nasıl ölü piksel ghosting gibi sorunlar olur mu kronik sorunları var mı...
  11. E

Asus VY249HGE VS LG 24GN60R-B Ultragear Sizce Hangisi?

Sizce hangisi daha mantıklı olur oyun için? https://www.hepsiburada.com/asus-vy249hge-23-8-inc-144hz-1ms-full-hd-freesync-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004P98A7?magaza=Vizyon%20Bilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.96.1...
  12. E

Acer Nitro VG240YM3BMIIPX Vs Asus VY249HGE

Hangisini almalıyım?
  13. E

Eski kasadan yeni kasaya ssd ile oyun aktarmak

Kanka ssd de okadar yer yok sadece 128gb var o yüzden olmuyor acaba oyun dosyalarını c diskine aktarsam ordan tekrar d diskine aktarsam olur mu
  14. E

kanka bu yöntemle ssd den başka bir ssd ye aktarıyor oyunu ben aynı ssd de nasıl oynayacağımı soruyorum
  15. E

Kanka bu yöntemle yapsam sıfırdan silip yükleme süresinden kısa olur mu yoksa aynı süre mi
  16. E

Merhaba ben yeni bir bilgisayar aldım eski kasamdaki içinde sadece gta 5 oyun dosyaları olan ssd yi yeni kasama taktığımda oyunu oynayamıyorum epic games oyunu görmüyor bunu nasıl çözebilirim
  17. E

1000TL Altı Mikrofonu Güzel Kulaklık

1000TL bütçem var mikrofonu güzel olan kulak üstü oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?
  18. E

Ziraat Bankası EFT işlemi alıcının soyadı yanlış yazıldı

ben bankanın içinden memurlar aracılığıyla para göndermiştim ziraat hesabıma mı yatar yoksa bankanın içinden memurlar aracılığıyla mı paramı geri almam gerekiyor
  19. E

evet iban doğruydu sadece soyadının 2 harfi yanlış yazıldı
  20. E

Merhabalar ziraat bankasından bir kişiye eft olarak para gönderdim fakat sonrasında alıcının soyadını yanlış yazıldığını farkettim öyle az bir mebla da göndermemiştim 10.000 civarı bu konuda ne yapabilirim paramı nasıl geri alabilirim
Top Bottom